Mie imi place mai mult Xbox-ul datorita exclusivitatilor cum ar fi Gears of War, Left 4 dead, Metro 2033, Halo, Alan Wake si desigur jocurile multiplatform se vad mult mai bine pe xbox deci iti sugerez sa mergi pe Xbox360
Mie imi place mai mult Xbox-ul datorita exclusivitatilor cum ar fi Gears of War, Left 4 dead, Metro 2033, Halo, Alan Wake si desigur jocurile multiplatform se vad mult mai bine pe xbox deci iti sugerez sa mergi pe Xbox360
Diferenta intre LED si LCD este infima. Se refera la iluminare, nu altceva. Mai pe romaneste, tubul care lumina monitorul este de LED.
Diferente de contrast si calitate gasesti si de la model la model, nu numai intre LED-LCD. Per total, diferentele sunt in continuare mici fata de pretul mare cerut pentru un tv LED.
Salut...stiti cumva cum sa fac un backup la un joc original de xbox 360? Stiu ca in ImgBurn era o optiune "create image file from the disc" , merge sa fac asa si dupa sa ard imaginea creata pe dvd? A mai incercat cineva? Multumesc
---------- Post added 18-06-2010 at 04:48 PM ----------
@naz Eu am jocul original si doar vreau sa-mi fac un backup ca sa nu uzez DVD-ul ... vreau sa fac un fel de rip de pe dvd-ul original si apoi sa ard .iso-ul creat pe un dvd blank ... si am intrebat daca a mai incercat cineva ca sa nu-mi stric si ultimul dvd blank. Asa ca n-am avut nici o intentie sa aduc vorba despre piraterie .
E �ntrebare?...pentru că nu văd niciun semn de �ntrebare.
Da, există.Salut, exista jocuri pt. xbox 360 mai mari dec�t dvd de 8gb?
The conspiracy: XBOX 360 Red Ring of Death (RRoD) Zobocopy.com
...merită citit
Hehe, cred că fiecare dintre noi are o asemenea teorie (eu unul am c�teva).
salut cum se poate sa te joci pe xbox 360 jocuri piratate si fara sa iti ei ban pe xbox live
Salut. Vara asta urmeaza sa-mi cumpar o consola si am o intrebare: Stiu ca in pachet [Xbox360] iti da cablul HDMI si cablul component HD-AV. Eu am SD-TV [Standart-TV], ce trebuie sa fac? Trebuie cumparat cablul AV separat?
Salut.
...știi greșit. Nu se mai dau cabluri HDMI (nici măcar cabluri HD). Se dau doar cabluri SD + mufă scart*.
Nu trebuie să cumperi nimic. �n cutie vei găsi tot ce ai nevoie.
*= există excepții la pachetele mai vechi.
daca ai cablu hd av poti sa il bagi si la un tv cu intrare av trebuie sa conectezi doar 3 mufe galben rosu si alb
microsoft a vandut multe console xbox 360 doar pt faptul ca sa putut moda.parerea mea este ca cei de la microsoft nu au vrut sa opreasca modatul la xbox 360.daca aveai ales intre xbox 360 ce nu putea fi modat si ps3,probabil foarte multi optau pt ps3.
salut si am si eu o intrebaresapt viitore sau peste 2 planuiesc sa cumpar un xbox mi-as dori slim daca gasesc dar daca nu o sa cumpar jasper
jasperul face rrod ?
Bookmarks