este super campania Ramm's am terminato in co-op si e si mai tare si achievement sunt tari..astept cu nerabdare alte DLC
este super campania Ramm's am terminato in co-op si e si mai tare si achievement sunt tari..astept cu nerabdare alte DLC
Gears of War 3 demo - Shipwreck Demo - Xbox.com .
As if 5 awesome multiplayer maps weren�t enough we�re adding even more fuel to the Fenix Rising DLC with 7 new achievements totaling an additional 250 points. Don�t forget: Fenix Rising debuts on the Xbox LIVE marketplace on January 17th for just 800 Microsoft Points � or, for Season Pass holders, FREE!
- Now They Begin to Understand � Complete 12 waves of Beast on all Fenix Rising Maps. (20 points)
- Defending the Past � Complete all 50 waves of Horde on any of the Fenix Rising Maps. (25 points)
- Come to Poppa � Win a Versus multiplayer match as a team of five Recruit Claytons (any mode). (15 points)
- Locust, Forever � Win a Versus multiplayer match as a team of five Savage Marauders (any mode). (15 points)
- Time to Re-up � Achieve level 100 and choose to re-up for another tour of duty. (50 points)
- Again! � Achieve level 100 a second time and choose to re-up for another tour of duty. (50 points)
- I�ve Done it All! � Earn at least one of each of the original 132 combat ribbons. (75 points)
Da', pe matale,nea Shtan, cand te vad in Gears 3? Nu stiu daca ma intelegi, am Gold, am jocul, am...chef! Voi bate totusi si pe la alte porti, asa ca strainu'...
Eu sunt focusat pe Horde si Beast deocamdata, nu sunt cel mai mare fan al versus multiplayer...am mai cochetat cu Execution putin...
suntem destui de multi romani care joaca gow3 online
eu joc de la lansare chiar din beta.Dar sunt destui de multi romani pe care nu ii suport si sentimentu sunt sigur ca este reciproc dar e bine de stiut ca sunt destui romani pe live(cu original sau piratat)
am fost banat din toate punctele de vedere, mi-a cazut curentul, am asteptat ce am asteptat si daca am vazut ca n-au de gand sa-i dea drumul am iesit afara
...poate intrati si azi
aiz e ziua in care se va lansa noul dlc pt gow3 "Fenix Rising" sper ca pana cand ajung acasa sa iasa deja....hai cu dlcul![]()
deci aseara am trait o trauma.si sa incep mi-am dowloadat noul dlc si impreuna cu 5 prieteni sa ne jucam dar unu dintre ei nu il avea deci ca sa vezi nu am putut sa ne jucam pe plansile noi una la mana dar partea cea mai naspa e ca nici macar nu am putut sa ne jucam pe servere dedicate deci rusine sa va fie pt ca va bateti joc si ii fortati pe oameni sa isi cumpere dlcul nou(daca a mai patit cineva de genu asta va rog sa scrieti)mersi si cam atat![]()
Salutare...Mi-am luat si io Gears of war 3.Just awesome the gameAdd pentru multi
Xbox Gamercards
Terminata campania pe normal ca sa ma bucur de story.Tot ce pot spune este ca este un joc superb , dar care m-a si intristat in unele momente.Care mai are chef de un co-op in 4 va rog sa imi dati add.Pot intra ziua intre 11-16 si seara dupa ora 23.Gears on baby![]()
Bookmarks