Pai si eu sunt available pentru anumite jocuri.
Printable View
Pai si eu sunt available pentru anumite jocuri.
Pai uite "proiectele mele":
Max Payne 3, Borderlands, Hitman Absolution, Bulletstorm...si prin decembrie va veni si Dead Island.
Cine se va intersecta cu aceste jocuri, si vrea niste cheevos, dont hesitate.
Ok, cand ajunge o sa stii. :)
Borderlands 1 sau 2 ?
La Dead island o sa am nevoie de co-op la Dlc.
Max payne nu am jucat si nici nu planuiesc.
Bordelands 1 deocamdata. Dead Island abia in decembrie imi va veni.
Am eu Borderlands 1 si ma bag dar numai in weekenduri pentru ca atunci am timp.Ne vedem saptamana viitoare de Joi seara pana Duminica inclusiv :D
Modern Warfare 3 : Overachiever : Achieve 48 stars in Spec Ops Mission Mode.
Practic sa termini fiecare misiune pe veteran..:o
2006 Fifa World Cup
Complete all Scenarios - 500G
Unele sunt aproape imposibile. Ba ca nu intra mingea in poarta, ba ca portarul face o salvare pixel-perfect. Trebuie sa ai noroc cu carul, plus ca mai intervine si plictiseala si rage quit cand iti iei gol in ultimele 2 minute ale meciului. Achievementul asta este o mare durere in grota.
Sunt vreo doua challenge-uri mai grele. Primul este Brazilia - Suedia, parca, si mai era unul.
De fapt lucrurile devin mult simplificate in momentul in care pui pauza, imediat dupa ce incepe meciul, si te-apuci sa schimbi tacticile si jucatorii echipei adverse pentru a nu-i mai lasa sa-si faca jocul de pase si de posesie. Pune fundasii in atac si atacantii in aparare si ai sa vezi cum te vei distra cu ei.
Black Ops II - Achievement - '' Don't fire untill you see '' You need to open all doors from TranZit, without being set one time on fire. 30 G.
Trebuie sa deschizi toate usile din TranZit , fara sa atingi focul deloc. :). E greu :))
GTA 5 -Achievement- ''Kefflom'' :Chiar daca e un achievement/trofeu silver, te chinuiesti putin pana il obtii ,si trebuie sa joci cu Michael (only).
Ca sa-l obtii ,prima data trebuie sa completezi un chestionar de pe site-ul epsilonprogram.com .Pe scurt ''epsilon'' este un cult religios ,care crede in reincarnare , extraterestrii etc. ,iar ''Kefflom'' e un fel de ''amin'' al lor. Dupa putin timp de la completarea chestionarului vei primi niste mesaje de confirmare si vei avea vreo 6-7 misiune de indeplinit printre care :
-sa furi niste masini rare ; - sa te imbraci in uniforma lor ,-sa gasesti obiecte extraterestre s.a.m.d ,care (la unele) trebuie asteptat vreo 24 ore(in-game) pt a primi din nou mesaj.
Mi s-a parut interesant si foarte dificil , deoarece intr-o misiune trebuie sa alergi 20 minute reale non-stop intr-o anumita regiune! INsane!
Cred ca asta e cea mai grea :P