Thanks pentru link! Ce a pus tipul acela pe "hartie" sunt exact gandurile mele cand am vazut 3 variatii de galben. Si exact ca si el, dupa o saptamana de "nevindecat" singur, am renuntat. Pacat ca nu avem un Apple Store oficial... nici nu m-as fi incurcat cu altcineva si acum aveam ce trebuia sa fie din start.
Contrar opiniei ca am fi fanboys... dupa cum ai vazut, am postat fiecare si bunele si relele, ramanand ca fiecare sa decida daca e ok sau nu. Unii s-au speriat de overheat (daca 35.5 grade poate fi numit asa), altii de faptul ca se incarca mai greu... Pentru mine plusurile sunt mult mai mari decat "minusurile". Acum sa vedem daca reusesc sa vand vechiul monstrulet: http://www.consolegames.ro/forum/f11...64gb-3g-black/
Deci, de baza: nu cumparati noul iPad pana nu-l testati din cap pana in picioare. Pe langa chestia cu led-uri (care sincer pare a fi o problema foarte rar intalnita), over yellowing (cel mai usor se vede cu un alt iPad ok langa), uitati-va si dupa zgarieturi. Eu am luat (tot de la emag) un iPod touch care avea o zgarietura pe spate, pe toata carcasa (nici daca as fi vrut n-as fi reusit sa fac ceva atat de mare). Atunci am avut noroc si l-au schimbat fara sa cracneasca (desi l-am luat sigilat si vazut de-abia acasa in ce hal e). So, don't buy it in a hurry!
Un alt tip (de baza): daca acolo de unde cumparati nu aveti net (cum ar fi emag, unde cu atata tehnologie, nu au si ei un amarat de wifi gratis), mergeti cu un smartphone pe care-l puteti face hotspot. Nu de alta, dar fara net nu puteti activa tableta pe loc... iar in ecranul acela de setup e aproape imposibil sa distingi problemele.
Bafta!
---------- Post added 28-03-2012 at 10:44 PM ----------
Da, postasem si eu aici si aici partea cu yellow stuff. Imi pare rau ca nu am facut poze azi la al treilea iPad testat. Acela depasea orice limita. Probabil ca era YellowPad :D