Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 190 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 70 120 ... LastLast
Results 381 to 400 of 3783

Thread: Clubul iPhone & iOS

1. #381 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    bun, nu stiu daca stiti, dar mi s-a stricat ps3 si m-am decis sa-mi vand jocurile si accesorile ca sa-mi fac un upgrade de telefon (oricum nu aveam timp sa ma joc pe el). ma gandeam la un 3GS sau Galaxy, inca nu sunt sigur. intreabrea mea e, stiti vreun site/articol/link unde se compara 3G vs 3GS? si cand zic compara nu ma refer la un simplu "3gs e mai bun ca are mai multa memorie", vreau un articol complex si foarte complet. thx.

2. #382 SP
    Member unlike's Avatar
    Da, aveam abon de 59 de Euro facut cu iPhone 3G si au o oferta, daca ai mai putin de 3 luni ( sau asa ceva ) pana iti expira abonamentul de 2 ani facut la achizitionarea iPhoneului 3G, pot face acest upgrade de device, trecand la abonamentul Pantera 49 si telefonul la un pret foarte bun. De altfel treaba asta exista si la AT&T si la orange in alte tari .. dar la noi a trebuit sa astept o luna .

3. #383 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Man, parerea mea este sa iei fara ezitare 3Gs-u. Nu ai nevoie de un review. Daca vrei, ne vedem undeva in Bucuresti (daca esti din bucuresti) si faci tu singur o comparatie intre telefoane. Diferenta este enorma in ABSOLUT orice.

4. #384 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Man, parerea mea este sa iei fara ezitare 3Gs-u. Nu ai nevoie de un review. Daca vrei, ne vedem undeva in Bucuresti (daca esti din bucuresti) si faci tu singur o comparatie intre telefoane. Diferenta este enorma in ABSOLUT orice.
    as vrea o comparatie de ordin tehnic mai mult, stiu ca 3gs este superior fata de 3g, dar vreau sa stiu de ce...

---------- Post added 28-10-2010 at 07:36 PM ----------

am gasit chestii de genul acesta, iPhone 3G vs. iPhone 3GS: the tale of the tape -- Engadget dar nu ma multumesc

5. #385 SP
    Asta e slabut. Din pacate, mai mult de atat nu am gasit nici eu. Daca vrei, continuam discutia pe privat si-ti raspund la orice intrebare ai.

6. #386 SP
    Member Hazer's Avatar
    De unde imi recomandati sa-mi cumpar i4? Nu vreau sa am probleme cu garantia daca nimeresc un terminal bulit sau mai stiu eu ce.
    Nu sunt abonat orange.

7. #387 SP
    de la orange, daca esti pe vodafone mai asteapta ca va aparea si in oferta la ei.

8. #388 SP
    Member Hazer's Avatar
    Eh, nu mai am rabdare sa astept sa apara si la Vodafone..

9. #389 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    care ar fi cel mai bun jailbreak pt un 3gs Locked pe AT&T (probabil nu e nici activat) versiuena 3.1.2.
    As vrea sa ii fac update la 4.1 + umlock.
    Multumesc in avans
    eu zic sa ii fac update la 3.1.3 cu un firmware "hacktivated" ca sa fie activat

10. #390 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Cum sa bagi pe un 3GS 3.1.3 ? Baga FARA ezitare 4.1 + unlock. Nu o sa regreti. Are prea multe lipsuri 3.1.3-ul.

11. #391 SP
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Cum sa bagi pe un 3GS 3.1.3 ? Baga FARA ezitare 4.1 + unlock. Nu o sa regreti. Are prea multe lipsuri 3.1.3-ul.
    unlockul NU a aparut pentru 4.1, iar snowbreezul e prea instabil momentan.

@tray iti recomand sa-ti pui 4.02 faci JB+Unlock si dupa ce apare unlock pentru 4.1, adica in perioada apropiata iti pui si 4.1. e cel mai safe si smart in felul acesta. daca ai nevoie de ajutor, contact me on PM sau Y!.

12. #392 SP
    Tot ce ai nevoie gasesti pe Redmond Pie.

13. #393 SP
    Member justamodel's Avatar
    Quote Originally Posted by Hazer View Post
    Eh, nu mai am rabdare sa astept sa apara si la Vodafone..
    Daca il vrei acum doar de pe orange.ro

14. #394 SP
    Daca ai bani, il poti lua la liber din multe alte magazine (altex/media galaxy care au cam cel mai bun pret acum, diverta, emag)

15. #395 SP
    Member unlike's Avatar
    A mai cumparat cineva iphone4 de la orange online ? Cam in cat timp le-a venit ?
    Si inca o chestie, la status comanda imi apare aprobat. Se va schimba statusul in ceva de genul "expediat" cand va fi pe drum ? Caci am sunat la Cargus si mi-au spus ca nu au vreo comanda pe numele meu .

16. #396 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    N00b question: Pot pune cumva ce melodie vreau ca ringtone? Adica sa o pot pune de pe PC. Si daca nu, cum pot pune alt ringtone(ma refer bineinteles la melodii, nu la cele care sunt in Settings).

17. #397 SP
    unlock pentru ios 4.1 si 4.2 va aparea a doua zi dupa ce va fi lansat 4.2, adica la inceputul lui noiembrie pentru 3G si 3GS.

---------- Post added 30-10-2010 at 08:42 PM ----------

-FAKE- ^ din pacate

18. #398 SP
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    N00b question: Pot pune cumva ce melodie vreau ca ringtone? Adica sa o pot pune de pe PC. Si daca nu, cum pot pune alt ringtone(ma refer bineinteles la melodii, nu la cele care sunt in Settings).
    da, e simplu. cauta pe google sunt multe tutoriale. how to make a ringtone iphone...

19. #399 SP
    Au aparut la Vodafone, daca aveti cunostinte va puteti lua unu. E brand-uit, atat pe cutia telefonului cat si pe carcasa, din cate am vazut. De preturi nu stiu nimic, insa.

20. #400 SP
    extrem de interesant Charge Your iPhone 4 Wirelessly with PowerMat

In case you are a busy guy or you want to charge your iPhone without plugging-in using cables, then your choice is PowerMate. It's a new accessory that charges your iPhone 4 and some other device wirelessly. The first wireless charger is now available in commercial use.

According to Powermat, some of other devices are supported in this charger including iPhone 4, HTC EVO 4G, HTC HD2, Motorola Droid X, Blackberry Bold 9700 series, Blackberry Curve 8500/9300 series and the Nokia N97.

You can simply buy this charger from the official page at just 59.99$.
    Attached Images Attached Images powermaty-charger-2.png powermat.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 190 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 70 120 ... LastLast