Se poate conecta o tastatura si un mouse la x360? Nu-mi place Rainbow six vegas 2 cu controller..
Se poate conecta o tastatura si un mouse la x360? Nu-mi place Rainbow six vegas 2 cu controller..
Poti, insa doar cu un astfel de adaptor, numit XFPS: IGN: Team Xtender XFPS Review . Din pacate, s-ar putea sa-ti pierzi din "camarazii" de gameplay folosind asa ceva. Unii considera acest lucru ca fiind "cheating", jocurile devenind mult prea usoare cu mouse/keyboard... Eu iti recomand sa mai exersezi cu gamepadul... in timp o sa-ti vina manusa![]()
Rainbow Six Vegas 2 este si pe PC. Tot farmecul consolei este gamepad-ul. Pui tastatura si mouse i-l strici. Asadar mai ai rabdare ca te obisnuiesti repede cu gamepadul. Daca nu, joaca-l pe PC.
Atat timp cat nu apar jocuri in care e nevoie neaparata de key+mouse(bg type rpg,rts) gamepad is the way to go.
Gamepadul ma omoara de degete la call of juarez.....la fel si in King kong, doamne cred ca jocurile alea le tin doar de frumusete ca nu ma simt in stare sa impusc ceva cu gamepadul..
Oricum sper ca dupa ce termin Mass efect sa fiu in stare sa trag mult mai bine din gamepad, nu de alta dar in jocul asta pare ca ma descurc destul de bine.
Sa fie oare jocul de vina ?
Stai linistit djleo666, ca in timp te obisnuiesti. Si da, la unele jocuri e mai complicat controlul decat la altele. La unele te lasa sa-ti alegi sensitivitatea, sau te ajuta cu Auto Aim or something...
sunt pro gamepad e mult mai misto decat un mouse. As vrea sa'i vad pe counteristi cu gamepad![]()
Turbo Controller XBOX 360 XFPS PS2 Mouse Keyboard FPS - eBay (item 290258877606 end time Sep-13-08 22:41:54 PDT)
Ai ai ceva ce te ajuta sa iti faci lumea fps-urilor mai usoara
sincer si eu sunt pro gamepad
mai ales ca acum avem un controller atat de frumos de la xbox nici nu imi mai place sa ma joc cu mouseul si tastatura
dar nu judecam
pana sa gust shooterul pe consola credeam ca este imposibil sa joci asa ceva fara mouse si tastatura
![]()
Prostia asta costa aproape 100 de dolari, daca e sa ne luam 2 sa jucam la dublu mai bine ne mai luam inca o consola![]()
Bookmarks