Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 417 of 788 FirstFirst ... 317 367 407 415 416 417 418 419 427 467 517 ... LastLast
Results 8,321 to 8,340 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #8321 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...c�nd vine noul dashboard?

2. #8322 SP
    Member shorinnn's Avatar
    Prior to the Xbox 360 Kinect launch on November 4th, Microsoft will issue a new update for the Dashboard on Xbox 360.
    New Features of Xbox 360 Dashboard Update Explained | Ripten Video Game Blog

3. #8323 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    ^^^^ uite-l mai sus RonanN1. [joke]Stiu ca tu abea il astepti...[/joke]

4. #8324 SP
    Junior Member KennyCJ's Avatar
    Baieti am cumparat de pe Xbox Marketplace (si cu greu am si downloadat) Fable 2. L-am terminat si vreau sa-l vand la alt fericit posesor, binenteles la un pret ajustat in beneficiul cumparatorului Cum pot sa transfer jocul de pe hard cu licenta cu tot pe consola cumparatorului?

5. #8325 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    You can't Decat daca dai recover profilului tau la respectivul, si pt. a-l juca sunt mai mult ca sigur ca el trebuie sa fie logat cu contul tau.

6. #8326 SP
    Junior Member cristian.m's Avatar
    am si eu o intrebare(poate stupida pentru unii,poate a mai fost intrebata de N ori) dar vreau un raspuns serios
    Cu jocurile scrise se poate juca live?adica intr'un fel Riskfree.Am vazut pe mai multe site-uri ca ar conta daca este SSv1;ssv2 si jocul sa fie stealth(din abgx360).Puteti sa ma lamuriti si pe mine va rog frumos?

7. #8327 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian.m View Post
    am si eu o intrebare(poate stupida pentru unii,poate a mai fost intrebata de N ori) dar vreau un raspuns serios
    Cu jocurile scrise se poate juca live?adica intr'un fel Riskfree.Am vazut pe mai multe site-uri ca ar conta daca este SSv1;ssv2 si jocul sa fie stealth(din abgx360).Puteti sa ma lamuriti si pe mine va rog frumos?
    deci, citeste regulile pe forum nu discutam de piraterii,

si ce firmware ai ? + nu intra pe live ca iti iei ban luna viitoare

read this ABGX360 How to stealth check iso's "guide for noobs" - Team Xecuter

8. #8328 SP
    am firmware 1.6 sau 1.61..am intrat cu cateva jocuri Ssv2 si stealth..dar cred ca nu mai intru cu jocurile piratate.sper sa nu iau ban acu

9. #8329 SP
    Junior Member HardDanceRO's Avatar
    Eu detin o consola normala xbox 360 nu una noua x360 slim care este kinect redy.Este cumva ceva transformator pt consolele care nu sunt kinect redy?Ca io am cautat si nu am gasit.Daca da va rog dati un link sau ceva

10. #8330 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Exista un adaptor, pe care stiam ca il primesti la pachet cu Kinect-ul...

11. #8331 SP
    Junior Member HardDanceRO's Avatar
    Sper ca asa ii.Mersi de raspuns

12. #8332 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    am firmware 1.6 sau 1.61..am intrat cu cateva jocuri Ssv2 si stealth..dar cred ca nu mai intru cu jocurile piratate.sper sa nu iau ban acu
    ai 20 % sanse sa scapi.. cat timp ai fost pe live?

si chiar daca joci jocuri originale tot iei ban pentru ca nu e vorba de jocuri cii de firmware

13. #8333 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Aveti 90% sanse sa luati ban...

14. #8334 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Te sfatuiesc sa nu mai intri pe LIVE pentru ca la urmatorul wave sigur vei fi banat, daca nu mai repede.

15. #8335 SP
    adica eu,avand consola modata nu ma pot juca live nici cu jocuri originale sa inteleg...
    'opa,that hurts

in total cred ca am fost on-line 3-4 ore dintre care m-am jucat cam 2

16. #8336 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Exact.

17. #8337 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Aveti 90% sanse sa luati ban...
    care 100%?
    Quote Originally Posted by eugenarad View Post
    Te sfatuiesc sa nu mai intri pe LIVE pentru ca la urmatorul wave sigur vei fi banat, daca nu mai repede.
    dejaba daca a intrat luna asta este deja flaguit
    adica eu,avand consola modata nu ma pot juca live nici cu jocuri originale sa inteleg...
    'opa,that hurts

in total cred ca am fost on-line 3-4 ore dintre care m-am jucat cam 2
    Si cam in ce luna ... ? Daca nai fost luna asta iti recomand sa nu intri deloc pe live iar sa astepti dupa update sa iti bagi un firmware nou pe dvd rom

18. #8338 SP
    am intrat luni si azi ca am fost plecat pana acum,dar sa inteleg si eu..daca am fost flag-uit luna aceasta si nu ma mai loghez de loc pana la urmatorul wave de banuri am o sansa sa nu iau ban,nu?
    Si cum adica sa astept pt un update de firmware ca nu inteleg? ,ms

19. #8339 SP
    Member SpitFire's Avatar
    E normal sa iei RROD dupa ce nu te-ai mai atins de consola de 2-3 luni? Ultima oara cand m-am jucat a fost in vara... am facut cateva curse in Forza la career si atat... totul a decurs perfect normal. Si acum cand voiam sa ard gazul putin cand il deschid vad nenorocirea aia Vreo explicare? :/

20. #8340 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    Quote Originally Posted by SpitFire View Post
    E normal sa iei RROD dupa ce nu te-ai mai atins de consola de 2-3 luni? Ultima oara cand m-am jucat a fost in vara... am facut cateva curse in Forza la career si atat... totul a decurs perfect normal. Si acum cand voiam sa ard gazul putin cand il deschid vad nenorocirea aia Vreo explicare? :/
    poate sunt pline heatsinkurile cu praf... daca ai garantie du-o inapoi!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.