Gametrailers.com - Kingdom Under Fire II - Debut Trailer
Printable View
Seria de jocui Kingdom Under Fire mi-a plăcut și-mi place enorm! Primele două (Kingdom Under Fire: The Crusaders) și (Kingdom Under Fire: Heroes) au avut un story si un gameplay bun+. Apoi a urmat (Kingdom Under Fire: Circle of Doom) care a a avut unele probleme la frame rate, dar �n rest super oki. De abia aștept Kingdom Under Fire II, nu-mi pasă de cum arată vreau doar să continui povestea =D>...
*jocul Kingdom Under Fire II, defapt este al 4-lea din serie...păcat că n-au respectat cronologia. Dar asta este, se mai �nt�mplă și la case mai mari, și uneori cade bine la storyline (vezi CAPCOM cu seria Resident Evil (Biohazard), ce are 14+ continuări, etc, etc.)
Gameplay-ul seriei Kingdom Under Fire seamănă mult cu cel din jocul Ninety-Nine Nights (primul meu joc de X360). Un joc excelent!, pe care l-am jucat cu placere cap coadă (1k) p�nă mi-au iesit ochii din cap. De abia aștept să apară Ninety-Nine Nights II @-)...un sample mic jos.
(cei care au jucat N3: Ninety-Nine Nights sunt deja familiarizați cu scena din poză)
Din pacate eu am renuntat la N3 pentru simplul motiv ca nu pot trece de o misiune. Orice fac, imi da disk error (desi e impecabil disk-ul)... dar nu-i nimic, ca m-am delectat cu Warriors Orochi 1&2 indeajuns (plus un pic de Dinasty Warriors). Ninenty Nine Nights 2 ? Hmm... ia sa dam un search :D
Oare la cine am mai �nt�lnit eu problema aceasta...hmmmm...#-o. Dar oricum, o să-l poți continua după ce apare noul dashboard. Install and play. Trebuie să meargă nu? :wall:
*hai că asta cu disk read error imediat �ntrece RRoD-ul. Ne macină ăștia de la Micro$oft așa...sistematic. Imediat parcă văd cum dintr-o dată se strică controllerele...(please connect controller) dar ele fiind �n perfectă stare de funcționare.
in Circle of Doom au eliminat complet ideea de control a unitatilor ce mi s-a parut o aberatie. Practic asta definea seria KuF.
Mai multe detalii despre KUF2 se pot gasi undeva? Chiar sunt curios daca s-au intors la origini sau nu sa stiu de jocuri mai trec pe lista :D
Khan, cred ca momentan mai multe informatii decat de pe site-ul oficial Kingdom Under Fire II nu cred ca vei gasi. Si trailerul acela a aparut la TGS08 din neant. Probabil a fost aratat doar unei anumite parti a presei, pt. ca de-abia acum 2-3 zile a iesit la lumina si cel de-al doilea trailer... Secrets these days...
Le cam zice pe toate. Se intoarce seria la origini. Woo hoo!Quote:
BLUESIDE globally announced that they will team up with PHANTAGRAM and co-develop a true sequel to the award-winning Kingdom Under Fire: The Crusaders and Kingdom Under Fire: Heroes, well known for their innovative pioneering of a new genre called Action RTS and highly lauded by worldwide audiences as the first ever hybrid game of action and real-time strategy.
abia astept ... am citit mai devreme pe ign k jocul va fi lansat in a doua jumatate a anului 2010 pentru xbox 360,ps 3 si pc deasemenea acesta va avea o componenta mmo care va necesita o taxa lunara si aparent va fi disponibila numai pt pc( din cate am inteles eu ) varianta pt console avand deasemenea o componenta multiplayer care nu va necesita taxa , aceasta reducandu-se la deathmatch-uri si moduri conquest
ps :D stie careva de unde as putea lua Kingdom under fire : Heroes ?
http://www.gametrailers.com/video/ra...om-under/59517
Mor! Woooooo! :circles: :witch: