Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 94 of 788 FirstFirst ... 44 84 92 93 94 95 96 104 144 194 594 ... LastLast
Results 1,861 to 1,880 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #1861 SP
    Member mariusonweb's Avatar
    salut, azi am primit notificare de la microsoft k imi expira contul gratuit de o luna gold ( ) pe 8 martie, cum pot sa reincarc, de fapt care e procedeul, cumpar o cartela? si se gaseste la noi? pe la diverta de exemplu..

2. #1862 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by mariusonweb View Post
    cum pot sa reincarc, de fapt care e procedeul, cumpar o cartela? si se gaseste la noi? pe la diverta de exemplu..
    Nu există card-uri pentru LIVE la noi. Trebuie să te folosești de c�teva site-uri pentru a putea continua cu GOLD-ul. Un site este (mai sunt și altele, eu doar pe ăsta-l folosesc - nu-mi place diversitatea):

http://www.gamepointsnow.com/

...�ți faci cont, alegi ce dorești (atenție ce alegi depinde de cont US sau UK), plătești (recomand opțiunea pay pal) și aștepți codul pe mail (sau pe site la my account).

3. #1863 SP
    si alta modalitate nu este? adik sa-i platesc cuiva si sa-mi dea codul?

4. #1864 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by mariusonweb View Post
    si alta modalitate nu este? adik sa-i platesc cuiva si sa-mi dea codul?
    Vorbește cu Dj Mo - acolo te ajută el

5. #1865 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Pe ce site care trimite in RO gasesc Xbox 360 Starter Kit?

Pe shopto nu mai au.
    Attached Images Attached Images 338570ps_500h.jpg

6. #1866 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Nu se gasesc in ro. Webpredator parca aducea.

7. #1867 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Quote Originally Posted by Wargasm View Post
    Pe ce site care trimite in RO
    M-am referit la cele de afara.

Nu ma intereseaza de cele de la noi, datorita binistarelei cu acte.

8. #1868 SP
    Member Atrium's Avatar
    A intrebat de site-uri straine care trimit la noi. Si eu sunt interesat de raspuns...

9. #1869 SP
    Banned Tzipi's Avatar
    Pe amazon.co.uk este dar din cate stiu nu aduce in romania.

Mai era un site...dar l-am uitat

10. #1870 SP
    Quote Originally Posted by Wargasm View Post
    M-am referit la cele de afara.

Nu ma intereseaza de cele de la noi, datorita binistarelei cu acte.
    Scuze, nu am citit atent

11. #1871 SP
    Member Sacaluka's Avatar
    He`s a nut . Suna ca un sergent din armata americana.

12. #1872 SP
    )) nu cred k un filmulet imi poate schimba pasiunea pt o consola sau alta.... "dar merci k ai incercat" ! ))

13. #1873 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Quote Originally Posted by killlemalll3 View Post
    Haoleu,deja am primit warn...Era o gluma si baietii au luat asta ca atare.Nu toti insa...Injurii,wtf?Daca cineva se simte insultat de chestia respectiva inseamna ca e trecut strada de mana.In fine..
    Era sa-mi pierd 2 min din viata ascultandu-l pe asta... M-am oprit insa cand a zis ca nici PC-ul nu ar fi in stare sa scoata asa ceva, ceea ce e ridicol... L-ati vazut cum arata si cum vorbeste. Sincer, ati asculta un astfel de individ mai mult de 10 secunde? Very funny indeed...

14. #1874 SP
    Junior Member R@Z0R's Avatar
    a fost cineva de curand in Mall vitan ? mai au la media galaxy sau diverta cablu VGA pt xbox ?
    astept raspuns cat mai repede , sa nu fac drumul degeaba ... sau in Unirea la Altex /diverta ?

15. #1875 SP
    Junior Member daflex's Avatar
    hellooooo everybody, am si eu cateva intrebari.1: din cate stiu consola xbox 360 se poate conecta la calculator, aveam in plan sa cumpar o astfel de consola, dar vroiam sa stiu mai intai, de ce am nevoie ca sa conectez consola la calculator? 2: care e cea mai buna metoda de modare? pe cine recomandati si ce pret? 3:care tip de xbox il recomandati, am bani pentru modelul elite, dar nu merg pe principiul " e mai scumpa, deci, mai buna" deci ce recomandati?

ps: cam intrebator, sper sa nu ma-njurati prea tare

16. #1876 SP
    Member Istrate's Avatar
    La prima intrebare nu-ti pot raspunde. Referitor la modare, ti-l recomand pe Donely, chiar daca esti din provincie, te rezolva imediat prin serviciul de curierat. Om serios si expert in domeniu. Parerea mea este ca merita sa-ti cumperi un Arcade Jasper in momentul actual, deoarece se zvoneste ca previne RROD-ul intr-o masura mare. Nu este o informatie sigura, dar nici falsa nu poate fi considerata. A, si inca un lucru. Modarea se face software, deci nu se pierde garantia.

17. #1877 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    se poate conecta la calculator , in sensul ca poti rula filme si muzica daca e conectat in retea cu PC-ul

18. #1878 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by DonAdryan View Post
    Era sa-mi pierd 2 min din viata ascultandu-l pe asta... M-am oprit insa cand a zis ca nici PC-ul nu ar fi in stare sa scoata asa ceva, ceea ce e ridicol... L-ati vazut cum arata si cum vorbeste. Sincer, ati asculta un astfel de individ mai mult de 10 secunde? Very funny indeed...
    un singur lucru imi place la americani, iar asta da dovada din plin....determination. eu i-am luat la rind toate clipurile si e chiar funny cum vorbeste cu unu care nu exista si il ameninta ca daca nu inchide camera il da afara, ii taie din salariu, nu ii da nu stiu ce marire de care vorbisera ei, plus ca imi place foarte mult accentul lui (imi aduce aminte de the Dude din Big Lebowski, varianta very pissed off). daca reusesti sa treci de fanboyismul agresiv si sa il iei asa cum e, atunci da, e chiar funny, mai ales ca pe mine oricum fanboyismul in general ma face sa rid (poate altii se enerveaza, nu stiu, pe mine ma face sa rid). gearsalitis? damn, ce imaginatie bolnava au unii

19. #1879 SP

20. #1880 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    De ce-a fost postat retardul ala pe aria de 360? Asa incep flame-urile...

@h0stile: determination? Suna mai mult a incercare disperata de a fi angajat de Sony ...

Si, da, ai dreptate, fanboy-smul e patetic si demn de luat in ras. Posturile de genul "PS3 rules" pe ariile de 360 sau "360 rules" pe ariile de PS3 nu fac decat sa starneasca flame-uri. Atat.

Chestie copilareasca.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 94 of 788 FirstFirst ... 44 84 92 93 94 95 96 104 144 194 594 ... LastLast