Nu in saptamana care a trecut, in cealalta, Left 4 Dead 2 era pe locul 20 in topul celor mai jucate jocuri pe Xbox Live. De primul Left 4 Dead nu stim, oricum sigur inca se mai joaca cativa.
Nu in saptamana care a trecut, in cealalta, Left 4 Dead 2 era pe locul 20 in topul celor mai jucate jocuri pe Xbox Live. De primul Left 4 Dead nu stim, oricum sigur inca se mai joaca cativa.
Da, am observat.
Vroiam doar sa stiu daca se merita sa il mai cumpar o data pentru MP.
Mersi Ronan!
L.E. Am vazut si post-ul tau paul, mersi pentru informatie.
Am o intrebare si o rugaminte pentru cei mai experimentati![]()
Cum pot sterge din consola un profil ? din greseala si in necunostinta de cauza am creat mai multe si acum au devenit enervante cele neutilizabile .
Mentionez ca am un xbox360 slim elite cu unul dintre conturi gold [ nu stiu daca are vreo importanta inf. asta]
Multumesc anticipat.
In dashboard, la tabul "My Xbox" mergi in dreapta de tot la "System Settings" - "Memory" - "Hard Drive" - "Gamer Profiles", selectezi pe rand fiecare profil care nu iti mai trebuie si dai delete.
Ce se intampla? Am primit codul 8007ee2 sau nu mai stiu cum si nu pot sa mai accesez game marketplace, video marketplace si altele, dar pot sa joc online.
Am intalnit si eu o probleme de ceva vreme...
Nu stiu de ce dar, la Far Cry 2, in unele locuri imi merge foarte greu (in "reluare") am formatat HDD si tot asa... Are ceva consola?
Salut
Intrebarea este pentru un prieten cu XBOX care abia si l-a cumparat, deci nu stie prea multe despre cum mergetreaba cu XBOX-ul
Are o consola cumparata din Romania, deci PAL din cate am inteles si ieri si-a cumparat Mortal Kombat, versiunea NTSC.
Intrebarea 1. O sa-i mearga? Am inteles ca este Region Free MK-ul
Intrebarea 2. O sa mearga multiplayer?
Intrebarea 3. O sa mearga multiplayer cu alt prieten care are versiunea PAL a jocului?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
nu stiu ce sa aleg pt 1vs1: Mortal Kombat, Marvel vs Capcom 3 sau (Super) Street Fighter 4? care este cel mai bun?
Marvel vs Capcom 3 nu mi s-a parut cine stie ce. Super Street Fighter 4 e bun, dar Mortal Kombat ma tot joc de o sapt si putin si nu ma pot opri. E prea tarePlus ca are si Story Mode.
Eu am SSF4 si MK.
SSF4 l-am jucat vreo 2-3 ore, dupa care a ajuns in raft... E un joc foarte bun, dar n-a fost chiar pe gustul meu.
MK il joc de cand a aparut.![]()
Bookmarks