Mie mi se par inedite, daca asta nu zice nimic, atunci urmaresete-l pe cel de la DeusEX 3, e absolut fenomenal, spre finele teaser-ului apar 26 de imagini in aproximativ 2secunde, in alea 26 de imagini gasesti info despre D3 cit pentru 3 teasere, era pe undeva pe net revin cu link.
tiberiu_sim: spune-mi te rog cate detalii ai aflat din teaserul de mai sus. Cine este in jocul asta, cum va arata, ceva legat de gamplay ? Sau poate ceva din story ?![]()
Pai jocul de mai sus nu are story dragul meu Monky. Eu am facut o paralela intre aceste 2 trailere pentru ca sint oarecum asemanatoare fiind lipsite de orice fel de elemente ingame, doar ca cel din Deus EX 3 are si un mesaj ascuns care tine de story-ul jocului.
Era doar o observatie nu am incercat sa te supar.
Stai linistit, nu ma supar eu asa usor... doar ca ma gandeam ca de somn nu am inteles eu ceva din teaser![]()
Hmm...cum de nu ati vazut voi filmulete de gameplay din el? Eu stiu ca vazusem de acu cateva luni dar nu mai stiu pe ce site. Era o prezentare unde aratau un fel de demo al jocului, chiar adusesera si un boxer si prezentau sistemul imbunatatit de miscari, care intr-adevar arata f misto fata de precedentul + o grafica imbunatatitaToate astea erau prezentate de un dev, intr-un interviu parca...
@MonkY si eu sunt foarte curios cum o sa fie mai ales ca din cate stiu este facut de alt studio (ea chicago s-a inchis parca).. ma bucur nespus ca il baga pe tyson.. la 3 ne-am ratat noi ..dar la 4 nu o sa mai scapi de mine![]()
Bookmarks