iPhone - tutoriale jailbreak & unlock!: Jailbreak-ul de la Dev Team pentru fw 4.2.1 e iminent!
---------- Post added 26-12-2010 at 11:40 AM ----------
iPhone - tutoriale jailbreak & unlock!: Redsn0w 0.9.7b1 lansat!
Nu am stiut unde sa intreb asa ca intreb aici. Aveti idee daca exista iPod touch cu aspect de iPhone 4? Si daca da, unde as putea gasi la noi in tara?
Exista iPod Touch modelul de anul trecut. Il gasesti cam peste tot. Media Galaxy/Altex, Domo, Diverta, oriunde. Ca pret, este app 10-11 mil modelul de 8 gb (din cate am vazut)
Nici un ipod touch nu seamana cu iphone decat fata pt ca sunt foarte subtiri in comparatie cu iphone.
Well... presupun ca stiati deja: VLC for iOS is dead! But... Long live VLC for iOS! Mai exact, a fost retras de pe iTunes (motivele le aveti aici: Download VLC for iOS Now Before It is Gone from the App Store.. Possibly Forever | Redmond Pie) insa don't worry. Acum se gaseste in Cydia (adaugati sursa rpetri.ch repo) si gata, problem solved. Macar acum nu mai au niciun motiv developerii VLC-ului pt. iOS sa limiteze playerul (as in "mkv can't be played").
interesanta aplicatie,e buna de tinut activata.
---------- Post added 11-01-2011 at 10:48 AM ----------
exista momentan full jailbreak pt 3G 4.2.1 ? Nu ma intereseaza unlock caci folosesc reteaua in care e codat telefonul.
ati reusit sa luati aplicatia asta? ca eu nu am gasit-o pe app store![]()
PlayStation Official App for iPhone, iPod touch and iPad on the iTunes App Store
Nu este available pe US (si cred ca nici RO). Probabil de-aia nu ai gasit-o![]()
Bookmarks