Destructoid - Star Wars invades the Avatar clothing store thing
Perhaps in celebration of the latest Star Wars: The Force Unleashed DLC release, the Hoth mission pack, LucasArts has bombarded the Avatar Marketplace with all sorts of game-related clothing -- all of which you can catch a digital peek at via the LucasArts Workshop. We know you want to say, "Oh, Avatar clothing is soooo stupid!" But we also know you want it. Admit it. It's OK to want something.
in curand vreau sa vand si eu elite-ul meu vechi de o luna. consola este modata cu ixtreme LT... tot ce are un elite in cutie. singurul defect sunt urmele din spate de cand am deschis carcasa... in rest ca nou. cam cat as obtine pe el?
Stie cineva, daca iau Left4Dead 2, mai are sens sa-l joc pe primul ? Adicatalea, este L4D 1 + extras, sau au reusit sa-l conceapa ca pe un new game ?
La ce se refera cand zici despre un joc sa e zone 1 sau 2? Se refera la pal sau ntsc?
:S
Am si eu o intrebare : Daca ai consola modata, ai putea sa te joci multiplayer in acel joc fara sa iti iei ban daca il ai original ?![]()
2 intr.
1:ce pot sa fac ca sa joc jocuri in multyplayer daca am luat bann.mi-a scris ca ''your x-360 has been banned''dupa de i-am dat le test conection insa nu aveam in el nicio unitate de salvare (hdd sau card) exista vreun om care face asta?pot sa fac singr cu ajutorul unui soft?(consola este modata cu softul v1.6)
2:am luat jocul avatar original si imi scrie ''play dvd'' in loc sa joc jocul si cand apas ca sa rulez jocul imi apare logo-ul xbox 360 si butoanele play,fwd,pause etc. ca si cum as fi rulat un film.
te rog sa ma ajuti.
Dj_andrei, exista riscul
vibers9
1. Ia'ti o consola noua, nu o mai moda, joaca cu originale
2. Jocul e blocat pe o regiune diferita de cea a consolei. De exemplu jocul e ntsc si consola pal.
Destructoid - Review: Deadly Premonition
Epic! Declar oficial ca xbox va castiga razboiul consolelor luand in considerare acest titlu.
@vibers: 2.jocu e un wave care nu este suportat de ixtremeu (firmware) actual
@nops: ce ai scris tu la 2 nu e bn, daca regiunea e gresita primesti msg ceva cu "region code"
mi-am cumparat iar xbox 360, arcade de data asta. il connectez la monitor prin cablu VGA dar rezolutia nu se schimba deloc, de ce oare ?
Pun si eu o prima intrebare de incepator: vreau sa postez Gamertag-ul dar nu stiu de unde sa-l iau
Daca ma pote ajuta cineva dau o bere. ms.
LE: Am invatat, ms.
...poftim?!Exceeds the daily limit of messages to friends(am 0 mesaje trimise azi).
Vroiam să-i scriu unei prietene, de pe XBL, Happy Birthday și...
Oare ce mai limitează ăștia?- asta da zg�rcenie.
Salut ,
e vreo problema daca folosesc ambele mufe in aceasi timp la xbox ?
- mufa hdmi care o folosesc pt. video
-mufa care vine odata cu xbox-ul ( am scos capatul ala lat ) pe care o folosesc la un sistem audio.
---------- Post added 02-03-2010 at 07:04 PM ----------
Am luat eu cablu component Hd/AV ...se pierde clar din calitatea imaginii fata de Hdmi, de aceea am pus si intrebara de mai sus.
Bookmarks