Ce vrei ...mey..:P...stii ca sunt un bun coordonator ..nu?..:))....cum merge treaba la voi acolo.?...noi ne miscam binisor ..aseara am inceput si noi..mai bine pe club...pana acum am stat sa ne facem jucatorii...
ABBY..intra pe mess
Ce vrei ...mey..:P...stii ca sunt un bun coordonator ..nu?..:))....cum merge treaba la voi acolo.?...noi ne miscam binisor ..aseara am inceput si noi..mai bine pe club...pana acum am stat sa ne facem jucatorii...
ABBY..intra pe mess
---------- Post added 13-10-2009 at 01:16 PM ----------
nuuuuuuuuuuu, sunt al nimanui in ro momentan :))) culmea e ca sunt doar 3 cluburi:wall::wall::wall:online dumy si mihai si al treilea pe care incerc sa il fac eu dar nu prea se gasesc persoane :(
aby daca vrei sa faci un meci 2 3 pe live baga id meu de live mihai84 sau messu mihai_bogdan1984...in rest ce sa zic dumy si noi ne-am facut jucatorii calumea si merge treaba doar ca nu am mai jucat zilele astea da diseara bagam mare:)
Dumy am vazut ca ati inceput sa si castigati cu clubul. Bravo :) Faza care ziceai tu ca daca iei rosu cu un fundash nu mai poti sa pui un mijlocas in locul lui ,au facut asa ca sa nu se mai faulteze aiurea cand scapa atacantul advers spre portarul nostru..oricum e cu dus si intors faza asta ..e si bine e si rau..
Toate ca toate dar cand jucam un amical intre cluburi ..?Vrem sa vedem care ne e nivelul :-/
Daca vreti un jucator bun in club, AMEZECE (gamertag) are cel mai mare lvl la fifa 10 de pe xbox, este fratele meu. Uitativa la Top 100 Leaderboard are lvl 33, nimeni nu mai are lvl 33 pe xbox, el este pe locul 30 si cv pt ca alti au mai multe puncte decat el.
Sau daca vreti careva un jucator mai mediu ( EU ) lvl 21, gamertag: GODsImpLE
Frate lasati-ne cu lvl ca nu ala conteaza la club
Conteaza cat de bun ai jucatoru si cum te adaptezi la jocul in echipa.
poi gandeste, daca ai lvl mare, inseamna ca ai experienta, daca ai experienta, inseamna ca nu esti incepator, si sti sa te adaptezi la orice stil de joc. Dar nu am scris gamertag-urile doar pentru club, ci si pentru cine vrea sa joace 1vs1.
lol ma nu ma intelegi .... in fifa ca sa joci la club trebuie sa ai jucatorul de virtual pro facut pe la 80 ratingu .... ala nu il cresti cand joci pe ranked il cresti cand joci be a pro sau manager mode........
Asa zero sbarlestete'..:)..trebui sa ai neapart..minim 80 la jucator sa te gandesti sa joci intr-un club,daca nu vrei la jumatatea meciului sa lesine pe teren sau sa dai cu stangul in dreptul :)..felicitari fratelui tau pentru lvl 33..dar cand va juca in club va juca cu jucatorul (virtual pro)pe care la format....trebui luate accomplishments-urile , deci sa se puna pe treaba.pe manager mode si pe be a pro....pentru a juca in club....daca spui ca este bun insemna ca intr-o saptamana il face de 80....
Eu nu am decat un meci pe ranked..:)...am tras tare pe jucatorul meu ..pentru Club...ar fi trebuit sa poti juca cu el si pe ranked..dar nu se poate tocmai sa te forteze sa joci manager mod sau be a pro ,am jucatorul ridicat la 85...intra aici sa vezi ce Accomplishments-uri care trebulesc luate pentru formarea jucatorului ,alea ingrosate sunt luate deja.......daca ai rabdare sa le citesti...o sa vezi ca majoritatea trebui luate in manager mode sau be a pro..(career mode).
---------- Post added 22-10-2009 at 12:01 PM ----------
Sorry Zambrotta acum am vazut postul tau...multumim pentru felicitari...va uram la fel..:)..sa jucam cu voi nu stiu inca cand, ca suntem in mijlocul unor evenimente neclare in privinta transferurilor...dar cand se vor solutiona vom fi prezenti la o "rafuiala" in direct:)
---------- Post added 22-10-2009 at 12:01 PM ----------
Sorry Zambrotta acum am vazut postul tau...multumim pentru felicitari...va uram la fel..:)..sa jucam cu voi nu stiu inca cand, ca suntem in mijlocul unor evenimente neclare in privinta transferurilor...dar cand se vor solutiona vom fi prezenti la o "rafuiala" in direct:)
ok. mersi, Fratemio nu prea juaca la cluburi (nu vrea) :)), insa pe mine ma pasioneaza. o incep sa imi cres jucatorul. Si dupa aceea poate o sa ma luati intr-un club.
P.S: Zero sry ca am incercat sa fiu destept :))), nu stiam ca joci cu jucatorul tau la clubs, am crezut ca e ca la Online team play.
Da np man io nu am zis in nume de rau .... oricum succes
Vreau si eu sa intru intr-un club. Cum fac?
o liga online nu se organizeaza ?
Se va face, sper. Eu am de cand sa dau drumul unui turneu de 2 contra 2 , 1 contra 1 etc. intai sa vb cu un moderator pentru mai multe detalii.
:rulez:mergem bine!
am si eu o intrebare.,sunt cam noob cu virtual pro,mai mult am facut level la head to head match,deci iti faci un "be a pro" ,iar dupa joci offline pana iti cresc statsurile?
Yep ionutxxl ! Concurenta cum o duce ? Dumy baga o poza sa vedem si noi cu ce va laudati :D
Asta este poza cu viitorul nostru club..:))
Ne lasam de sportul asta...si ne inrolam...:)...
Cred ca jucati non-stop de ati ajuns aici...oricum...felicitari...si "tot inainte"..
Roger.............:)))))))