Recomand xboxliveuk76.
Recomand xboxliveuk76.
am reusit dar nu ma conecteaza la live nu stiu de ce am facut toate setarile si nu stiu de ce nu ma lasa ma poate ajuta si pe mine cineva ma chinui de dimineata la host name trebuie trecut ceva
---------- Post added 12-09-2010 at 05:49 PM ----------
am si eu o problema vreau sa ma conectez la live si intampin urmatoarea problema cu ip de la net eu cand scot cablul de net din calculator are un ip cind il bag in consola se activeaza altul pe care eu nu am cum sa il vad pentru ca cablul este conectat la consola cum sa procedez
N-ai spus si tu ce net ai, de la ce ISP, daca ai router.......
Daca ai scos cablul din computer si l-ai bagat in Xbox..treci aceleasi setari de pe comp (IP, gateway, etc..) si setarile Xbox.
Cam la fel, pare un pic mai hi tec decat dasboardul actual! Si intr-adevar, asa cum sevede acolo e mai rapid....
Nu stiu daca ati observat, insa imediat dupa logo-ul de inceput, e avertizarea ca se va inchide consola daca se incalzeste. Sunt curios daca aceasta functie este si pe varianta Fat (nu vad de ce nu).
Am vazut azi la un prieten, un volan exact ca acesta : Genius Speed Wheel RV G-31620036100 volan Volan Genius 12 Buttons Turbo Foot
doar ca avea si schimbator separat, ca la un G25. A fost la 70 Ron, oferta, ma gandeam ca merge la 360...
...oare nu cumva din cauză că e offline?- mie-mi merge impecabil dashboard-ul offline (chiar acum am testat) dar c�nd intru pe LIVE...Doamne!
*p.s.
I miss the OLD dashboard!
---------- Post added 14-09-2010 at 12:28 AM ----------
...vă merge XBL? Pe mine din 2 �n 2 minute mă dă afară![]()
eu am folosit unul genius dar nu mai gasesc modelul ca sa-ti dau un link (volanul l-am dat in cele din urma ca il foloseam o data pe an)
Xbox 360 Wireless Wheel
Logitech DriveFX Racing Wheel
MC2 MicroCon Racing Wheel & Pedals
Joytech Nitro Racing Wheel
Modele care functioneaza pe 360. In afara de primul, care este cel oficial si al doilea, restul cred ca sunt cam praf.![]()
si eu mai patesc sa prind cate o seara in care ma deconecteaza de cateva ori
PS. dashboard-ul merge foarte bine la mine...
cu asta Cablu DVI-HDMI, 5m SC-DVI-HDMI-15 merge sa conectez consola la monitor?
salut. pentru ca am fost intr-o vacanta in spania, m-am hotarat sa imi cumpar de acolo un joc. am ales godfather 2. acesta este in spaniola. cum pot face ca jocul sa fie in limba engleza? am cautat pe internet insa nu am gasit nimic. astept raspuns.
Bookmarks