Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 372 of 788 FirstFirst ... 272 322 362 370 371 372 373 374 382 422 472 ... LastLast
Results 7,421 to 7,440 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #7421 SP
    Junior Member mgeez's Avatar
    Salutare!

Sunt nou pe forum si nou in acest domeniu..al consolelor, nu insa si al jocurilor...dupa cate am citit vreau sa mi iau un Xbox 360 cat mai repede...vin si eu cu o intrebare, poate s-a mai raspuns dar is prea multe posturi ca sa ma pot coninge...am gasit xboxul asta Play.com (UK) : Xbox 360 Super Elite Limited Edition Console Bundle with 250GB HDD + Final Fantasy XIII + Forza Motorsport 3 + Fable II + Gears Of War 2 + Halo 3: ODST + Extra Wireless Controller : Xbox 360 - Free Delivery
    am vazut ca se fac comenzi pe site prin Robert Dinu....credeti ca ar putea aduce si xboxul ala? se merita sa l comand tocmai din UK? imi place ca are multe jocuri incluse + un controler wireless

ms!

2. #7422 SP
    Member Hazer's Avatar
    Da, merita. Nu mai merita sa-ti iei din Romania daca ai de gand sa ti-l modezi, pentru ca au inceput si in Romania sa-l verifice asta insemnand pa!pa! garantie.

3. #7423 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    La pretul ala nici nu merita sa mai stai pe ganduri. Partea proasta este ca nu vei avea niciun fel de garantie, un lucru esentia ( parere strict personala) la orice aparat.

4. #7424 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    La pretul ala nici nu merita sa mai stai pe ganduri. Partea proasta este ca nu vei avea niciun fel de garantie, un lucru esentia ( parere strict personala) la orice aparat.

Corect. Mai ales la xbox (rrod si alte probleme - al meu de exemlu are hdmi mort ... ) Dar orice electronica se poate strica relativ usor...deh, sunt made in china din componente ieftine. Eu nu mai cumpar NIMIC electronic fara garantie.

...insa am si o intrebare - unde scrie ca aia nu are garantie ?

5. #7425 SP
    Junior Member mgeez's Avatar
    banuiesc ca se refera la faptul ca va fi complicat sa l trimiti inapoi cand se strica sau are o defectiune..

6. #7426 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Stai linistit nu te-am acuzat de nimic doar ti-am atras atentia in privinta acestui fapt Daca dai direct copy-paste la ceva ce nu ai scris tu fara sa pui intr-un quote atunci unii vor crede ca tu esti autorul desi altii au meritul pentru acel text Autorul in caz ca esti curios este Dragos Cojan, unul dintre cei mai buni modderi (dupa pararea mea si a altora) din tara

7. #7427 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    1. Faci update-ul
    2. Pui un stick usb
    3. �l configurezi
    4. Apoi intrii pe HDD - Games
    5. Din lista cu jocuri intrii pe un joc și acolo o să-ți apară saved game
    6. Selectezi salvarea si dai Copy după care alegi usb stick-ul
    7. Gata
    Revin. Se pare ca nu e asa simplu. La Halo a copiat salvarea fara probleme (era 10 MB). Insa la Perfect Dark Zero imi da mesajul : "This item cannot be transferred between storage devices.". Salvarea e de doar 64kb... WTF ??? Normal ca cretinii de la micro**** sunt de tot c*c*tul : While attempting to transfer files from one storage device to another, you receive the error message: "This item cannot be transferred between storage devices"

La Black nici macar nu ajung acolo, selectez saved games si-mi arata doar "delete", alta optiune nu am... Mama lor de retardati imputiti.

Alte idei ca sa-mi transfer save-urile ?

8. #7428 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Alte idei ca sa-mi transfer save-urile ?
    Cumpăr�nd unul din aceste două gadget-uri:

...sau folosind cablul de transfer primit cu HDD-ul de 120GB + soft-ul: XPort 360

Atenție: Salvările nu sunt transmisibile ca la PS3. Sunt blocate pe profil (dacă le copiezi aiurea devin fișiere corupte și poți să le arunci...). Ce vrei să transferi pui pe desktop iar de pe desktop le muți pe USB Stick folosind soft-ul: USBXTAFGUI

Cam at�t.

