Este de la internet. Da un restart la router daca ai.
Imi poti zice te rog cum pot face asta?problema asta am mai avut-o acum 2-3 luni si m-a tinut o luna dupa care si-a dat drumu normal.
Stire: Microsoft lucreaza la dispozitiv handheld. Detalii aici.
Hello everyone!
Dupa ceva timp de incercat/testat pe la prieteni, ieri am decis sa achizitionez un xbox360.
Varianta Pro, bundle cu trivial pursuit si burnout, de la eMag. As fi mers pe GameShop dar nu mai puteam astepta pana pe 24 cand (probabil) se va termina inventarul.
Am postat un mesaj si pe thread-ul de Live Gamertags si sper sa ne vedem la cat mai multe online matches!![]()
Multumesc pentru primire!
Comunitatea imi place pentru ca va urmaresc de ceva timp si nu asteptam decat momentul potrivit ca sa "join the club"
In rest, numai timp sa fie si la cat mai multe ore cu controllerul in mana!
PS: probabil o sa incep sa trimit cateva friend requests, hope i don't bother anyone
Cat timp nu dai add "doar ca sa fie" (cum fac altii) si esti cat de cat activ cu siguranta nu deranjezi pe nimeni.
Sure mate, oricum nu sunt fan liste "de mesingeăr fără număr" si mi se pare de bun simt sa adaug doar persoane cu care pot sa si joc ceva.![]()
First Blur screens - Gamersyde
Mi-a stricat ziua anuntul asta...si eu chiar speram la un sequel pgr decent![]()
...jerk.On his podcast Major Nelson announced the devs are making him a Solid State Disc harddrive for his Xbox360. He went out of his way to state it wasn't a product release, but he made it sound really easy.
Da stiu...stiam ca nu avea cum sa se mai numeasca PGR X , dar speram sa continue macar pe aceeasi linie![]()
Bookmarks