Momentan in Romania de nicaieri. De-afara, din Apple Store
---------- Post added 17-10-2011 at 02:10 PM ----------
Sau ebay, desigur: -14- N*E*W unlocked Apple Phone 4S 64gb | eBay
Later edit: deja s-au dus alea de pe ebay...
Momentan in Romania de nicaieri. De-afara, din Apple Store
---------- Post added 17-10-2011 at 02:10 PM ----------
Sau ebay, desigur: -14- N*E*W unlocked Apple Phone 4S 64gb | eBay
Later edit: deja s-au dus alea de pe ebay...
De regula exista o garantie sau achizitionat de pe net fiind poti returna produsul in 30 zile daca nu corespunde cu ce ai cumparat. Oricum m-as mira ca orice magazin sa vanda telefoane codate in alte retele daca nu sunt partenere cu acestea. Parerea mea ca le vor vinde neverlocked. Chiar in cazul in care magazinul ti-l vinde codat au obligatia sa ia legatura cu "furnizorul" sau se descurca ei cumva si sa-l decodeze. Altfel cu OPC iti iei banii inapoi, asta e.
Daca emag "procura" ilegal iPhone 4S si le vinde la noi atunci e posibil sa nu poata face ce am scris mai sus.
Dar a vazut cineva cum e cu "TVA-ul inapoi" la emag? Daca nu, va spun eu. Se da TVA-ul inapoi sub forma unui voucher ce nu va putea fi folosit decat in perioada 10 - 19 februarie, si doar pe produsele selectate de ei (gen aragaz, frigider, hota). Pfft...
TVA inapoi telefoane - eMAG.ro
Daca intr-adevar iti dadea acei bani sa ii folosesti cand vrei pe ce vrei era ceva, asa pe mine nu ma ajuta cu nimic. Singurul lucru bun e ca acel voucher e transmisibil, pot sa il dau unui prieten care chiar vrea un anume produs din cele selectate.
Macar daca iti dadea voucher tot in categoria telefonie, sa iti cumperi un accesoriu.
Senzor backlit, optica mai "clara", procesor rapid, e normal ca sa fie mai bun decat GSII.
Oricum pt 1080p trebuie mult mai mult la video. Senzorul e totusi mic si lumina multa il cam de peste cap.
Cu noile functii de stabilizare pe gyro e oricum sus-sus in top la tel-Photo.
Eu am un Samsung Omnia-HD tot cu senzor de 8 MB dar e vechi.
Il am inca pentru ca il tine bateria peste o sapt la utilizarea limitata pe care o are...
Astept totusi iPhone 5 pana la un upgrade, 4S e (inca) destul de gros si greu pentru un telefon hi-tech.
Eu sunt profund dezamagit de faptul ca nu ai de ales daca sa filmezi 1080 sau 720. Esti limitat OBLIGATORIU la 1080, ceea ce ma dezamageste crunt. La PC-ul meu nici nu pot rula filme 1080, doar 720. Asta ar insemna ca orice filmare as face, ar trebui modificata inainte de a o viziona pe PC. Sa nu mai zic de spatiu aproape dublu ocupat pe iPhone...
Probabil se va rezolva asta cu un update la iOS (caruia ii lipsesc multe chestii - cum ar fi selector de 3G On/Off - vedeti acum de ce nu fac eu inca update?).
Pe de alta parte... daca deja ai un iPhone 4S si totusi nu ai un calculator sa tina filme in 1080p... e un mare semn de intrebare, to be honest![]()
Nu neaparat. De 4 ani de cand mi-am luat prima consola, nu am mai bagat bani decat in HDD si, in viitorul apropiat, poate imi voi lua alt monitor, ca pe asta care-l am a aparut o linie de app 2cm de pixeli morti, albi. In rest nu ma intereseaza, ca nu ma joc absolut nimic pe calculator.
Oricum in urmatorii 2 ani, am de gand sa-mi iau un iMac de 27, dar pana atunci nu mai investesc nimic.
Nu am 4S si nici nu am de gand sa-mi iau, dar ma gandeam ca daca am probleme cu 4 (si oricum iese din garantie) poate nu-mi iau tot 4 ci 4s.
Oricum, e aberanta ideea de a nu avea un switch macar pt 720-1080. Ma gandesc in principiu la locul pe care-l ocupa in memoria telefonului. Daca am 4S de 16 si imi place sa filmez...e cam egal cu zero...
Cred ca daca iti place sa filmezi, nu renunti la 1080p pentru 720p... si iti iei de 64GB. E pacat de rezolutie... toata lumea vrea FullHD si tu vrei mai jos pt. ca nu tine PC-ul
Intr-adevar, e aiurea sa nu ai un switch, dar chiar daca nu ai calculator performant, cred ca le poti playa totusi direct pe PS3. Chiar, nu am incercat niciodata... or merge direct, fara conversie and stuff like that?
P.S. Daca nu vrei sa investesti in PC, poti sa iei un media player ieftin (2-300 RON) care sa stie 1080p... dar nu renunta la filmare in 1080p, ca e pacat (ma repet).
Da, ce zici tu este foarte adevarat, dar totusi...nu inteleg de ce nu am voie sa ALEG !!! Sa fim seriosi, diferenta de calitate video intre 1080 si 720, la un film, este infima chiar si pe un TV full HD.
Ma rog, poate vor scoate baietii, in cydia, un tweek sa putem alege. Daca nu, sper ca pana la iPhone 5 sa-mi iau si iMac-u ala la care tot visez si nu ar mai fi nici o problema![]()
Poate pt. ca baietii de la Apple au considerat ca nu merita efortul de a pune si 720p cand au vazut ce bine le iese in 1080p. Stii cum e la Apple. La ei nu prea alegi. Ori iti place, ori il urasti
Presupun ca ai zis-o ca o gluma, asa ca o iau ca atare. Normal ca diferenta e imensa (a se citi dubla)
Pai vezi. O sa-ti iei iMac-ul ala si o sa-ti para rau ca n-ai filmat totul in 1080p![]()
Nu te mira foarte tare, americanii sunt recunoscuti in a-ti lasa impresia ca ai de ales, in realitate esti ca un tren pe sine. Si da, ai de ales - pe ala mai scump. Pentru ei nu exista pasionat de filmare, exista pasionat de filmare cu 64GB si iMac. Adevarat, iti ofera cea mai buna camera disponibila pe un telefon, dar...![]()
Ok, au aparut iPhone 4S codate pe retele straine la 500€. Acuma stau si ma intreb ce bou ar lua i4S din strainatate cu 650€ si l-ar vinde aici la 500€? Nu pot fi decat furate sau luate la abonament si plecat din tara aceea...
Bookmarks