ok...am inteles....![]()
Felicitari ReNeGaDe,acum ma pot culca linistit (not really)
Nici nu cred ca mai am ochi.
Si eu cred ca am pierdut cateva ore cautand bombita. Nu am gasit-o dar macar am vazut toate pozele cu fete![]()
Felicitari!
Calin , urarile " de bine " ti le transmit telefonic . As oripila forumul
daca le-as scrie aici . Monky , stiu ca e MonkY , dar asa se scria corect ... Anyway , Multumim pentru concursuri !!!
Castigatorul de la concursul "Inregistreaza-te si castigi!" va fi anuntat aici ?
Fac cinste la tot forumul daca castig ..wooo![]()
Dar nu prea am sanse,nu am avut noroc niciodata,n-am castigat niciun capat de ata
Pana se termina,vom trai si vom vedea!Pana atunci,game on !
Toti castigatorii vor fi anuntati aici. Dar Mask, ti-ai ales si tu cel mai "greu" concurs
La acel concurs ai sanse de fix 1 din 4179. Pe cand la Stories sau Previews, cred ca ai 1 sansa din 2-3...
Well mai sunt concurent si la "Lauda-te cu animalutul tau" unde am 2 participantiO sa incerc sa fac si un preview...
---------- Post added 27-09-2009 at 05:39 PM ----------
Scuze de double post,nu am mai putut da edit.
Tocmai am scris un Preview,sper sa fie bun de ceva caci mi-a luat ceva timp![]()
Ar fi frumos ca trend-ul asta cu scrisul Reivew-urilor, al Preview-urilor si al News-urilor sa ramana si dupa terminarea concursurilor. Din trecut aflam insa ca nu e asa, cum se dau premiile, numarul persoanelor care vor mai practica acest "sport" va tinde catre 1-2.![]()
Eu inca nu am incercat sa fac review-uri si nu prea stiu cum sa incep...sincer chiar as dori sa fac cateva...
Mask, toate posturile care indeplinesc conditiile din http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/ sunt imediat acceptate. Restul, vor sta la coada. In cazul tau trebuiesc facute modificari, adaugate poze corect (720p, fara sigle gen CVG)...
Ce modificari mai trebuiesc facute? In afara de screen 720p?Screenul il poti pune to MonkY,te rog? sau il pun cand vin?Modificarile se fac automat?Multumesc pentru rabdare.
mda, cam tind sa-ti dau dreptate...eu de exemplu m-am apucat de scris review-uri la jocurile de Wii care le am, si voi inceta doar cand am scris review la toate.la fel ma gandeam sa scriu un mic preview despre Okamiden ptr DS, doar ca.....deja am cam postat la aria DS tot ce e nou despre acest joc....si cum nu particip la Games Convention-uri sa stiu si altceva decat ce apare pe net, sau sa joc ceva demo....nu prea cred ca sunt multe de scris...
Tocmai am facut un review la Assassin's Creed,sper sa fie bun
A inceput sa imi placa sa scriu review/preview,pacat ca nu prea am timp.Dar dupa cum am spus mai sus,cand o sa am timp o sa mai postez un review.
Am cum sa recuperez ce am scris la un story ce nu a fost acceptat? L-am postat acum 2 zile si vad ca inca nu a aparut dar cred ca doar poza e de vina![]()
Sau probabil povestea care tinea mai mult de un tabloid gen Libertatea. Incearca sa abordezi un subiect gaming related si eventual sa faci o poveste mai bine documentata, nu o traducere a unei stiri de umplutura de pe Joystiq sau alta publicatie. Nu imi lua critica in nume de rau, iti spun doar ce subiecte ar trebui abordate pentru a putea fi aprobate![]()
Bookmarks