Da, face si Jasper-ul RROD insa are sansa mai mica. Iti recomand sa iei de la Gameshop deoarece ai 3 ani garantie si esti 100% sigur ca e Jasper.
Mai am o intrebare: Care model Xbox360 este cel mai ferit de RROD. Si, cum as putea face sa feresc consola de acest lucru?
Pt. a mării durata de viață a consolei trebuie să o ți pe pe ceva ( ex. 4 piciorușe de plastic/ lemn). Dacă prin model te referi la Falcon/ Jasper etc.. Jasper-ul este cel mai bun.
Deși tare mă �ndoiesc că o să găsești Falcon �n magazine. Pt. a nu uza foarte mult dvd-urile originale, le instalezi pe HDD și �ncearcă să nu ți lucruri pe ea c�nd te joci.
Baftă și să o stăp�nești sănătos!
Enigm@ uite un trailer dupa youtube cum sa feresti x360 de rrodsau poti sa ii dai pe search la website how to prevent xbox 360 rrod si iti gaseste clipuri si cablu hdmi iti da la varianta elite doar si bineinteles ca nu poti conecta cablu hdmi la un tv cu intrare av .
salut gamers!joc f mult call of duty 4 modern warfare on line si caut sa cumpar modern warfare 2 la un pret mai acceptabil de 200 ron avand in vedere ca in anglia costa 27 euro nou si original...ma puteti ajuta cu vreun site sau adresa ceva?ms anticipat...
Multumesc pentru raspunsuri.
@ Naz - Inca nu am Xbox360, insa urmeaza vara asta si vreau sa ma documentez de inainte.![]()
Poți posta acest lucru �n aria corectă și anume Console - Console Games Forum. Sigur o să găsești pe cineva dispus să v�ndă la un preț bun. Baftă !
Am si eu o intrebare...Ce sunt iXtreme LT,wave si firmware? Mereu aud termenii astia dar nu prea stiu ce inseamna...
sal tutror. am si eu o intrebare, Cum pot lega doua xbox-uri 360 adica sa fac retea fara xbox live, numa ofline??
Am o consola Xbox 360 falcon fabricata in august 2008 si cumparata in octombrie 2008 din carrefour. Este modata si vreu sa stiu daca ei o verifica daca este modata pentru ca intentionez ca prin septembrie sa ii provoc un rrod sa o schimb, pentru ca am citit in contract ca daca o duc la garantie prelungeste termenul cu inca 2 ani.
Nu au cum sa te prinda. Decat daca e banata. Binteines, trebuie ca modder-ul sa nu fi rupt sigiliul. Daca vrei sa ii provoci RRoD, mai bine te apuci de acum.
Am si eu Xbox 360 de cateva zile si a inceput sa-mi scartaie un buton la controller ( RT ) .Ce ar trebui sa fac ca sa nu mai scartaie ... ?
Am si eu problema asta de un an si ceva. Te obisnuiesti.
Sau o trebui curatat... nu stiu
Am si eu o intrebare, am auzit ca xbox-ul consuma mult si e de preferat sa il bag in priza singur nu cu prelungitor, dar eu il am bagat intr-un prelungitor care alimenteaza pe langa xbox, televizorul si un dvd, la care acest prelungitor e conectat la alt prelungitor care alimenteaza pc-ul, e vreo problema daca il las asa? se poate arde cu timpul?
Va multumesc
nu arde nimic, eu am prelungitor in prelungitor si alimentez 5 console, 2 lcd-uri, pc-ul cu totul, hdd-uri externe si multe altele, de multi ani..
Bookmarks