...c�nd vine noul dashboard?![]()
Prior to the Xbox 360 Kinect launch on November 4th, Microsoft will issue a new update for the Dashboard on Xbox 360.
New Features of Xbox 360 Dashboard Update Explained | Ripten Video Game Blog
Baieti am cumparat de pe Xbox Marketplace (si cu greu am si downloadat) Fable 2. L-am terminat si vreau sa-l vand la alt fericit posesor, binenteles la un pret ajustat in beneficiul cumparatoruluiCum pot sa transfer jocul de pe hard cu licenta cu tot pe consola cumparatorului?
You can'tDecat daca dai recover profilului tau la respectivul, si pt. a-l juca sunt mai mult ca sigur ca el trebuie sa fie logat cu contul tau.
am si eu o intrebare(poate stupida pentru unii,poate a mai fost intrebata de N ori) dar vreau un raspuns serios
Cu jocurile scrise se poate juca live?adica intr'un fel Riskfree.Am vazut pe mai multe site-uri ca ar conta daca este SSv1;ssv2 si jocul sa fie stealth(din abgx360).Puteti sa ma lamuriti si pe mine va rog frumos?![]()
deci, citeste regulile pe forum nu discutam de piraterii,
si ce firmware ai ? + nu intra pe live ca iti iei ban luna viitoare
read this ABGX360 How to stealth check iso's "guide for noobs" - Team Xecuter
am firmware 1.6 sau 1.61..am intrat cu cateva jocuri Ssv2 si stealth..dar cred ca nu mai intru cu jocurile piratate.sper sa nu iau ban acu![]()
Eu detin o consola normala xbox 360 nu una noua x360 slim care este kinect redy.Este cumva ceva transformator pt consolele care nu sunt kinect redy?Ca io am cautat si nu am gasit.Daca da va rog dati un link sau ceva
Te sfatuiesc sa nu mai intri pe LIVE pentru ca la urmatorul wave sigur vei fi banat, daca nu mai repede.
adica eu,avand consola modata nu ma pot juca live nici cu jocuri originale sa inteleg...
'opa,that hurts
in total cred ca am fost on-line 3-4 ore dintre care m-am jucat cam 2
care 100%?
dejaba daca a intrat luna asta este deja flaguit
Si cam in ce luna ... ? Daca nai fost luna asta iti recomand sa nu intri deloc pe live iar sa astepti dupa update sa iti bagi un firmware nou pe dvd rom
am intrat luni si azi ca am fost plecat pana acum,dar sa inteleg si eu..daca am fost flag-uit luna aceasta si nu ma mai loghez de loc pana la urmatorul wave de banuri am o sansa sa nu iau ban,nu?
Si cum adica sa astept pt un update de firmware ca nu inteleg? ,ms
E normal sa iei RROD dupa ce nu te-ai mai atins de consola de 2-3 luni? Ultima oara cand m-am jucat a fost in vara... am facut cateva curse in Forza la career si atat... totul a decurs perfect normal. Si acum cand voiam sa ard gazul putin cand il deschid vad nenorocirea aiaVreo explicare? :/
Bookmarks