Yusuf Amir (Ballad of Gay Tony). Observati, va rog, semi-maneaua din fundal, face toti banii.
Come on, man, trebuie sa pun joke tags? Jeez!
Cu sunetele orientale chiar sunt ok, sotia mea este uzbeca...
Ai inteles gresit. Nu m-am legat de postul tau chiar daca am dat qoute. Este un off al meu.
Stie cineva cam cat dureaza pana un demo nou care se poate descarca doar de pe cont de Live Gold devine accesibil si celor care au doar Live Silver ? (hint : Forza Motorsport 3)
Am putut downloada Fifa 2010 dupa vreo 2 saptamani dupa ce a aparut(cred). Banuiesc ca si FM se va putea...
de la ce magazin imi recomandati sa imi cumpar? este reducere pe undeva? tin sa mentionez ca sunt din Cluj
gameshop.ro - garantie 3 ani![]()
---------- Post added 25-09-2009 at 10:54 PM ----------
---------- Post added 25-09-2009 at 11:15 PM ----------
---------- Post added 26-09-2009 at 11:34 AM ----------
Cum pot scapa de Automatic renewal pentru xbox live? Ma dispera. Imi expira in octombrie pe 25, am un subscription code dar pur si simplu vreau sa scot de acolo cardul de credit. De pe site nu ma lasa de nici o culoare sa-i dau cancel. La List of payment options de pe live.xbox.com am optiunea de remove, dar cand vreau sa-i dau remove nu ma lasa, imi spune sa intru in alta parte iar de acolo la fel. Cardul imi expira in decembrie.
Bookmarks