salut, azi am primit notificare de la microsoft k imi expira contul gratuit de o luna gold () pe 8 martie, cum pot sa reincarc, de fapt care e procedeul, cumpar o cartela? si se gaseste la noi? pe la diverta de exemplu..
salut, azi am primit notificare de la microsoft k imi expira contul gratuit de o luna gold () pe 8 martie, cum pot sa reincarc, de fapt care e procedeul, cumpar o cartela? si se gaseste la noi? pe la diverta de exemplu..
Nu există card-uri pentru LIVE la noi. Trebuie să te folosești de c�teva site-uri pentru a putea continua cu GOLD-ul. Un site este (mai sunt și altele, eu doar pe ăsta-l folosesc - nu-mi place diversitatea):
http://www.gamepointsnow.com/
...�ți faci cont, alegi ce dorești (atenție ce alegi depinde de cont US sau UK), plătești (recomand opțiunea pay pal) și aștepți codul pe mail (sau pe site la my account).
)) nu cred k un filmulet imi poate schimba pasiunea pt o consola sau alta.... "dar merci k ai incercat" !
))
Era sa-mi pierd 2 min din viata ascultandu-l pe asta...M-am oprit insa cand a zis ca nici PC-ul nu ar fi in stare sa scoata asa ceva, ceea ce e ridicol... L-ati vazut cum arata si cum vorbeste. Sincer, ati asculta un astfel de individ mai mult de 10 secunde?
Very funny indeed...
a fost cineva de curand in Mall vitan ? mai au la media galaxy sau diverta cablu VGA pt xbox ?
astept raspuns cat mai repede , sa nu fac drumul degeaba ... sau in Unirea la Altex /diverta ?
hellooooo everybody, am si eu cateva intrebari.1: din cate stiu consola xbox 360 se poate conecta la calculator, aveam in plan sa cumpar o astfel de consola, dar vroiam sa stiu mai intai, de ce am nevoie ca sa conectez consola la calculator? 2: care e cea mai buna metoda de modare? pe cine recomandati si ce pret? 3:care tip de xbox il recomandati, am bani pentru modelul elite, dar nu merg pe principiul " e mai scumpa, deci, mai buna" deci ce recomandati?
ps: cam intrebator, sper sa nu ma-njurati prea tare![]()
La prima intrebare nu-ti pot raspunde. Referitor la modare, ti-l recomand pe Donely, chiar daca esti din provincie, te rezolva imediat prin serviciul de curierat. Om serios si expert in domeniu. Parerea mea este ca merita sa-ti cumperi un Arcade Jasper in momentul actual, deoarece se zvoneste ca previne RROD-ul intr-o masura mare. Nu este o informatie sigura, dar nici falsa nu poate fi considerata. A, si inca un lucru. Modarea se face software, deci nu se pierde garantia.
se poate conecta la calculator , in sensul ca poti rula filme si muzica daca e conectat in retea cu PC-ul
un singur lucru imi place la americani, iar asta da dovada din plin....determination. eu i-am luat la rind toate clipurile si e chiar funny cum vorbeste cu unu care nu exista si il ameninta ca daca nu inchide camera il da afara, ii taie din salariu, nu ii da nu stiu ce marire de care vorbisera ei, plus ca imi place foarte mult accentul lui (imi aduce aminte de the Dude din Big Lebowski, varianta very pissed off).daca reusesti sa treci de fanboyismul agresiv si sa il iei asa cum e, atunci da, e chiar funny, mai ales ca pe mine oricum fanboyismul in general ma face sa rid (poate altii se enerveaza, nu stiu, pe mine ma face sa rid). gearsalitis? damn, ce imaginatie bolnava au unii
![]()
De ce-a fost postat retardul ala pe aria de 360? Asa incep flame-urile...
@h0stile: determination? Suna mai mult a incercare disperata de a fi angajat de Sony...
Si, da, ai dreptate, fanboy-smul e patetic si demn de luat in ras. Posturile de genul "PS3 rules" pe ariile de 360 sau "360 rules" pe ariile de PS3 nu fac decat sa starneasca flame-uri. Atat.
Chestie copilareasca.
Bookmarks