9. #7429 SP
    Junior Member tmsgaby's Avatar
    am cumparat un 360 elite acum recent si tare asi vrea sa il modez numai k mie foate frica... ii model jasper si desi stiu ca jasperu are sansa mica la rrod to frica imi este sa nu se strice si am auzit ca daca il modez pierd garantia.... nu exista nici un mod posibil in lume sa se modeze fara a se desface??? daca nu merita riscul???

10. #7430 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Quote Originally Posted by tmsgaby View Post
    am cumparat un 360 elite acum recent si tare asi vrea sa il modez numai k mie foate frica... ii model jasper si desi stiu ca jasperu are sansa mica la rrod to frica imi este sa nu se strice si am auzit ca daca il modez pierd garantia.... nu exista nici un mod posibil in lume sa se modeze fara a se desface??? daca nu merita riscul???
    1)fara discutii despre warez pe forum
    2)
    3)Mai bine lasa-l nemodat si cumpara jocurile

11. #7431 SP
    Iar face figuri LIVE-ul

12. #7432 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    pot sa transfer doar profilul si salvarile de pe un hdd de 120 gb pe calulator fara sa iau si jocurile instalate? doar salvarile lor si gamertagul cu gamerscore. am cablu de transfer si am si xport 360...nu stiu ce anume sa iau din alea 3 partitii

13. #7433 SP
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    pot sa transfer doar profilul si salvarile de pe un hdd de 120 gb pe calulator fara sa iau si jocurile instalate? doar salvarile lor si gamertagul cu gamerscore.
    Da.

Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    am cablu de transfer si am si xport 360...nu stiu ce anume sa iau din alea 3 partitii
    �ți explic eu pe scurt:
    • Cu partiția 1 n-ai treabă.
    • Cu partiția 2 n-ai treabă.
    • Intrii pe partiția 3 la Content și acolo sub 0000000000000000 ai acces la tot ce ai instalat pe HDD-ul tău (themes, xbla games, indie games, DLC's, etc.) �nafară de profil și salvări.
    • Profilul/profilele se află sub 000000000000000 și sunt de genul E0001EFDFA52F7E2
    • Odată ce-ai accesat profilul tău apare o listă cu toate jocurile de pe HDD asociate profilului.
    • Fiecare joc are un cod (ex. 4D53082D) iar �n acel folder găsești salvările tale și/sau alte fișiere (rec., settings, etc.).
    *p.s.

Cea mai bună versiune de XPort 360 e 2.09 (�ți dă detalii despre conținutul fiecărui folder) - (ex. 4D53082D - Gears of War 2; 58580828 - Holiday Theme, etc.)

14. #7434 SP
    Junior Member FireW's Avatar
    am un adaptor pentru hddul xboxului as putea pune dlcuri prin el ??

15. #7435 SP
    Quote Originally Posted by FireW View Post
    am un adaptor pentru hddul xboxului as putea pune dlcuri prin el ??
    Poți să pui ce vrei dar automat devin corrupted files - dacă nu sunt asociate GT-ului respectiv

16. #7436 SP
    Junior Member FireW's Avatar
    si alta solutie care ar fi ?

17. #7437 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Va merge Xbox Live ?

---------- Post added 05-07-2010 at 04:41 PM ----------

Am rezolvat, e prajit router-ul - calitate superioara D-Link.

18. #7438 SP
    Quote Originally Posted by FireW View Post
    si alta solutie care ar fi ?
    Să le cumperi, așa cum face toată lumea.

19. #7439 SP
    Junior Member tmsgaby's Avatar
    Ajutatima va rog!
    Am Internet de la RDS si am vrut sa ma conectez la live, bag cablu in el si dau connect.
    Daca las setarile standar arata ca e conectat la cablu dar nu poate la internet si daca schimb cu ipu si passwordul meu nu merge nici macar atat.
    M-am uitat la help-u pe care il ofera xboxu si zice sa scrius ipu si dsnu da acelea eu nu le vad pe pc deoarece ipu e rotabil.
    Cum sa fac sa ma conecteeez???

20. #7440 SP
    Manager paul's Avatar
    Doar pui userul si parola cu care te conectezi la RDS in setari la "Network Settings".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.