Nu mai reusesc sa ii fac JB la 3G-ul meu.
Am incercat cu redsnow 0.9.4 si cu 0.9.6 iar ambele imi dau eroare : unable to recognize specified IPSW.
JB vreau sa il fac pe firmware-ul IOS 3.1.3 ,am downloadat exact 3.1.3 (7E18) iar telefonu are exact acelas firmware.
Cu redsnow 0.9.6 reusisem sa fac JB pe 4.1.Care o fi o fi problema ?
Apple to sell 70 million iPhones in 2011 � DRS | Derangedshaman.com
daca vor reusi sa vanda atatea telefoane iPhone
... speachless...
Is the Verizon iPhone the beginning of the end for Android? - New York Gadgets | Examiner.com
nu cred ca va fi sfarsitul, dar vor scadea vanzariel de smarthphones cu sistem de operare android, dar cred ca cel mai important factor va fi lipsa suportului din partea producatorului. stim cu totii ca samsungul, de ex, scoate un telefon nou foarte repede...
sunt atatea metode de a face un JB la un 3G cu 3.1.3.
Spirit : Untethered Jailbreak 3.1.3 / 3.2 for ALL iDevices *Update* | Jailbreak 4.2.1 - 4.3
Jailbreak iPhone 3.1.3 with Sn0wbreeze | Redmond Pie
JailbreakMe 2.0
Am o problema : am instalat Android Lock XT si iLock si acum il deblochez imi sta 2 secunde in menu si apoi se blocheaza...poate cineva sa ma ajute ?
foarte interesantEverything You Need to Know about iPad 2 and iPhone 5 – Report | Jailbreak 4.2.1 - 4.3
mai ales partea "Engadget reports that the iPhone 5 will be a “completely re-designed handset,” and will feature Apple’s new CPU, A5."
exista jailbreak pt 2g 3.1.3 in care sa nu folosesc butonul de power? (este stricat butonul de power)
Spirit da ai nevoie de cartela originala sa activezi telefonul!
man sa inteleg ca tu nu poti sa inchizi/deschizi telefonul din buton? daca da, eu zic sa mergi la un centru de reparatie. nu cred ca exista JB cu activare fara sa intri in DFU mode...sorry.
Bookmarks