Si din nou RROD
Da-l dracu'!
Au aparut si magazinele separate pt. Lips, GH , RB ( apar la games on demand pt. dld si ulterior in music marketplace ) .. sunt destul de bine facute , ai in sfarsit si preview audio si sortare dupa formatie...chestie care nu inteleg de ce lipsea pana acum.
asta am si facut.n-am avut noroc.Era numai la gameshop , dar astia nu sunt in stare sa vanda si nici nu au interes.La informatii utile zice ca in 48h ai produsu dar cand i-am sunat au zis ca mai devreme de 31 nu se poate.Uite asa se pierd clientii.
A venit ziua!! Dupa 1 an, 6 luni si 5 zile, Falconul meu a dat RROD acum 5 minute, in timp ce eram la ultimul asasinat din Assassin's Creed 1. La cat a rezistat, sincer sa fiu, incepusem sa ma simt exclus lol
Oricum, il am luat de la Diverta din Mall Vitan. Garantia e pe 36 de luni, deci no problem aici. Ce-as vrea eu sa stiu, inainte sa ma duc, e cum se comporta cei de la Diverta cu garantia? Nici nu stiu sigur daca RROD-ul intra in garantie (stiu ca intra in cea de la Microsoft, da noi suntem in Romania...). Cum e, mi-o iau, se uita la ia, si-mi dau alta? O trimit la "service" pentru "reparatii"? Daca aveti experiente cu garantia unui 360 RROD-uit la Diverta, impartasiti va rog
A, si inca ceva. A cumparat cineva recent un 360 Premium de la Diverta? Ce data de fabricatie au? Sa stiu si eu daca o sa o pot moda au ba.
Am avut eu E74, garantie la Diverta.
Am dus consola la service-ul Best, au luat-o, au schimbat-o cu Elite (consola veche era cea cu hdd de 20Gb, dar pretul cu care o luasem era egal cu cel al unui Elite dupa 1 an si ceva).
Termenul a fost de vreo 10 zile lucratoare.
Dupa mine, rapid si eficient.
daca e modata nu mai este in garantie conform celor spuse oficial de catre gameshop pe threadul lor! nu va mai obositi a vrut sa zica muggs
raspuns oficial al GS : http://www.consolegames.ro/forum/223340-post2394.html
cum diverta revinde marfa importata de best...guess what(nu e vb de cei de fata..in general vorbind)
Am si eu o intrebare ... Cand pun xbox-ul la TV Tuner si il setez pe PAL 60 mi se face ecranu alb negru .. Si la televizor merge ...
Pot sa fac cumva sa il pun la TV Tuner ??
Pai Xbox-ul tau cred ca este NTCS iar TV tunerul este setat pe Pal si de aceea se face ecranul alb-negru(pe tv merge pt ca este NTCS).Daca setezi TV Tunerul pe NTCS atunci va functiona cum trebuie.
Dar de ce vrei sa bagi xboxul la TV Tuner?Mai bine iei un cablu RGB special si il pui direct la monitor ca este maxim 15 ron un cablu.
Pei o sa imi iau sambata de la Donely cablu VGA pt k acum este plekt . Si pana sambata vreau sa ma joc la Tv Tuner pt k se vede mai bine
Bookmarks