I-am luat si jucarie ca sa nu se plictiseasca.
Carmack: Rage runs faster on Xbox 360
In a ten-page reveal in its latest issue, Edge writes that the Xbox 360 version of Rage - which uses id's new Tech 5 engine - matches the 60fps framerate of the PC version, while PS3 runs at just "20-30fps".
Not me. Recomand xboxliveuk76
--
Iar eu cu HDMI-ul
...nu mai repet faza cu prima consolă pe HDMI, am spus odată. Prima problemă cu resetarea Display-ului s-a rezolvat dar acum am alta...tot de Display (pe partea de culori, nuanțe, și tot ce ține de ele).
De ce pe HDMI se vede mai �ntunecat dec�t cu cablurile standard HD Composite? Se vede de 4-5 ori mai �ntunecat și am setat totul cum e pe Composite dar degeaba...tot �ntunecat se vede.
Am făcut c�teva poze comparative...
...mai trebuie setat ceva? �n mod special? Să fie de la cablu? Are capuri aurite, are tot ce trebuie...
Nu mi-e rușine să recunosc...că-s nou c�nd vine vorba de setări HDMI.
Mulțumesc.
(prima poză din fiecare set e cu HD Composite iar celelalte sunt la liber din games - sper că se observă diferența, oricum �n realitate e de 2-3 ori mai �nchis...)
-part 2-
...așa mai direct: dacă eu mă joc Battlefield 1943 pe HDMI...și unu trage dintr-o casă �n mine...eu NU-L VĂD. Imaginea e mult �ntunecată.
Ronan, ce voi scrie acum e total off-topic (nu stiu ce sa-ti spun despre setari HDMI), dar trebuie sa intreb: cu doua posturi mai sus, al 7-lea screenshot (primul de pe randul 2) e cumva un tip care vorbeste cu un prezervativ cu cap de ciuperca halucinogena aflat pe un esafod de lemn care se afla, la randul lui, intre picioarele cuiva? Pentru ca ori raspunsul este "da", caz in care tocmai am vazut cea mai tripata chestie din viata mea, ori este "nu", caz in care am abuzat prea mult de substante si ar trebui sa ma culc, desi nu imi e somn deloc.
Multumesc pentru raspuns, sper ca ma va scoate din incurcatura, pentru ca nu ma pot uita la altceva pentru moment...
...tipul care vorbește are părul parțial argintiu, iar bățul din imagine e un baros
Nu mai bea!![]()
...gata, am rezolvat. Mulțumesc MonkY
...asta e1. pune standard la Xbox 360... acolo unde ai 3 nivele
2. pune cinema sau standard la tv
3. pune contrast maricel.... de obicei peste 60-70%
4. luminozitate (după preferințe)![]()
Un cablu cu mufe aurite este un conductor mai bun al semnalului decat un cablu normal. Cu un cablu normal riscul de a primi mesage gen "Signal lost" sau "HDMI not supported" e mai mare
Edit: Ah si inca ceva, lungimea cablului este si ea destul de importanta. Ideal ar fi un cablu de 1.8 m
Nu chiar, am spus ca ar fi ideal, dar nu neaparat si necesar. Atata timp cat cablul este de calitate n-ar trebui sa ai probleme.
ok...mersi
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 11:18 AM ----------
am cumparat cablu hdmi 1.8 metrilol
Merge updateul , si intr-adevar mi se par scumpe unele haine si accesorii , singurul lucru pe care o sa-l cumpar cred ca o sa fie cargo shorts de la Halo 3 si jucaria(Warthog) . Insa m-a dezamagit ca inca nu este NETFLIX disponibil...cel putin la mine nu apare .
Bookmarks