Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 15 of 15

Thread: Nintendo improspateaza gama 3DS

1. #1 SP
    is the man! trickz's Avatar

Nintendo improspateaza gama 3DS

Astazi, cei de la Nintendo ne-au suprins prin dezvaluirea variantelor imbunatatite ale deja cunoscutelor console 3DS si 3DS XL. Ambele modele au crescut in dimensiune si au primit o autonomie imbunatatita, alaturi de un al doilea joystick analog, numit C-Stick. Acesta este foarte usor de folosit, conform declaratiilor oficiale. Primele jocuri care se vor bucura de aceasta adaugare hardware sunt Dragon Quest X: Online, Final Fantasy Explorers si Monster Hunters 4G, unde va controla camera de joc. In Super Smash Bros, acesta va functiona ca un simplu buton si va declansa un atac special.

Ecranul 3D, acum crescut in dimensiune, are un unghi mai bun de vizionare, datorita unui truc hardware-software: un giroscop si camera frontala masoara constant distanta la care se afla jucatorul si un soft se ocupa de ajustarea constanta pentru o vizualizare optima. De asemenea, a fost adaugata functia Auto Brightness, pentru a eficientiza autonomia.

O alta functie interesanta este adaugarea unui chip NFC, care va permite sa adaugati personaje sau continut exclusiv, prin apropierea unor jucarii speciale de consola. Nici CPU-ul nu a ramas identic, fiind adus la zi. Asta se traduce prin timpi mai mici de asteptare la instalarea jocurilor, grafica imbunatatita si jocuri exclusive platformei noi.

Consolele vor fi disponibile din Octombrie, in Japonia, costand intre 150 si 180 dolari, in functie de varianta aleasa. Voi ce parere aveti de noile modificari? O sa goliti portofelele pentru o precomanda?
    Attached Images Attached Images vlcsnap-2014-08-29-17h47m08s115.jpg vlcsnap-2014-08-29-17h46m29s237.png vlcsnap-2014-08-29-17h46m36s52.png vlcsnap-2014-08-29-17h46m22s177.png vlcsnap-2014-08-29-17h46m13s79.png vlcsnap-2014-08-29-17h45m55s160.png vlcsnap-2014-08-29-17h45m23s81.png

2. #2 SP
    Banned Templier's Avatar
    punctul ala gri din dreapta e analog stick ?! cat de usor de folosit poate fi ? oamenii se plangeau de analogul de la psp si asta e mult sub

3. #3 SP
    Member AccenT's Avatar
    Da, e analog stick.

4. #4 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Nu stiu cum va functiona stickul mic dar mie imi place cum arata. Nu cred ca as avea probleme cu el pentru ca n-am degete mari .
    Singura chestie ciudata este ca datorita CPU-ului imbunatatit unele jocuri nu vor rula pe versiunea veche de 3DS. Primul joc care va fi asa e Xenoblade Chronicles (portat de pe Wii).
    Ma bucur ca nu am trecut la XL, voi trece direct la LL cand se va lansa in Europa prin 2015.

5. #5 SP
    Banned Templier's Avatar
    indiferent de ce degete ai tot mi se pare foarte mic si nu stiu ce grip ar trebui sa aiba ca sa il controlezi ok. e ridicol dpmdv

6. #6 SP
    Member pufy's Avatar
    Sunt curios cam cat va costa la noi.

7. #7 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    ^ Daca ei cer acum pe un 3ds XL 800 ron, pe ala o sa ceara 1 200, ca deh e mai nou . Au baietii grija.

8. #8 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Acel C-Stick chiar pare putn ciudat, dar asa parea si 2DS-ul, cand l-au anuntat si s-a dovedit a fi o consola ok. Ce ma ingrijoreaza, in schimb, e marketingul pentru "the new" 3DS. O sa avem 2DS, 3DS, 3DS XL, The New 3DS si The New 3DS XL. Sunt 5 console! Macar daca ar inceta prductia de 3DS si 3DS XL, altfel mi se pare ca se complica prea mult.

9. #9 SP
    Junior Member pitagora's Avatar
    Scrie in thread grafica imbunatatita. A crescut si densitatea pixelilor ca sa ne bucurăm de aceasta noua grafica??

10. #10 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

11. #11 SP
    Junior Member Alexutzu3's Avatar
    Cea mai tare faza e schimbarea "copertilor" pentru personalizare. Ca sa nu mai zicem de softul in care iti permite personalizarea meniului. Pacat ca la New Nintendo 3DS XL nu merge faza cu copertile.Cica in Octombrie ne asteapta un update la soft ca sa putem personaliza si restul. Cat despre "amiibo" , nu sunt multumit.

12. #12 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Aiurea... speram si eu sa vina cu o rezolutie mai buna. La naiba, asta o pastreaza pt. o noua versiune de 3DS, se pare...

13. #13 SP
    Junior Member pitagora's Avatar
    Pai rezoluția e aceeași?? Pai si la ce au mai anunțat improved graphics, daca e praf display-ul?

14. #14 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by pitagora View Post
    Pai rezoluția e aceeași?? Pai si la ce au mai anunțat improved graphics, daca e praf display-ul?
    Din cate am inteles eu, GPU-ul ramane acelasi... doar CPU-ul e mai puternic. Rezolutia ramane aceeasi, chiar daca ecranul mai nou are unghiuri mai bune de vizualizare si brightness mai mare. Asta este, se pare ca multora le place rezolutia aceea slaba...

Also, contrar asteptarilor (si a petitiilor pentru a se renunta la asa ceva), se pare ca noile 3DS-uri vor fi tot region locked. Sorry: New Nintendo 3DS Will Be Region-Locked - GameSpot.

Mie unul mi se pare ca Nintendo isi canibalizeaza propriile produse. Macar daca lansa ceva complet nou, cu rezolutie mai mare, cpu/gpu mai puternic, mai mult RAM... asa, pentru multi e haos.

15. #15 SP
    Senior Member solecon's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Bookmarks