jocurile de XBOX1 se pot copia pe hdd putand sa le rulez de pe hdd?
Imi spuneti si mie va rog cum as putea sa ma bag pe xbox live?Si cam ce ar trebuii sa fac ca sa joc...etc
LIVE-ul are cel mai bun sistem de multiplayer, practic ii spui : "vrea sa joc", el iti cauta joc cu lag mic incare sunt prieteni deai tai sau jucatori favoriti etc.
Depinde de fiecare joc cum intrii la multiplayer, deobicei o sa ai o obtiune XBOX LIVE apoi dai join, e destul de simplu.
Ca sa folosesti Live-ul trebuie sa iti cumperi abonament.
https://support.xbox.com/support/en/...nXboxLive.aspx
xbox live membership and xbox live 12 month gold membership cards - Instant Live Codes - www.instantlivecodes.com
Il iei de aici, platesti cu cardul, codul de activare iti vine pe mail aproape instant. Mai ieftin de 14 Lire pe 3 luni nu gasesti.
Let me google that for you cu asta.
Si inca una de la mine: Daca iau un 360 cu 2 ani garantie, imi da RROD peste 6 luni si mi-o schimba cu totul, consola NOUA va avea din nou 2 ani garantie sau va avea cat mai avea si cealalta pana sa se strice ? (adica un an jumatate)
Banuiesc ca se reface garantia, dar nu sunt sigur ...
De astazi cand intru pe LIVE imi arata eroarea asta.Din ce cauza apare?...pff si tocmai mi-am cumparat o luna de GOLD si vreau sa o activez azi.
Bookmarks