Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 363 of 788 FirstFirst ... 263 313 353 361 362 363 364 365 373 413 463 ... LastLast
Results 7,241 to 7,260 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #7241 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by tmsgaby View Post
    salut si am si eu o intrebare sapt viitore sau peste 2 planuiesc sa cumpar un xbox mi-as dori slim daca gasesc dar daca nu o sa cumpar jasper jasperul face rrod ?
    Depinde foarte mult de cum �l �ngrijești, la momentul actual jasper-ul este cel mai bun și sigur.. dacă se poate spune așa.

2. #7242 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Da, face si Jasper-ul RROD insa are sansa mai mica. Iti recomand sa iei de la Gameshop deoarece ai 3 ani garantie si esti 100% sigur ca e Jasper.

3. #7243 SP
    Junior Member Enigm@'s Avatar
    Mai am o intrebare: Care model Xbox360 este cel mai ferit de RROD. Si, cum as putea face sa feresc consola de acest lucru?

4. #7244 SP
    naz
    Quote Originally Posted by Enigm@ View Post
    Mai am o intrebare: Care model Xbox360 este cel mai ferit de RROD. Si, cum as putea face sa feresc consola de acest lucru?
    Pt. a mării durata de viață a consolei trebuie să o ți pe pe ceva ( ex. 4 piciorușe de plastic/ lemn). Dacă prin model te referi la Falcon/ Jasper etc.. Jasper-ul este cel mai bun.
    Deși tare mă �ndoiesc că o să găsești Falcon �n magazine. Pt. a nu uza foarte mult dvd-urile originale, le instalezi pe HDD și �ncearcă să nu ți lucruri pe ea c�nd te joci.

Baftă și să o stăp�nești sănătos!

5. #7245 SP
    Junior Member ilort's Avatar
    Enigm@ uite un trailer dupa youtube cum sa feresti x360 de rrod
    sau poti sa ii dai pe search la website how to prevent xbox 360 rrod si iti gaseste clipuri si cablu hdmi iti da la varianta elite doar si bineinteles ca nu poti conecta cablu hdmi la un tv cu intrare av .

6. #7246 SP
    Junior Member cosman's Avatar
    salut gamers!joc f mult call of duty 4 modern warfare on line si caut sa cumpar modern warfare 2 la un pret mai acceptabil de 200 ron avand in vedere ca in anglia costa 27 euro nou si original...ma puteti ajuta cu vreun site sau adresa ceva?ms anticipat...

7. #7247 SP
    Junior Member Enigm@'s Avatar
    Multumesc pentru raspunsuri.

@ Naz - Inca nu am Xbox360, insa urmeaza vara asta si vreau sa ma documentez de inainte.

8. #7248 SP
    naz
    Quote Originally Posted by cosman View Post
    salut gamers!joc f mult call of duty 4 modern warfare on line si caut sa cumpar modern warfare 2 la un pret mai acceptabil de 200 ron avand in vedere ca in anglia costa 27 euro nou si original...ma puteti ajuta cu vreun site sau adresa ceva?ms anticipat...
    Poți posta acest lucru �n aria corectă și anume Console - Console Games Forum. Sigur o să găsești pe cineva dispus să v�ndă la un preț bun. Baftă !

9. #7249 SP
    Junior Member vicente14's Avatar
    Am si eu o intrebare...Ce sunt iXtreme LT,wave si firmware? Mereu aud termenii astia dar nu prea stiu ce inseamna...

10. #7250 SP
    Member stanzor's Avatar
    sal tutror. am si eu o intrebare, Cum pot lega doua xbox-uri 360 adica sa fac retea fara xbox live, numa ofline??

11. #7251 SP
    naz
    Quote Originally Posted by stanzor View Post
    sal tutror. am si eu o intrebare, Cum pot lega doua xbox-uri 360 adica sa fac retea fara xbox live, numa ofline??
    Poți prin System Link cu ajutorul unui cablu de internet, dar nu toate jocurile au opțiunea de System Link.

12. #7252 SP
    Member stanzor's Avatar

Talking

multzumesc naz. o seara placuta!!!

13. #7253 SP
    Junior Member gaby2by4's Avatar
    Am o consola Xbox 360 falcon fabricata in august 2008 si cumparata in octombrie 2008 din carrefour. Este modata si vreu sa stiu daca ei o verifica daca este modata pentru ca intentionez ca prin septembrie sa ii provoc un rrod sa o schimb, pentru ca am citit in contract ca daca o duc la garantie prelungeste termenul cu inca 2 ani.

14. #7254 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Nu au cum sa te prinda. Decat daca e banata. Binteines, trebuie ca modder-ul sa nu fi rupt sigiliul. Daca vrei sa ii provoci RRoD, mai bine te apuci de acum.

15. #7255 SP
    ktu
    Junior Member ktu's Avatar

Am si eu Xbox 360 de cateva zile si a inceput sa-mi scartaie un buton la controller ( RT ) . Ce ar trebui sa fac ca sa nu mai scartaie ... ?

16. #7256 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Quote Originally Posted by adydeluxe View Post
    microsoft a vandut multe console xbox 360 doar pt faptul ca sa putut moda.parerea mea este ca cei de la microsoft nu au vrut sa opreasca modatul la xbox 360.daca aveai ales intre xbox 360 ce nu putea fi modat si ps3,probabil foarte multi optau pt ps3.
    Sunt de aceeasi parere. Si eu am facut lucrul asta

17. #7257 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Am si eu problema asta de un an si ceva. Te obisnuiesti.

Sau o trebui curatat... nu stiu

18. #7258 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Quote Originally Posted by Jacobi View Post
    Am si eu problema asta de un an si ceva. Te obisnuiesti.

Sau o trebui curatat... nu stiu
    Aceasi problema o am si eu lol Tot de vreun an ....

19. #7259 SP
    Banned Spike2k's Avatar
    Am si eu o intrebare, am auzit ca xbox-ul consuma mult si e de preferat sa il bag in priza singur nu cu prelungitor, dar eu il am bagat intr-un prelungitor care alimenteaza pe langa xbox, televizorul si un dvd, la care acest prelungitor e conectat la alt prelungitor care alimenteaza pc-ul, e vreo problema daca il las asa? se poate arde cu timpul?
    Va multumesc

20. #7260 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    nu arde nimic, eu am prelungitor in prelungitor si alimentez 5 console, 2 lcd-uri, pc-ul cu totul, hdd-uri externe si multe altele, de multi ani..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.