Pai tocmai ca in cazu dat de mine e invers.
Si-a luat pana acum, cineva, iPhone 4S de la emag ? cel din primul lot ? Daca da, va rog sa scrieti aici, ca am o nelamurire referitoare exact la acest prim stoc.
Cica ar fi avut 100 de bucati care s-au epuizat instant pe precomenzi. Si eram curios daca a avut cineva de aici precomanda ca am auzit niste lucruri urate despre bucatile alea![]()
Nu numai. Am vb cu un prieten care lucreaza in service la Noumax si mi-a spus ca cei de la emag au adus doar 30 de bucati si TOATE au ajuns la ei, pentru diferite probleme (pixeli morti, ecrane decolorate, probleme cu semnalul, cu butoanele, cu bateria...ba chiar a fost un caz in care cineva primise telefonul codat pe AT&T si in cutie avea si un sim de AT&T). Tot lotul a facut parte dintr-un loc de defecte (asa se si explica aducerea atat de repede oficial) si cum alt prieten al meu (care lucreaza la emag) mi-a spus clar ca nu este cazu, ca au venit sigur 100 de bucati si ca nu a fost nici macar un client nemultumit.
Asa ca nu stiu pe care din ei sa cred si astept si parerea voastra
Problema cea mai mare este ca, cei de la Noumax nu au voie sa repare/schimbe telefoanele, intrucat Apple nu da voie acest lucru pana nu este lansat oficial la noi in tara. Asa ca toti acei oameni nemultumiti au ramas cu telefoanele asa cum le-au primit.
Nu stiam chestia asta. Merci pentru sfat
Si eu am probleme cu bateria, daca stau 2 ore pe reddit + 30 de minute pe Safari + 30 de minute pe Facebook si ma mai si joc vreo 30 de minute ajung cu 10% baterie acasa
Mai ai cumva si alte sfaturi?( pe langa low brightness, disable fetch new data )
Ai iPhone4 cu iOS 5 si ai problemele astea cu bateria ?
Eu pe i4, pana sa pun iOS5 ma tinea app 1 zi - 1 zi si cateva ore, iar acum, pe iOS5, ma tine cel putin 2 zile, cu notification center activat la toate aplicatiile care suporta si de la care primesc multe notificari pe zi. Cel mai mult m-a tinut aproape 4 zile, timp in care m-am si jucat, am stat si pe net, am folosit chiar si GPS-ul, iar camera cred ca o utilizez cel mai des, cu tot cu blitz (cand e cazu).
Si eu am observat o viata mai lunga a bateriei de cand am trecut pe iOS5. 2 zile lejer (si il foloseam ca inainte) + toate alea (ca sa zic asa) activate.
Depinde f mult fiecare cum/cat foloseste telefonul. Nu se aplica pt toti aceeasi poveste. Doar daca se opreste 3G-ul se poate castiga la baterie 1-2 zile.
Ehh, nici chiar asa... de fapt se mai castiga o ora-doua de convorbiri. Acum, daca vorbesti doar o ora pe zi, e posibil sa spui ca mai castigi 1-2 zile. Eu cel mai mult am observat ca imi consuma WiFi-ul (cu brightness-ul mergand pe la jumatate).
Cu WiFi Off si aproximativ 2 ore de talk time pe zi (pe 2G), fara prea multa activitate pe iPhone 4, a tinut 6-7 zile fara probleme. Insa fara WiFi si/sau 3G devine un smartphone useless. Parerea mea![]()
Exact. Un iphone care tine 3 zile fara sa fie incarcat sau mai mult e clar ca nu este folosit, de feature-uri nu mai zic. Se poate trece la alt telefon linistit cu mai putine feature-uri care sa tina mai mult bateria.
---------- Post added 01-11-2011 at 07:24 PM ----------
iPh0ne Life!: iPhone 4S disponibil oficial in Romania!
Eu imi iau. Am dat 835$ pe unul de 16GB + un bumper Apple + o folie de protectie de 20$ si ar trebui sa imi ajunga pe la sfarsitul lui noiembrie. Eu zic ca l-am luat destul de bine.
Fiecare isi face finantele cum poate. Din punctul meu de vedere, ai dat enorm de mult pe el. De banii aia ilmluai la lober si neverlocked. Eventual si de 32.
Bookmarks