Ce fel de iPhone aveti majoritatea ? 3G sau 3GS ? A, si am o intrebare: castile de la iPhone 3G au si microfon cumva ?![]()
Ce fel de iPhone aveti majoritatea ? 3G sau 3GS ? A, si am o intrebare: castile de la iPhone 3G au si microfon cumva ?![]()
3GS. la asta castile au microfon, butoane de volum si de pause/voice control.
Sent from my iPhone using Tapatalk
---------- Post added 21-03-2010 at 02:33 AM ----------
da, si cele de la 3G au microfon.
Chiar sunt curios daca vor accepta Opera Mini in Appstore. Ar fi chiar culmea sa nu. Sa mai iasa si Firefox, si gata... Safari are concurenti seriosi:
Pai n-au acceptat deja Opera Mini ? [strike]Eu stiam ca au facut-o.[/strike] Se pare ca nu e asa.
Nici nu cred că vor permite vreodată implementarea unui alt browser dec�t cel produs de ei, e ca și cum și-ar vinde computerele cu Windows instalat �n loc de Mac OS.
Apropo de AppStore, un link util către o aplicație foarte utilă pentru forumiști, Tapatalk ($2.99). Are și variantă free, �nsă este destul de limitată, nu se poate posta, nu se văd atașamentele fullscreen, etc.
Browsere accepta Apple atata timp cat sunt mai slabe sau cel mult egale cu safari. Nu vor accepta Opera pentru ca sunt constienti ca e mult mai bun ca Safari. Poate se scapa astia de la Opera si dupa ce ii respinge Apple (mi se pare ca chiar i-a si respins) pun programul in Cydia ca acolo pot folosi mult mai multe chestii care sunt interzise intr-o aplicatie oficiala. Le merge vanzarea bine in Cydia si dezvolta programul in continuare pana ajunge motiv pentru care sa faci jailbreak. Deci nu-i un capat de lume daca e respinsa aplicatia![]()
Se vede ca nu prea citesti News-urile pe CG. Chiar si atunci cand sunt HotStory: http://www.consolegames.ro/forum/f59...o-goes-mobile/
Toate browserele acceptate pana acum sunt bazate pe WebKit (ca si Safari) si le-a fost usor sa dea OK-ul. Opera, fiind un third party, a fost trimis pt. aprobare de-abia pe 23 Martie 2010. Tinand cont ca sunt aplicatii nu prea serioase care au stat si 6-12 luni pana au rezolvat diverse... Opera este totusi un browser care poate expune iPhone OS-ul la vulnerabilitati... chiar si daca va fi aprobat, cred ca va dura destul de mult pana il vom vedea live.
Un alt motiv pentru care cred ca nu pot "bloca" aparitia unui browser nou (mai bun sau mai prost) este legea concurentei. Daca la noi nu prea conteaza, la americani poate duce la niste procese usturatoare si mult prea costisitoare chiar si pt. Apple. Stiu ca ei isi rezerva dreptul de a accepta sau refuza un soft, insa daca cei de la Opera isi vor cere dreptul, il vor primi. Acum depinde de Apple daca va accepta usor sau mai putin usor... Vom trai si vom vedea...
My bad, am ratat știrea respectivă, de obicei apelez la Quick Links/Today's Posts, nu stau să frunzăresc fiecare secțiune �n parte
-
Mai mult ca sigur Apple sunt obișnuiți cu procesele, fie ele usturătoare sau nu, uite o căutare pe TUAW după tagul "suing", �n lista celor cu care "s-au luat la tr�ntă" se regăsesc nume destul de mari.
Hey, it's Monday! Let's sue Apple!![]()
Inca...
Poate te ajuta asta: iPhone 3G vs. iPhone 2G � A hands on review | iPhoneSpies
Atasez si un .pdf comparativ.
3.1.3 nu va fi decodat vreodata, de ce? Nu aduce nimic nou fata de 3.1.2 decat protectia anti-hack, abia de la urmatorul update mai consistent in schimbari putem vorbi de jailbreak.
stie cineva daca exista vre-o aplicatie care sa faca din iphone o "mini" tableta grafica pt PC ?
Bookmarks