Hackerii au zis că au blocat manual jb-ul, să nu meargă pe 6.1.1
care hackeri? si ce sa blocheze manual? ïntr-adevar evasi0n nu functioneaza pe 6.1.1, deoarce nu exista cand au scos jb, dar cred ca in curand va exista un update si pentru 6.1.1
.pod2g @pod2g
6.1.1 beta (10B311) does not fix the jailbreak. It'll probably happen in a future revision. Don't upgrade though, evasi0n won't let you jb
@pod2g: 6.1.1 beta (10B311) does not fix the jailbreak. It'll probably happen in a future revision. Don't upgrade though, evasi0n won't let you jb.
Voi știți mai bine
Ceva impresii? Eu am fost atat de multumit de Jailbreak incat am pus pe toate iDevice-urile. Merge totul super![]()
Aveti vreo idee de ce nu imi sincronizeaza iTunes aplicatiile ? Imi pun acolo niste aplicatii, dau sync, sta putin si nu se intampla nimic. Mentionez ca i-am dat restore si tot la fel face.![]()
Gata nu mai pot !luni ma duc sa-mi fac butonul si imi fac jb cu prima ocazie ! Problema e ca neavand jb de multa vreme si inainte aveam un amarat de 3G, ati putea sa postati, daca aveti timp si chef, fiecare o lista cu tweakurile cele mai folositoare in opinia voastra si in care merita invetiti niste banuti
? Cred ca ar ajuta multa lume si promit ca incet, incet o sa incerc sa dezvolt mai mult aria dedicata iDevice-urilor, is my new hobby, desigur pana cand se anunta noua generatie de console
deja pun bani deoparte
. O sa fac un thread cand ajung acasa
@Funky vezi ca trebuie sa-ti autorizezi pc pentru contul tau si eu am avut aceasi problemaDa un search pe google cum sa faci asta
. Bafta !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Am facut asta, dar tot nu vrea.. nu stiu de ce, nu mai merge asa dintr-o data. Mi-am reinstalat iTunes, sa fie de la asta ? Dar tot nu inteleg de ce nu merge.
Se va lansa pe 28 in toata lumea si va fi tot gratis, deci nu poate fi vorba despre vreo oferta...
Finish. si Runtastic PushUps Pro la 0.99$. Si mai e gratis Rocks Rider pentru cateva zile cred.
Sent from my iPhone using Tapatalk.
Daca le dai pe gratis, as vrea eu NBA Jam, ca n-am apucat sa-l iau cat a fost la reducere![]()
Codurile de la tray sunt valabile doar pentru US store. So...inca mai este disponibil cel pentru NBA Jam.
Multumesc tray. Il poti oferi altcuiva.
Eu am cont de US, eu il primesc cu placere. Multumesc pentru Angry Birds, raman dator cu un cod.
EDIT: Am primit NBA nu Angry Birds, scuze.
Bookmarks