Aleluia. Chiar ma gandeam cand o sa se prinda cineva cum am gasit asa repede. lol
MonkY, nu trebuie sa primesc nici un premiu daca se considera trisat. Nu e nicio suparare. :) Eu recomand sa repuneti bombele si sa le schimbati numele. ;)
Printable View
Aleluia. Chiar ma gandeam cand o sa se prinda cineva cum am gasit asa repede. lol
MonkY, nu trebuie sa primesc nici un premiu daca se considera trisat. Nu e nicio suparare. :) Eu recomand sa repuneti bombele si sa le schimbati numele. ;)
man tot trebuie sa primesti un premiu...nu cred ca ai trisat
la concursul find the right tune se accepta mai multe entry-uri? o melodie compusa si una luata de pe net ?:)
la orice concurs de gasit poze se cauta numele in sursa in tot :D
nu inteleg cum iese la search dar asta tre sa ii dea de gandit lui Monky :D
Eh, am zis ca de data asta, pentru ca sunt 5... nu mai stau sa le ascund in alte poze... sa le pun nume diferite... etc. Dar, data viitoare... nu mai scapati asa usor. Nu e considerat cheat, e considerata o metoda desteapta de a gasi bomba...
jack: concursul acela deja s-a incheiat. Sorry, fiind vot prin poll, mai mult de 40 de entry-uri nu intra. Doar daca doriti sa se voteze de catre un juriu... putem prelungi...
Asa iti trebuie daca nu m-ai lasat pe mine sa le ascund :evil:
O mica nelamurire in legatura cu concursul de header si cel de logo - Se va folosi pe site headerul castigator si in acelas timp si logo-ul castigator? Sau logo-ul va fi disponibil doar pentru printarea pe tricouri, postere etc?
Nu inteleg ceva la concursul find the right tune de ce se pun atat de multe melodi daca numai 1 sau 2 sunt ascultate, pun si eu o melodie idioata de la Guta care nare nici o legatura cu concursu si sa am 100 de voturi sa castig iar cel cu o melodie foarte buna sa nu aiba nici un vot si sa fi participat degeaba.
ok...sa vedem ce va iesi
ce melodie...cred ca va fi ceva gen rock:))
I agree!
---------- Post added 05-03-2010 at 01:26 PM ----------
Excelente concursuri MonkY, felicitari:)
Cand vedem si noi premiile ? ;;)
si asa tensiunea e destul de mare fara sa le vedem. iti dai seama cum va fi daca ne arata Monky drept premii Heavy Raid, BC 2 and so on. o sa incep sa invat photoshop in cea mai mare graba :))
Cum am zis si la concursul trecut: frumusetea sta in distractie si concurenta. Daca te gandesti numai la premii nu ajungi nici in semifinala :))