Hotel search by postcode - UK Hotels Guide
Daca pui London cauta la London postal code-uri. La adresa pui ce vrei.
Hotel search by postcode - UK Hotels Guide
Daca pui London cauta la London postal code-uri. La adresa pui ce vrei.
Google it.
Comunitatea e aici pentru a te ajuta atunci cand ai o problema, intr-adevar, nu pentru a face toata treaba pentru tine. Fa si tu un minim efort, ffs!
Scuzati daca pare o intrebare stupida. Vreau sa imi cumpar o console modificata cu firmware iXtreme 1.6 cum functioneaza acest firmware? Am inteles ca iti trebuie un CD sa il bagi inainte pentru a juca, se poate juca live cu acest firmware fara a fi banat? Nu am prea inteles.
Lipsa de bun simt ca lipsa de bun simt, o intalnesti la toate colturile si la toate varstele. De lene nu mai zic nimic, e incurabila.
Ma rog, nu mai intru in discutie ca n'are sens si suntem offtopic de vreo 5 posturi incoace.
Over & out, maine bac...
Ha ha, rimeaza![]()
Ati vazut careva chitara guitar hero vanduta separata?(deci nu bundle pack,etc.).Dak da,unde?![]()
Cand va aparea Dj Hero?Si cati bani va costa in Europa?Pe amazon.com scrie 120 de dolari cu tot cu controller.
Sunt si abonamente Gold blocate pe regiune, desi multe sunt worldwide. Cand cumperi trebuie sa specifice, worldwide.
Si eu m-am intalnit cu problema asta recent si am fost nevoit sa ma documentez in privinta asta.
De exemplu, gasisem pe Ebay o oferta de 12 luni cu 30$, dar vanzatorul a specificat clar ca nu va merge codul decat daca e folosit pe un cont de US.
Bookmarks