mai am o intrebare!!daca achizitionez o consola xbox 360 se v-or mai fabrica jocuri pe ea?oarece am citit undeva ca v-a aparea xbox 720 sau ceva mai tare decat xbox 360.v-a mai tine macar vreo 2-3 ani xbox 360-ul?
Nu. Deja este pusa pe lista neagra. Nu se mai fac jocuri pentru ea decat pana in septembrie. Atunci se lanseaza Xbox Natal care va contine tehnologia ce va fi folosita in Playstation 4, adica Super CELL cu 20 core-uri, 20GB RAM si Super Triple Layer Blu-Ray de 3TB discul.
Salut, transcode 360 merge si pe win xp cu mediaplayer 11 ? sau doar cu media center?Deoarece am instalat player 11 + transcode si nu vede .mkv .
dj moai fost in viitor ca si mine..dar ai uitat sa specifici de virtual xbox [care vine in 2011 cu tot cu ochelari 3d...si te transpui precum in surrogates]
intrebare: tot ma intreaba un client pe okazii daca are xbox-ul romana...[inca nu am unul ca sa stiu]..dar cred ca nu are. Se poate pune..prin modare ceva ca sa stiu ce sa ii spun?
100% nu are si nici nu o sa aiba vreodata meniuri si jocuri in limba romana.
Sa fim seriosi ... vorbim totusi de Romania.
Salut,
cum imi dau seama daca un joc este PAL sau NTSC(USA).
Acuma downloadez un joc...care scrie ca este USA_RF . Se poate ca un joc sa fie NTSC...si sa mearga daca scrie RF ?
TY![]()
Doua warninguri si o infractiune nu te-au facut sa pricepi sa pe acest forum lumea isi cumpara jocurile, nu le downloadeaza si ca regulamentul prevede ca discutiile legate de piraterie sunt tabu?
Bookmarks