Era un topic facut de RonanN1 despre cum sa faci stream de pe XBOX pe PC. Are cineva idee unde e acel topic?
Sau cum pot sa fac exact? Vreau sa arat ceea ce se vede pe xbox, pe PC, pentru a face Live Streaming.
Mersi
Salutare.sunt nou posesor de xbox 360 elite. din pacate am facut prostia sa o modez si as vrea sa va intreb daca exista posibilitatea sa o DEmodez...sau nu stiu cum sa ma exprim.adica sa nu mai fie modata ca sa nu risc banarea consolei si beneficiile xbla. stima si multumesc anticipat pt raspunsuri.
vreau sa mai intreb ceva...stiu ca de ex la wii consola este si in limba engleza dar si in alte limbi
trebuie sa am grija ce fel de xbox imi iau sau toate sunt in engleza???
multumesc anicipat
deci nu este o problema,nu?
adica eu vreau sa imi iau slim nou nout si mi-l iau din romania
Nu trebuie sa iti faci probleme din aceasta `cauza`.
In Romania.. toate consolele vandute (in magazine) sunt PAL.
Pe ebay.co.uk, consola Xbox 360 Slim 250GB, costa aprox. 850 lei cu transport inclus pana la tine. (prin bodopsx)
m-am uitat acum pe profilul lui bodopsx si a zis ca,costa un xbox slim 1250lei(250gb)
---------- Post added 11-04-2011 at 08:07 PM ----------
am gresit postarea e demult...scuze
daca am un joc original si il instalez in hdd dupa aceea imi mai trebuie jocul(dvd-ul original) sau nu?
avantajul jocului instalat este nesolicitarea unitatii optice. jocul in schimb va trebui sa stea in unitate pentru ca altfel nu va rula![]()
salutare tuturor.de cateva zile am devenit si eu posesorul unui xbox 360,versiunea arcade.desigur nu e nou dar arata a nou.problema e ca la unele jocuri,care sunt instalate pe hard,daca joc umpic imi zice ca dvd-ul are praf pe el. ok,il scot,il curat si il pun la loc.dupa ce mai joc ceva timp iar imi da ca are prea mult praf pe el.de vreo 3 ori l-am scos si l-am pus si tot aceeasi problema.
care puteti sa imi ziceti si mie o rezolvare?
Folosesti dvd-uri originale?Poate fi din cauza Verbatimurilor sau a uzurii unitatii optice.
nope...nu am dvd-uri originale...sunt hp si verbatim.....si cel caremi l-a vandut a zis ca blocul optic e perfect....si am incredere cand zice pentru ca il cunosc de foarte mult timp
LE:avea vreo 3 demo-uri depe xbox live...le-am sters si vad ca nu mai face asa....poate sa fie din acea cauza?
Este solutie pentru asa ceva.Ai un disc, un tub cu solutie, il introduci in unitate si il lasi sa isi faca treaba(sa se invarta).Sa ma corecteze cineva daca gresesc.
S-ar putea sa fie din cauza blocului optic... Nu poti sti nimic sigur in momentul in care achizitionezi o consola la mana a doua. Poate e si de la dvd-uri, nu stiu ce sa iti spun avand in vedere ca este si modata.
Bookmarks