Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 16 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 LastLast
Results 261 to 280 of 313

Thread: iPhone 4S

1. #261 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Pai tocmai ca in cazu dat de mine e invers.

2. #262 SP
    Admin MonkY's Avatar

3. #263 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pe langa jailbreak pe A5, avem o portare complet functionala a Siri

4. #264 SP
    Si-a luat pana acum, cineva, iPhone 4S de la emag ? cel din primul lot ? Daca da, va rog sa scrieti aici, ca am o nelamurire referitoare exact la acest prim stoc.

5. #265 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Si-a luat pana acum, cineva, iPhone 4S de la emag ? cel din primul lot ? Daca da, va rog sa scrieti aici, ca am o nelamurire referitoare exact la acest prim stoc.
    4000 RON de 64GB si 3000 RON de 16GB? Cine crezi ca "risca"?

6. #266 SP
    Cica ar fi avut 100 de bucati care s-au epuizat instant pe precomenzi. Si eram curios daca a avut cineva de aici precomanda ca am auzit niste lucruri urate despre bucatile alea

7. #267 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    E mult 3000. Robert Dinu aduce cu 2700.

8. #268 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Cica ar fi avut 100 de bucati care s-au epuizat instant pe precomenzi. Si eram curios daca a avut cineva de aici precomanda ca am auzit niste lucruri urate despre bucatile alea
    Mai exact viata scurta a bateriei. Sub 10 ore. - confirm eu asta.

9. #269 SP
    Nu numai. Am vb cu un prieten care lucreaza in service la Noumax si mi-a spus ca cei de la emag au adus doar 30 de bucati si TOATE au ajuns la ei, pentru diferite probleme (pixeli morti, ecrane decolorate, probleme cu semnalul, cu butoanele, cu bateria...ba chiar a fost un caz in care cineva primise telefonul codat pe AT&T si in cutie avea si un sim de AT&T). Tot lotul a facut parte dintr-un loc de defecte (asa se si explica aducerea atat de repede oficial) si cum alt prieten al meu (care lucreaza la emag) mi-a spus clar ca nu este cazu, ca au venit sigur 100 de bucati si ca nu a fost nici macar un client nemultumit.

Asa ca nu stiu pe care din ei sa cred si astept si parerea voastra

Problema cea mai mare este ca, cei de la Noumax nu au voie sa repare/schimbe telefoanele, intrucat Apple nu da voie acest lucru pana nu este lansat oficial la noi in tara. Asa ca toti acei oameni nemultumiti au ramas cu telefoanele asa cum le-au primit.

10. #270 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Mai exact viata scurta a bateriei. Sub 10 ore. - confirm eu asta.
    Dezactiveaza “Setting Time Zone” din Settings > Location Services > System Services si o sa mai ai inca o ora in plus

11. #271 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Dezactiveaza “Setting Time Zone” din Settings > Location Services > System Services si o sa mai ai inca o ora in plus
    Nu stiam chestia asta. Merci pentru sfat

Si eu am probleme cu bateria, daca stau 2 ore pe reddit + 30 de minute pe Safari + 30 de minute pe Facebook si ma mai si joc vreo 30 de minute ajung cu 10% baterie acasa

Mai ai cumva si alte sfaturi? ( pe langa low brightness, disable fetch new data )

12. #272 SP
    Ai iPhone4 cu iOS 5 si ai problemele astea cu bateria ?

Eu pe i4, pana sa pun iOS5 ma tinea app 1 zi - 1 zi si cateva ore, iar acum, pe iOS5, ma tine cel putin 2 zile, cu notification center activat la toate aplicatiile care suporta si de la care primesc multe notificari pe zi. Cel mai mult m-a tinut aproape 4 zile, timp in care m-am si jucat, am stat si pe net, am folosit chiar si GPS-ul, iar camera cred ca o utilizez cel mai des, cu tot cu blitz (cand e cazu).

13. #273 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Ai iPhone4 cu iOS 5 si ai problemele astea cu bateria ?

Eu pe i4, pana sa pun iOS5 ma tinea app 1 zi - 1 zi si cateva ore, iar acum, pe iOS5, ma tine cel putin 2 zile, cu notification center activat la toate aplicatiile care suporta si de la care primesc multe notificari pe zi. Cel mai mult m-a tinut aproape 4 zile, timp in care m-am si jucat, am stat si pe net, am folosit chiar si GPS-ul, iar camera cred ca o utilizez cel mai des, cu tot cu blitz (cand e cazu).
    Dap, am iOS5 pus pe telefon. Chiar nu stiu de ce dureaza bateria asa putin... Prostia aia de Battery Doctor nu ajuta cu nimic

14. #274 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Si eu am observat o viata mai lunga a bateriei de cand am trecut pe iOS5. 2 zile lejer (si il foloseam ca inainte) + toate alea (ca sa zic asa) activate.

15. #275 SP
    Depinde f mult fiecare cum/cat foloseste telefonul. Nu se aplica pt toti aceeasi poveste. Doar daca se opreste 3G-ul se poate castiga la baterie 1-2 zile.

16. #276 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Depinde f mult fiecare cum/cat foloseste telefonul. Nu se aplica pt toti aceeasi poveste. Doar daca se opreste 3G-ul se poate castiga la baterie 1-2 zile.
    Ehh, nici chiar asa... de fapt se mai castiga o ora-doua de convorbiri. Acum, daca vorbesti doar o ora pe zi, e posibil sa spui ca mai castigi 1-2 zile. Eu cel mai mult am observat ca imi consuma WiFi-ul (cu brightness-ul mergand pe la jumatate).
    Cu WiFi Off si aproximativ 2 ore de talk time pe zi (pe 2G), fara prea multa activitate pe iPhone 4, a tinut 6-7 zile fara probleme. Insa fara WiFi si/sau 3G devine un smartphone useless. Parerea mea

17. #277 SP
    Exact. Un iphone care tine 3 zile fara sa fie incarcat sau mai mult e clar ca nu este folosit, de feature-uri nu mai zic. Se poate trece la alt telefon linistit cu mai putine feature-uri care sa tina mai mult bateria.

---------- Post added 01-11-2011 at 07:24 PM ----------

iPh0ne Life!: iPhone 4S disponibil oficial in Romania!

18. #278 SP
    Care va luati iPhone 4S? Vad ca Orange il are cel mai scump.

19. #279 SP
    Junior Member IoNu72's Avatar
    Eu imi iau. Am dat 835$ pe unul de 16GB + un bumper Apple + o folie de protectie de 20$ si ar trebui sa imi ajunga pe la sfarsitul lui noiembrie. Eu zic ca l-am luat destul de bine.

20. #280 SP
    Fiecare isi face finantele cum poate. Din punctul meu de vedere, ai dat enorm de mult pe el. De banii aia ilmluai la lober si neverlocked. Eventual si de 32.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 16 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 LastLast