da nasol ii cand nu stie omu care-i problema la consola ...![]()
Ma refer la donely,nu stie nici el daca functioneaza chestia asta.Am arcade jasper,wi fi inseamna sa preiei net de la o sursa de net fara sa bagi cablul de net in consola.
am si eu o problema
jucam shift 2 si s-a blocat de 2 ori ...odata in meniu la culoarea masinii si odata dupa ce am terminat o cursa....din ce cauza poate fi?
Cum ai ghicit??...mai am si Mortal Combat tot pe Traxdata si merge super....eh..asta e...trec pe Verbatim
Lasand gluma...oare de la dvd e sau de la consola?
Taitzei nu are cum sa mearga stickul de rds, sau orice alt stick 3g
@fallenangel ai luat teapa cu o consola stricata, ce e asa de greu de inteles ?
N-are treaba stick-ul de net cu wifi-ul consolei.. Si nici nu merge pe consola, pt ca trebuie sa-si instaleze un soft prin care sa apeleze serverul
Imi explica si mie cineva, va rog, detaliat, ce inseamna si la ce se foloseste acest JTAG?
Si inca o chestie, cat trebuie sa platesti ca sa poti juca pe Live?
Multumesc!
JTAG (un fel de modare adusa consolei, se aplica modelelor cu dashboard mai vechi) inseamna ca poti copia jocurile direct pe HDD fara sa le mai rulezi de pe disc si, daca nu ma insel, deblocheaza regiunile PAL/NTSC/NTSC-J (la partea asta nu sunt sigur).
XBOX Live-sunt coduri pe care le scrii in xbox si ti se aproba un abonament.Cele mai ieftine sunt aici, cred: cheap xbox live codes
Inca ceva referitor la JTAG: prin JTAG poti juca si DLC-urile de pe net.
...no mă!- altu' -> Infernal: Hell's Vengeance
Am avut eu o presimțire c�nd am �nceput jocul dar am zis că poate e de la...pizza...
Caca maca.
Mare păcat...are o muzică de nota zc!
...asta e, �l duc și pe ăsta la capăt. Ăsta intră �n categoria Mercenaries 2: World in Flames - aka. mergi liniștit pe stradă și se deblochează achivment-uri(evident total aiurea). Măcar ăla a fost un joc bun �n comparație cu Infernal: Hell's Vengeance.
---------- Post added 26-04-2011 at 10:29 PM ----------
Why Has No One Hacked Xbox Live Yet?
Si daca iti faci JTAG poti sa spui adio Live pt ca iti iei ban imediat la aceasta facilitate.
Din păcate site-ul A Moment of Silence for MyGamerCard nu mai e activ, deci nu, nu se poate spune.
Bookmarks