Maine toata ziua manolesc, ce-as vrea sa castig ceva si o maslina sa fie doar sa fie castigata :)
Maine toata ziua manolesc, ce-as vrea sa castig ceva si o maslina sa fie doar sa fie castigata :)
Nici nu poate fi vorba de cheating. La cat de mult s-a jucat Manole la birou de luni incoace (chiar si pana la 5 dimineata) i-am fi sarit toti in cap. Scorul il depaseste pe al lui mariuck la cativa metri.
Trebuia sa fi fost aici sa le vezi fetele cand au vazut "scorul" trisat. :)) Unii mai aveau putin si plangeau ca nu se poate asa ceva.
That's the spirit. Girls crying for boys... erm, Manole... :)
MonkY, daca tot se face tragere la sorti la sectiunile Videos/News/Reviews propun sa se faca in functie de numarul de post-uri. De exemplu, daca Max are 5 stiri si Bobby 7 stiri, se dau trage la sorti din 12 optiuni si la random pica cel mai bun :evil:
concursul s-a cam terminat. felicitari Uziwood pentru Manole, mi-a dat dureri de cap jocu ala :))
Merci, felicitari pentru review-uri, chiar daca nu castigi, sunt frumoase !
Eu tin minte ca azi se termina :|, in 30
mda, si eu stiam la fel :\
La fel si eu, ori sunt nebun ori am vazut gresit.
Eroare in matrice...
Ai pus-o uzzi :)) io zic sa faci antrenament in noaptea asta la Manole :evil:
Am pus-o rau de tot... ca maine nu am cum sa joc, dimineata plec in tari mai calde.
OK. O sa avem un premiu special si pt. tine in caz ca te ia careva (damn, i'm too soft)...
No need to, competitia e competitie nu ?
Na ca l-am detronat si pe Monky, care era premiul surpriza? :D
O sa aflii maine, doar nu vrei sa strice surpriza.
P.S. De ce n-ai postat si aici ca vinzi MGS Essential :(, iti dadeam si 120 ron pe colectie numai sa mi-o trimiti/
imi dati premiu special daca va arat cum se deschide o bere cu diferite household items ? :D
Eu va arat cum sa spargeti fundul la o sticla de bere doar cu niste apa. Si nu ma refer la jet cu presiune imensa. Desigur, pentru a va arata aceasta tehnica care va va fi foarte utila in viata astept 30 de virgine "legale" (cam greu nu? ) si desigur, cliseul tuturor pacturilor cu persoane ciudate, sufletul vostru.