conecteaza-l la itunes am inteles ca isi face niste setari prin telefon cand schimbi reteaua :) :-?
Printable View
conecteaza-l la itunes am inteles ca isi face niste setari prin telefon cand schimbi reteaua :) :-?
Guys, stiu ca nu se mai poate, dar poate mai e o sansa. Prietena mea pe i4 are 6.1.2 si as vrea sa-i dau un restore la 6.1.2 si sa-i refac jailbreak-u ? Sau e blocat absolut tot ?
Nu prea mai e faza cu SHSH-urile. Pot sa salvez eu daca am in ce, dar stiu ca nici tinyumbrella nu le mai salveaza. El inca are jailbreak, deci inca pot sa fac orice e nevoie. Vreau sa-l fac in weekend, deci am tot timpul sa aflu tot ce pot despre el :)
Cum sa nu tina faza cu shsh, atata timp cat ai iphone 4. Am facut eu recent un downgrade de la ios 7 la ios 6 si respectiv ios 4 si dupa am pus din nou ios 7. Ai nevoie de shsh, le poti lua cu TU si de redsn0w
Mai are cineva probleme cu zoom-out cand iti pui wallpapers? E ridicol, orice poza as alege imi da zoom in pe centru si nu ma lasa decat sa dau zoom in mai departe. WTF?!?!?! Am iOS 7. Exista vreo solutie? I am so pissed!
Nu ai ce sa faci.
Patesti chestia asta pe iPad ? Sau pe iPhone ? Cam am o prietena care pateste asa pe iPad Mini, dar eu pe 4S (singuru pe care am iOS7) am incercat 1000 de chestii, dar merge fara probleme.
A mai apărut vreo ceva legat de downgrade de la 7.0.3 la 6.1.3, băieți?
nope, prea devreme, trebuie sa se lanseze macar ios 7.1.x pentru a parea o astfel de solutie si oricum downgrade-ul va merge doar pe iphone 4.
Vreau sa cumpar o carte din iBooks Store care nu este valabila decat in cel de U.S. Eu am cont de Romania. Daca dau switch la US Store, o voi putea cumpara? Sau am nevoie de alt cont?
Razzosinni: in mod normal nu ar trebui sa poti. Nu am incercat insa (eu sunt US Only). Stiu sigur ca merge cu 2 conturi insa...
In alta ordine de idei, iOS 7.0.4 is out! Sper sa rezolve problemele, pt. ca nu e OK ceea ce se intampla (cel putin pe iPad Air). Parca n-ar fi Apple.
Quote:
iOS 7.0.4 includes bug fixes, security patches, and a slew of new features and software improvements.
The update also fixes a major problem for some, which caused FaceTime video calls to fail.
Si la mine tot pe 5 facea la fel, am incercat si pe iPad si tot isi da zoom.
buna , ma ajuta si pe mine cineva? sunt nua in iphone :)) am un iphone 4s ios 7. cum se poate elibera memoria RAM la asta?
Nu este cazul sa faci asta pe iOS. Daca doresti insa, poti inchide din aplicatii, desi nu e necesar, pentru ca diferenta este infima.
Ca sa faci asta, apesi de doua ori repede pe home button iar apoi faci swipe in sus pe aplicatiile pe care doresti sa le inchizi.
In cat timp primesc refund la o aplicatie ?
Cam o saptamana.
Pe Romaia mie mi-au dat cam in 3 zile.