Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 83 of 788 FirstFirst ... 33 73 81 82 83 84 85 93 133 183 583 ... LastLast
Results 1,641 to 1,660 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #1641 SP
    Junior Member Eleetist's Avatar
    +1 fara probleme la update, ba chiar mi-a fixat niste chestii gen Bad Company al carui packshot nu aparea in game collection.

2. #1642 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Intru si eu de azi in club cu un xbox 360 premium

3. #1643 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    sa il stapanesti sanatos si sper sa ne vedem curand pe live

4. #1644 SP
    Member Istrate's Avatar
    Bun venit printre noi!

Maine trimit si eu consola in Bucuresti, si de indata ce imi vine inapoi deschid un cont de Live, sa ma alatur jucatorilor Online. Voi incepe cu Halo 3, si sigur ma veti injura, caci abia ma descurc la Easy, dar poate cu timpul voi mai capata si eu experienta.

Se poate juca GTA IV pe servere populate, cu modul Free Run, ceva de genul "fiecare face ce-i trece prin cap" ?

5. #1645 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    nu te va injura nimeni stai linistit... toti am fost la inceput

6. #1646 SP
    Member cobain's Avatar
    Si eu am achizitionat un xbox de 3 zile... momentan nu am decat Medal of Honor Airborne la care nu ma aventurez inca online din cauza ca tranzitia de la mouse la joystick este cam dificila si nu vreau sa ma injure toata lumea
    Intentionez sa imi achizitionez Gold pe 13 luni, momentan am luna gratuita, deci cred ca o sa ne vedem cat de curand pe live (dupa ce ma obisnuiesc cu joystickul asta )

7. #1647 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Quote Originally Posted by Istrate View Post

Se poate juca GTA IV pe servere populate, cu modul Free Run, ceva de genul "fiecare face ce-i trece prin cap" ?
    Da.

8. #1648 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Bun venit printre noi!

Maine trimit si eu consola in Bucuresti, si de indata ce imi vine inapoi deschid un cont de Live, sa ma alatur jucatorilor Online. Voi incepe cu Halo 3, si sigur ma veti injura, caci abia ma descurc la Easy, dar poate cu timpul voi mai capata si eu experienta.

insa mult mai distractiv e modul Cops en Croocks.cu mafioti si politisti

9. #1649 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Consolele luate de la Domo, defecte, se duc spre garantie la Domo(un sediu anume)?

Sau la tnt games?

10. #1650 SP
    Member Devergo's Avatar
    New guy here
    Am un arcade si chiar am jucat cu voi putin gears 2 (GT- Devergo91),I was the guy that got his ass handed to him xD.
    Anyway nu am headset si sincer,nici n-am de gand sa dau 130 de lei pe chestia aia dintr-un plastic atat de...cheap.So nu mi-o luati in nume de rau daca nu va salut cand mai intru
    Cheers

11. #1651 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

12. #1652 SP
    Junior Member R@Z0R's Avatar
    si despre acestia ce parere aveti ? GotGames (jocuri, console si accesorii pentru console) au in stoc toate variantele de xbox , la preturi bunicele , PRO la 12 mil, elite la 15 ..

LE: erau erau in stoc , acum vad ca sunt la Precomanda .. wtf ?

LE2: tocmai am primit mail de la ei: "Garantia este oferita de importator respectiv best distribution, iar varianta pro nu se afla pe stoc momentan."

13. #1653 SP
    Member cobain's Avatar
    Eu mi-am luat Xbox 360 Pro de la emag cu 12 milioane 300. Are inclus in pachet 2 jocuri : Kung Fu Panda si Indiana Jones Lego. Consola este facuta in 08.2008

Este foarte important sa te uiti la data de fabricatie a consolei cand cumperi una, pentru ca de obicei cele mai ieftine sunt mai vechi.

PS. La showroom mai aveau 3 (cu tot cu a mea)

14. #1654 SP
    Member Istrate's Avatar
    Quote Originally Posted by Devergo View Post
    New guy here
    Am un arcade si chiar am jucat cu voi putin gears 2 (GT- Devergo91),I was the guy that got his ass handed to him xD.
    Anyway nu am headset si sincer,nici n-am de gand sa dau 130 de lei pe chestia aia dintr-un plastic atat de...cheap.So nu mi-o luati in nume de rau daca nu va salut cand mai intru
    Cheers
    Poti lua unul la SH mult mai ieftin, intre 50 si 70RON.

In alta ordine de idei, astazi am trimis consola la maestru si ma simt foarte ciudat fara ea. Parca la PC n-am ce face, iar toate jocurile care le mai am imi provoaca ambetare.

PS : Ati avut mare dreptate cu shooterele pe Xbox, deja incep sa ma obisnuiesc si parca devine din ce in ce mai prietenos controllerul. Inca putin si o sa-l stapanesc de-a binelea. Eu unul am oprit vibratia deoarece erau momente, la unele cutremure, cand ma lua pe nepregatite si mai aveam putin de-l scapam din mana .

15. #1655 SP
    Azi mi a venit si xboxul cu rrod.Dupa ce ca are rrod,nu i se deschide nici dvd romul.Ce ii pot face ?Apas pe butun iese 1 mm din carcasa dupa aia se blocheaza sta asa 3 secunde si se retrage

16. #1656 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    se pare ca a avut mai multe probleme , nu doar RROD

probabil deja au fost luate piese de schimb din el...

17. #1657 SP
    da,am observat si eu,piese nu cred ca s au luat,dar asta ma enerveaza la culme ca nu se deschide

18. #1658 SP
    Banned Chifteluta's Avatar
    Pai ai luat o consola defecta. Ce mai vrei de la ea?

19. #1659 SP
    Banned Chifteluta's Avatar
    PS :Ati avut mare dreptate cu shooterele pe Xbox, deja incep sa ma obisnuiesc si parca devine din ce in ce mai prietenos controllerul. Inca putin si o sa-l stapanesc de-a binelea. Eu unul am oprit vibratia deoarece erau momente, la unele cutremure, cand ma lua pe nepregatite si mai aveam putin de-l scapam din mana .
    Yeap! Ma bucur ca inca o persoana a inteles shooterele pe console. Sa stii ca eu mi-am dat seama de mult (de pe vremea PS1) ca shooterele sunt mult mai frumoase pe console. Controlul este mai greu, fapt care face ca jocul sa fie mai interesant (cu conditia sa renunti la autoaim). Si toata faza este de distractie, nu sa iesi "campion". Sper ca urmatoarea faza in ale cunoasterii visavis de console va fi faptul ca nu trebuie (nu este necesar) sa le modezi (motivul financiar cade daca ai putina diplomatie in schimburi si cumparari). Bafta in continuare!

20. #1660 SP
    Junior Member omix's Avatar
    cum e cel mai bine sa tin consola...pe verticala sau pe orizontala?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 83 of 788 FirstFirst ... 33 73 81 82 83 84 85 93 133 183 583 ... LastLast