multumesc kside. un post la obiect, explicat bine. am folosit search pe forum si cred ca am luat pe putin jumatate din threads la citit. vroiam sa stiu cat mai multe inainte sa iau o decizie. thanks again.
multumesc kside. un post la obiect, explicat bine. am folosit search pe forum si cred ca am luat pe putin jumatate din threads la citit. vroiam sa stiu cat mai multe inainte sa iau o decizie. thanks again.
Am un samsung fullhd de 32" de la 1.5-2 m vad perfect, ce trece de aceasta distanta nu ma simt confortabil in timpul jocului ,pierd detalii.De exemplu la jocuri cu impuscaturi daca sta cineva pitit dupa boscheti ,cladiri nu ii mai vezi. Chiar si la fifa distanta mare deranjeaza. Suntem un grup de 4 persoane care jucam si toti avem aceiasi preferinta in legatura cu distanta fata de tv. Acum cine stie poate avem noi probleme cu ochii.![]()
Noul xbox.com ( de maine ) Xbox.com Update (10/10) - a set on Flickr
1. stie cineva un magazin de SH pt console? ma intereseaza un controler fara fir care sa nu aiba sparta partea din spate. Al meu a cazut si s-a spart. Suportul de baterii numai poate sta la locul lui.
2. daca a desfacut cineva un controler si poate sa-mi spuna sau sa-mi trimita un link cu film cum se schimba partea din spate de la controler.
merci
Ltcol
Demo pe marketplace
Am jucat 2 episoade din serie și pe PS2 - good stuff (pentru cine iubește genul ăsta de jocuri)![]()
recunosc ca la "cumparati" am gresit, chiar nu stiu ce am avut, dupa cum vezi in mod normal scriu corect. nu am nicio scuza ca nu am citit postul de doua ori, recunosc ca am gresit,
dar sa scrii se scrie cu doi "i". se mai intampla asta e...
PS: nici eu nu vreau sa fiu rau, dar asta e un fel de "rade ciob de oala sparta"
PSS: nu ma crezi, check this out http://www.cinziadraghici.de/tag/sa-scri-sau-sa-scrii/
Se pare ca nu m-ai inteles.. Am boldat cu rosu "scrii/vorbesti" ca sa subliniez de ce te-ai luat de el. Stiu si eu ca se scrie cu doi de "i". in fine, sa terminan cu off-topicul, dauneaza grav thread-ului.![]()
fii mai explicit data viitoare.data viitoare taxeaza-ma pe asta: http://www.consolegames.ro/forum/f69...gii-forumisti/. last post here.
Home - Xbox.com New Look![]()
as dori sa va intreb vreau sa mi iau un xbox 360 utilizta dar nu stiu ce aleg ce firmware ce versiunea nu ma pricep prea mult va rog sa mi ajutati
Bookmarks