Boxele respective nu au optical in asa ca nu te ajuta cu nimic pt. Xbox, cred ca cel mai ieftin home cinema cu optical pleaca de pe la 850-900 ron la noi.
Boxele respective nu au optical in asa ca nu te ajuta cu nimic pt. Xbox, cred ca cel mai ieftin home cinema cu optical pleaca de pe la 850-900 ron la noi.
EEE 802.11n: Higher throughput improvements using MIMO (multiple input, multiple output antennas)
802.11n Delivers Better Range - www.wi-fiplanet.com
fara un ruter sa stie N nu prea te ajuta![]()
Aha deci cel N e pentru un range mai bun,avand in vedere ca intre router si xbox e 1 m il voi lua pe primul.
Jucatorii loiali de halo 2 vor primi 3 luni de live si 400ms points.
Foarte frumos din parea MS.
Ma bate gandul sa cumpar niste acumulatori si m-am gandit la Sanyo Eneloop. Eu mai am un set de acumulatori sanyo + incarcator de ceva timp dar le mai folosesc la camera foto si cand se termina un "set" tre' sa iau o pauza.. Acu' vine intrebarea: sa cumpar doar acumulatorii si sa folosesc incarcatorul vechi sau set acumulatori+incarcator?
am s eu un arcade din 2008 si m-ar interesa sa-i pun HDD de xbox.Daca ii pun o sa pot juca jocurile instalate pe HDD fara sa mai imi invarta DVD-ul k nebunu si sa-mi incalzeasca Xboxu asa tare?
Exista si altceva cu intrare optica in afara de Logitech Z5500?
Eu am cautat un sistem de boxe si nici unul nu avea intrare optica.
Ar fi bun si un decodor separat pt DD / DTS care sa primeasca optic si sa scoata analogic (RCA) dar nici asa n-am gasit, numai ca e greu de gasit si scump.
Nu-l mai invarte. Doar la inceput. Poti sa joci zeci de ore.
N-am incercat sa-l scot in timp ce ma jucam...
Am si eu o intrebare si-a mai luat careva consola xbox 360 de la E-mag.. pt ca eu mi-am luat un elite jasper si am garantie doar 1 an.. gameshop parca oferea 3 ani garantie, nu ? si voiam sa stiu de ce asa putina garantie![]()
gameshop le aduc ei, la emag le aduce asesoft. in mod normal garantia la noi trebuie sa fie de 2 ani pt produse. acum nu stiu ce sa zic suna-i si spunele de legea cu 2 ani si vezi ce zic...
Nu merge la nivel si mai inalt ? Adica la Microsoft. Eu stiam ca Microsoft da 3 ani garantie de mai mult timp, ca sa "contracareze" spaima de RROD. Cel putin la consola mea (XBOX 360 Pro cu bundle Best of Halo) am primit anul trecut 3 ani garantie.
Bookmarks