Originally Posted by
Razzosinni
Baieti, am o foarte mare problema. Maica-mea avea un 4S cu iOS 7, iar vineri seara am facut update la iOS 9 prin iTunes. Inainte de asta, am facut un update in iTunes, doar in caz ca se intampla ceva. Dupa ce am facut update-ul, a aparut "the endless loop", alaturi de logo-ul Apple, desigur. Am incercat toate metodele clasice - am tinut apasat pe amandoua butoanele, pe unul singur, pe butoanele de volum, deci cam tot ce era de facut pe Youtube, am facut. Vazand cum sta situatia, am zis ca il aduc la setarile din fabrica, dupa care dau restore la backup. Am dat restore, telefonul mergea OK, dar dupa ce dadeam restore la backup - iarasi imi apare marul si tampenia aia de loop.
Am zis OK, da-i pace ca si-asa e varza telefonul. Am luat iPhone-ul meu (6), mi-am salvat tot, l-am adus la setarile din fabrica si din nou am incercat sa pun backup-ul facut vineri seara - aceeasi chestie : loop si logo-ul, merge pana la jumatate liniuta aia, dupa care se intoarce si o ia de la capat. Sunt in punctul in care nu stiu ce sa mai fac si cred ca e corupt backup-ul respectiv, fiindca daca le aduc la setarile din fabrica, telefoanele merg. E foarte important sa pun iarasi mana pe ce e in backup-ul ala, fiindca sunt vreo 600 de contacte, iar pe cartela nu mai este nimic.
Vreo solutie?