E si normal..e toata lumea calare pe el.
Dupa cum ziceai. Abia i-au dat drumul de 45 minute si vrei sa fie totul perfect. Lasa-i in puii mei sa isi faca treaba si joaca-te pe el diseara sau maine. Zi mersi ca nu au facut ca in anii trecuti cand au dat shutdown la tot.
Aoleu. Iar au zapacit "Marketplace". Ma refer la cel de pe consola. Macar au facut A-Z mai ok.
Am vorbit azi cu Sophie și mi-a confimat că Razer Onza se va lansa �n Q4-ul acestui an.
Mi s-a intamplat o chestie simpatica astazi. Cum ma uitam eu pe xbox.com sa vad ce mai e nou, imi pica ochii pe Games on Demand/ Last Arrivals/ Borderlands, joc cu care cochetam un pic. Fac click pe el, 2400, 3,3 Gb, deci nu asa de mare nici asa scump, in fine, dau click intr-o doara (asteptandu-ma sa vad item unavailable in your location) si...SUPRIZA! Merge, fara VPN, fara niciun alt artificiu! Deci, pentru older stuff, fara sa cautati zgarieturi pe disc, livrare rapida, go for it!
![]()
Bine ca tu ai stiut ce sa iti cumperi.
Cumpara un Arcade Jasper sau un Elite. Avantajul la Elite este ca, ai un HDD de 120 Gb si o pereche de casti.
Firmware si versiunea (dashbord) nu conteaza, atata timp cat o conectezi la internet (asta daca nu vrei modata).
Daca tot esti nou pe forum: Rules![]()
Salut.. nu sunt un foarte bun cunoscator al domeniului si din aceasta cauza apelez la cunostiintele voastre.
Mi-am luat de curand un XBOX 360 Slim 4 GB... m-am cam grabit si nu am vrut sa mai astept pana aveam suficienti bani sa imi iau varianta de 250 GB.
Vreau si eu sa stiu concret care este cea mai buna varianta de marire a spatiului de stocare (exclus varianta microsoft)
- stick de 32 GB (am auzit k xbox slim vede in totalitate cei 32 GB), si vreau sa stiu daca e sigur pe live fara nici un risc de ban;
- hdd extern conectare prin usb (am citit si am vazut k e posibil sa primesti ban si sa nu vada decat max 32 GB);
Multumesc anticipat !
Apelez la cele doua variante din cauza k se pot folosi si in alte scopuri, in timp ce hdd microsoft limiteaza utilizarea lui doar la xbox.
Nu vad de ce sa-ti dea ban daca ai un HDD extern conectat, poate ai muzica pe el.
La varianta cu stick-ul sigur nu ai ce risca pentru ca vind chiar ei stick-uri cu sigla xbox360 pe ele.
Ai aici mai multe detalii.
Originally Posted by Extras de pe xbox.com
Daca am internat la Romtelecom si folosesc cablul USB sa il bag din modem in Xbox 360 sa ma conectez la Xbox Live voi plati in plus?
Bookmarks