iPhone 4S detroneaza la performante Galaxy S II (deocamdata)
Testele benchmark realizate masoara performanta software-ului cu care vin telefoanele in raport cu dotarile hardware.
Dar cum un procesor dual-core de 800MHz bate unul de 1200MHz ?! Intrebarea e retorica, nu-i asa?
Asta inseamna sa ai de aface cu un sistem de operare foarte echilibrat. Aici este secretul.
Multi se reped sa arate cu degetul spre 'minusurile' produselor Apple. Dar de functionat, ca de fapt asta ne intereseaza, cele de la Apple functioneaza cel mai bine. D'aia nu exista flash in iOS, d'aia nu-i cititor de carduri sau alte mufe.
PS. Daca iPhone 4S nu a rezolvat problemele de semnal ramane un 0 barat, dupa opinia mea.
E rezolvata problema antenei cu 4S. Poti sa te uiti pe site la gizmodo ca au facut un film.
Nu numai ca e rezolvata, dar merge si al naibii de bine, batand la semnal chiar si iPhone4... Si la date sta superb (din testele de pana acum), chiar daca nu are "4G"
A aparut si la noi la preorder: 3999 RON pt. varianta cu 64GB. Holy molly...
Ati auzit ca i4S nu are buton de oprire 3G? Interesant nu?
iPhone 4S lacks "Enable 3G" switch -- Engadget
Review făcut de Engadget: iPhone 4S review -- Engadget
-
Și o serie de poze făcute cu i4S: http://campl.us/f7Kh
Am "testat" si eu un pic 4s astazi, mare diferenta fata de 4 nu mi s-a parut (sunt cateva evidente, insa nu neaparat atat de mari incat sa te faca sa faci un upgrade de la 4). De departe cel mai tare feature este Siri, insa folosit cu moderatie ca pe urma lasa senzatia de "disabled" person.
Un tip a facut in fata magazinului un "test", l-a scapat de 3 ori pe jos, de primele 2 dati a fost ok, insa a 3-a oara s-a spart de tot ecranul. Unii oameni chiar au prea multi bani..
Pe cuvant de nu multi or sa-si ia iPhone 4S doar pentru camera... E senzationala pt. un telefon. Beats the crap out of some handycams (care fie vorba intre noi sunt cam la acelasi pret si nici nu le ai tot timpul la tine). Acelasi lucru valabil si fata de "sapuniere".
Va rog sa ma lamuriti cu ceva.
Daca imi iau un iphone 4s de la un magazin gen emag.ro (fara sa fac reclama), acel telefon este Neverlocked, adica poate fi folosit in orice retea?
Daca da, atunci pot sa ii fac update linistit oricand, voi putea in continuare savorbesc in orce retea? sau intervin chestiuni cu carrier unlock?
Multumesc.
ps: eu vreau sa il iau doar pentru camera video/foto, doar sa stiti ca exista cu adevarat si nebuni din astia![]()
nameless_fear: daca emag va face aceeasi greseala ca si la iPhone4... atunci primele telefoane vor veni Locked! Neverlocked vor fi lansate un picut mai tarziu... Si da, iti recomand Neverlocked, pt. ca vei putea face orice fel de update, fara sa ai treaba cu baseband-ul... va fi liber pe orice retea. Repet, eu nu mi-as mai cumpara iPhone care sa nu fie Neverlocked, no matter what.
Si acum intreb eu: Neverlock-ul ala nu e de fapt o deblocare ca la orice telefon? Care se face din soft si e permanenta? Cand am deblocat un HTC cu Android blocat in Orange, am facut update-uri si toate cele la OS si nu am pierdut deblocarea. La iPhone nu poti face neverlock sau sunt Neverlocked doar daca sunt facute asa din fabrica?
Daca sun la ei o sa stie sa imi spuna de locked sau nu? sau o sa imi spuna ca nu stiu despre ce vorbesc?la emag ma refer
tudyniuz: sunt mai multe moduri de a-i face unlock:
1. Neverlock din fabrica - nu se piede no matter what
2. Unlock de la carrier - practic este acelasi lucru cu 1 dar il face providerul de telefonie (si de obicei cere si bani pt. asta)
3. Unlock software - care se pierde odata ce se modifica baseband-ul (sau iOS-ul cu nou baseband)
4. Unlock hardware - cu ajutorul diverselor TurboSIM-uri, Gevey and stuff (care la un moment dat sunt "eliminate" via update-uri soft).
5. Neverlock "la risc" - am vazut ca exista diversi pe okazii care fac Neverlock, insa nu am idee daca e prin metode oficiale (adica fac request la Apple cu IMEI-ul tau) sau vorbim de niste hack-uri
Recomand metoda 1, Neverlocked din fabrica. E sfant. Si 2 este ok, dar trebuie sa ai telefonul de la carrier-ul respectiv. Motiv pentru care, daca ai telefon blocat de la emag, fii sigur ca Orange nu ti-l va debloca. Cel putin pana acum asa a fost. Dar daca iei telefonul de la Orange, desi e posibil sa fie blocat din start pe Orange, sunt OBLIGATI sa ti-l faca Neverlocked!
---------- Post added 17-10-2011 at 01:49 PM ----------
Cred ca ai prea mare incredere in cei de la emag![]()
Atunci tot fara sa facem reclama neaparat, de unde pot sa achizitionez un telefon neverlocked?
Bookmarks