Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 41 of 50 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 43 ... LastLast
Results 801 to 820 of 981

Thread: Gears of War 3

1. #801 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    A inteles cineva care-i treaba cu contenturile de marketplace care apar la events?
    Am vz ca azi era activ season pass ca event iti contorizeaza la "Socialite" si mizeriile astea?
    Nu ca nu as lua Season pass cand voi avea bani dar ma intereseaza asa informativ...

Pana una alta aseara am facut Level 50, am ramas cu Socialite si Seriously 3.0, deci pot sa subscriu linistit la ce a spus Raskolnikov

2. #802 SP
    Junior Member MisterGhe's Avatar
    Season pass parca era event de cand s-a lansat jocul, eu mi l-am luat de pe marketplace si din cate am vazut nu a fost contorizat la "socialite", si atunci cand a fost "lots of tickers in horde mode" nu s-a pus separat, a fost un singur event pentru mai multe game mode-uri. pana acum am facut toate eventurile si abia am 4/5. Daca nu e asa va rog sa ma corectati.

3. #803 SP
    Eu am 3/5 dar sigur am pierdut unul. Deci in mod normal e ok la tine...

4. #804 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Si eu am 4/5 dar tin minte ca nu am jucat horde in martea aceea cu ticarii(parca ticker tuesday ii zicea). Inseamna ca acel eveniment nu s-a contorizat.

5. #805 SP
    Da ala a fost necontorizat...

6. #806 SP
    Member mastakilla's Avatar
    in afara de cei care joaca pt achievement mai joaca cineva jocul asta?.... multiplayer ma refer

7. #807 SP
    Junior Member MisterGhe's Avatar
    I like horde mode, I suck at PvP

8. #808 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    De cand a aparut Forza 4, nu prea mai intra baietii
    Eu intru in fiecare seara dar joc mai mult horde si campania arcade.

9. #809 SP
    buf
    Junior Member buf's Avatar
    Mastakilla, si eu il joc, dar campania solo.Nu mai am live pt ca nu prea am timp liber. Ai chef de coop?

10. #810 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by mastakilla View Post
    in afara de cei care joaca pt achievement mai joaca cineva jocul asta?.... multiplayer ma refer
    Termin Forza 4 in seara asta sau maine si ma bag eu la multi.

11. #811 SP
    Junior Member coxkronosh's Avatar
    Quote Originally Posted by mastakilla View Post
    eu il joc. cand am timp, de obicei cam de 3 ori pe saptamana intru pe xbox

12. #812 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Daca se strange lumea intru si eu, acum Batman imi ocupa timpul.

13. #813 SP
    Ceva sfaturi la boss-ul final? De 2 zile incerc pe Arcade, Public, 4 co-op si dupa 2 ore iese hostu ca nu mai rezista

14. #814 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu l-am inceput inca pe insane, chiar asa greu e final boss?

Si sa ne diCstram putin, o "bestie" de jucator:

15. #815 SP
    Tind sa cred ca ar fi mai usor de batut daca ai juca singur sau in 4 daca ii stii pe ceilalti 3, sa poti vorbi cu ei.
    Cea mai grea parte e cea de final cand apar garzile, boss-ul in sine nu e o problema.

16. #816 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Uite-te pe pagina anterioara, am scris un post in leg cu asta.

Un mic amanunt, in caz ca nu stiati. Cu cat sunt mai multi jucatori in coop, cu atat e mai dificil de omorat bossul. Eu sugerez un coop cu doar inca un jucator, pt ca NPCurile ramase fac o treaba bunicica singuri(poate chiar mai buna decat jucatori). Stati mandoi in spatele liftului aluia sau ce e, si obligatoriu sa aveti ambii hammer of dawn. Trageti pe rand in el cu hammerul, si nu exagerati, pt al pastra mai mult.

Hope this helps.

17. #817 SP
    Am facut toate capitolele arcade, public in 4 co-op si as vrea sa termin si ultimul in acelasi mod. Problema e ca e foarte greu, mai ales ca nu te poti intelege cu ceilalti 3. Aseara era un italian care urla in continuu de parca vindea pizza in piata.
    Sau cum am spus mai sus, dupa 1-2 ore de incercari hostu iese. Eu degeaba hostez public ca nu intra nimeni ... l-am lasat si o ora in speranta ca intra cineva. Chestia asta nu o inteleg.

18. #818 SP
    Junior Member x3n0n90's Avatar
    da-mi add va rog, eu joc in fiecare zi gears 3 x3non90

19. #819 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by x3n0n90 View Post
    da-mi add va rog
    ..
    Attached Images Attached Images troll-20dance.gif

20. #820 SP
    Junior Member x3n0n90's Avatar
    "dati-mi" m-am cam grabit

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 41 of 50 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 43 ... LastLast