Originally Posted by
TheWarlord
well despre site, damn, it's a blog, ai citit vreodata Kotaku? it's the same idea pe partea de stiri. Si mam plictisit de site-uri cu sute de mii de sectiuni, unde trebuie sa dau 100.000 clickuri sa ajung unde vreau. Vrei sa cauti ceva ai searchbar-ul in stanga. vrei sa vezi toate review-urile/hands on/WarZone ai sus buton pentru fiecare. In mini player-ul din stanga sunt toate clip-urile noastre pe un reel in ordinea aparitiei lor. Nu cred ca pe partea de accesibilitate avem probleme.
Da un blog este o idee destul de inovatoare in Romania se pare, si publicul nu este inca gata pentru initiativa asta. Romanii vor forumuri cu sute de sectiuni unde sa se injure si sa abereze despre lucruri complet ne-legate de site-ul respectiv. NU! pe gamecast daca ai ceva de comentat ai commenturi pentru fiecare stire, comentezi tot timpul on-topic despre subiectul stirii respective.
Cat despre hands on-uri.. am mai zis si ma repet, incerc sa fiu cat mai natural. Este destul de greu sa vorbesti non-stop si sa te joci in acelasi timp, dar asta vrem sa facem cu hands on-urile o prima impresie.
Stiu ca am probleme cu exprimarea.. dar nu am timp sa stau in oglinda in fiecare zi sa lucrez la dictie si la exprimare. In romania nu mai exista astfel de continut video. Suntem singurii care facem video reviews/hands on si podcasturi in format video. Probabil vor urma si altii dar gandeste-te ca tu vezi pentru prima oara asta si nu esti obisnuit. Ai prefera daca as vorbi in engleza? Poate ai fi mai familiar cu limba si ti-ar place mai mult clipurile.