http://s3.amazonaws.com/twitpic/phot...na1T%2BfD1Q%3D
Printable View
iPhone 4S cu design de iPhone 4 prezent "din greseala" in iTunes 10.5 beta 9.
Totodata, avem o noua listare pe site-ul unui operator american, atat a lui iPhone 4S cat si a iPhone 5 cu ecran de 4"
Sursa
Asa confuzi nu cred ca am fost in nici un an. Ceva tot leak-uia pana acum. Anu asta insa nimic, totul pare fake, nu sti ce sa mai crezi.
E viitorul in ceea ce priveste viteza de internet pe mobil. Adica retea 4G, cum e acum 3G. E mai rapida si nu este disponibila la noi in tara :) doar in America si undeva prin Asia parca.
4G este prea generic spus. Acesta cuprinde WiMax, LTE, and HSPA+. Acum de exp. la americani nu se vorbeste atat de mult despre 4G cat despre LTE (desi este LTE Advanced). O sa iasa o ciorba de protocoale 4G, dar cred ca in final se va merge pe LTE.
Sa-i zica oricum numai sa: 1. iasa i5, 2. sa suporte LTE, 3. sa se faca si la noi retea 4G. Deocamdata nu avem nimic din astea.
Ma indoiesc ca vor face la noi retea 4G prea curand . Sper sa ma insel ...
E clar, iPhone 5 nu exista asa ca stay tunned for an iPhone 4S today. Apple sux.
...va dau eu tot iPhone 5.
vor fi amandoua I4s si I5 :) si se stie si pretul. siteul celor de la Vodafone din germania a postat pentru cateva minute acest lucru. potrivit acestei informatii I4s va fi $99 si va avea chipul A5 iar I5 va fi in jur de $600 :-?. . si s-ar putea ca I5 sa fie anuntat de catre SJ (Apple, iPhone and iPad Forums at ModMyi - Steve Jobs to Introduce iPhone 5 Tomorrow?)
Cum sa suga mai? Mai ales ca noul iPhone5 va face poze in 21 Megapixeli! :evil:
http://youtu.be/1fdpT6-gGxo
sunt cat cateva sanse sa fie anuntat si e foarte adevarat ca sunt mici, dar cine stie. iPhone 5 And iPhone 4S Appear On Website With Prices & Specs (IMAGES)
Cam 1% :)
mark, vezi ca dupa asta va trebui sa-ti pui avatar cu 6 =))
:) mi-am schimbat avataru ca sa simbolizez software-ul pe care il rulez acum pe telefon, cand va iesi beta de iOS 6 il voi schimba.
Putem vedea undeva conferinta Live?