Avand in vedere ca bodopsx vinde un arcade la 750 (nou,jasper si cu garantie in uk).. eu zic ca nu se merita
Nu isi face automat setarile ? Eu le am pe cele standard si arata foarte ok![]()
Avand in vedere ca bodopsx vinde un arcade la 750 (nou,jasper si cu garantie in uk).. eu zic ca nu se merita
Nu isi face automat setarile ? Eu le am pe cele standard si arata foarte ok![]()
Salutare! Am si eu o problema si cum sunt mai ''n00b'' nu reusesc sa'i dau de cap![]()
Acum cativa ani de zile cand mi'am luat prima data Xbox'ul mi'am facut un cont pe xbox.com si mi'am pus un Gamertag la nimereala ''putulica'' lol
Problema e ca acuma vreau sa'mi schimb acel gamertag cu actualul ''DANY67'' si n'am nici cea mai mica idee cum trebuie sa facMi'am bagat un pic ''botul'' pe la ei pe site dar nu am reusit nimic.
Orice ajutor e bine venit.
Multumesc anticipat!![]()
se schimba din meniul consolei la optiunile contului.
dar nu e gratis ci te costa microsoft points.
400mp parca... nu am fost prea atent.
Pentru a putea schimba gamertag-ul trebuie sa platesti 800. Ai mai multe detalii aici: Change Your Gamertag or Profile Name
Nu ati inteles sau m'am expres eu gresit![]()
Eu nu vreau sa'mi schimb Gamertag'ul de pe Xbox Live.
Cand ma loghez pe xbox.com vreau sa ma loghez cu Gamertag'ul meu (DANY67), nu cu ''putulica''.
Sper ca ati inteles de data asta daca nu asta e![]()
Contul acela (putulica) nu il am pe consola ci doar pe site'ul Xbox.com | Home
Vreau ca atunci cand ma loghez pe site cu e'mail si password sa imi intre in DANY67, nu in ''putulica''.
Nu stiu cum sa schimb treaba asta
Nu am nici o legatura cu consola!![]()
La treaba asta nu m'am gandit lol
Stai sa vad
LE: Asta era naz. Am incurcat adresele![]()
Vai si ce batai de cap am mai avut lol
Thx man.![]()
Depinde foarte mult. E arcade sau pro ? Sau poate e chiar elite ? Cate controllere ? Garantie mai are ? Ai ceva bonusuri la ea ? (jocuri originale, accesorii, etc)
Daca e macar Pro (cu hard de 60 GB) si mai ai un an garantie eu zic ca merita, Daca e elite sau ai la ea niste jocuri in plus nici nu m-as mai gandi, as lua-o instantMai ieftin nu gasesti decat arcade-uri (majoritatea fara garantie).
Daniel pana la urma gamertagul tau e DANY67 sau dany67 ? Te-am sters de la Friends (erai DANY67) si acum ti-am dat friend request si apari dany67. Tot dany67 apari si la restul in lista de friends.
PS: Dezinstaleaza toolbar-ul Yahoo! si copernic si sus in dreapta search provider-ul schimba-l din Ask in Google.![]()
Deci va schimba felul in care arata dashboard-ul urmatorul update. Pare sa arate destuld e bine... asteptam sa vedem.
salut vreau sa stiu cat de bine se vede un xbox 360 pe un monitor led de rezolutia 1440x900 monitorul are 2 mufe vga si dvi
sunt sigur ca saptamana viitoare la gamescom vor anunta data de lansare a Kinnectului si pentru Europa![]()
Bookmarks