Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 548 of 788 FirstFirst ... 48 448 498 538 546 547 548 549 550 558 598 648 ... LastLast
Results 10,941 to 10,960 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #10941 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by Ike View Post
    Pana la easy homebrew si stereoscopic 3d (care mi se pare foarte fain) va prezint episodul "de ce ti-e frica, nu ai cum sa scapi" din sezonul "xbox fara garantie": Eroare E20. In termeni tehnici, se f#$u ramul sau legatura cu el.
    pam pam
    Nasol, o sa ramai la Microsoft sau treci la Sony?

2. #10942 SP
    Junior Member and990's Avatar
    daca am un xbox modat cu volan original merge la jocurile noi,chiar daca este consola modata??

3. #10943 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    Cumpara un Jasper sau Slim si uita de acest incident neplacut.

4. #10944 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Quote Originally Posted by icebird View Post
    Nasol, o sa ramai la Microsoft sau treci la Sony?
    Buna intrebare. Mi-am zis cu ceva timp in urma ca generatia asta voi ramane cu Microsoft, in prezent imi mentin decizia. In plus, daca nu reusesc sa-l fac cu un heat gun, voi da doar consola, astfel pot face o economie la o viitoare achizitie (jasper, sau slim, ofcors). In plus, chiar daca-i probabil o parere subiectiva, mi se pare ca si ps3-urile cam crapa. Deci, n-am chef sa dau pe pere ce iau pe mere. Mai bine un slim curat decat un ps3 phat uzat. Cand oi avea bani...
    Amuzant insa, chiar inainte sa se blocheze aruncasem cu o grenada EMP in Deus Ex Deodata, fara alte simptome.

5. #10945 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by and990 View Post
    daca am un xbox modat cu volan original merge la jocurile noi,chiar daca este consola modata??
    Da.

6. #10946 SP
    Manager paul's Avatar
    If you head over to the Steam Support area that Valve provides for users to resolve issues with their account, you�ll notice a very inconspicuous reference to �XBOX Support� as an option in one of the initial drop down boxes.
    �XBOX Support� On Steam | Gaming News and Opinion at TheSixthAxis.com

7. #10947 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    @Ike Am si eu un falcon care a dat RROD si l-am facut cu heat gun de 2 ori,dar nu a rezistat mai mult de 3 spatamani,chiar daca jocurile le instalam sa nu se supraincalzeasca placa de baza.

Cel mai probabil nu o sa tina reparatia sorry to dissapoint.

8. #10948 SP
    Member Cata96's Avatar
    Quote Originally Posted by Ike View Post
    Pana la easy homebrew si stereoscopic 3d (care mi se pare foarte fain) va prezint episodul "de ce ti-e frica, nu ai cum sa scapi" din sezonul "xbox fara garantie": Eroare E20. In termeni tehnici, se f#$u' ramul sau legatura cu el.
    pam pam
    Eu am avut 3 console cu rrod din care 2 facute cu heat gun si ambele dupa ce le-am reparat au dat din nou rron si una dintre ele a dat si E74 parca

9. #10949 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

10. #10950 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Am downloadat de vreo 4 ori Skate 2. Cate 6gb de fiecare data. Cand il ia... imi apare iN System Settings la Memory... "Corrupted Game" sau ceva de genu.

Ati mai avut jocuri de genu? ce pot sa fac? Jocul e luat de la "Games on Demand".

11. #10951 SP
    Quote Originally Posted by PET View Post
    Am downloadat de vreo 4 ori Skate 2. Cate 6gb de fiecare data. Cand il ia... imi apare iN System Settings la Memory... "Corrupted Game" sau ceva de genu.

Ati mai avut jocuri de genu? ce pot sa fac? Jocul e luat de la "Games on Demand".
    Trebuie sa il iei prin VPN... a facut cineva un tutorial pe aici pe forum dar nu-l mai gasesc.

12. #10952 SP
    Junior Member ion.stefan10's Avatar
    Salut la toti!!!am o problema cu conectarea la live:am un pc cu o singura placa de retea am un router care nu este wireles si vreau sa conectez xbox prin router (wired) si nu stiu ce ip sa pun la pc ip este manual si dns deci cine ma poare ajuta si pe mine cu solutii multumesc anticipat!

13. #10953 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Pai..
    Cablul de net intra in router, iar router-ul va avea setarile necesare pentru net (cele pe care le ai acum la PC daca deocamdata tii PC-ul conectat direct la net).
    PC-ul si Xbox-ul sunt legate la router si poti lasa IP-urile pe automat.

Nu ne-ai spus ce net ai. RDS/Clicknet/.. sau net de cartier?

14. #10954 SP
    Teraflops Graft's Avatar

15. #10955 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Quote Originally Posted by icebird View Post
    Trebuie sa il iei prin VPN... a facut cineva un tutorial pe aici pe forum dar nu-l mai gasesc.
    Nici eu nu gasesc

16. #10956 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar

17. #10957 SP
    Member Harilip's Avatar
    hey
    la kinect sports Demo, am observat ca jocul necesita ceva mai mult spatiu pt un singur jucator fata de Kinect Adventures.
    chestia asta e doar la demo , ca un fel de bug?
    cu jocul full o sa faca tot asa?

18. #10958 SP
    Quote Originally Posted by Harilip View Post
    hey
    la kinect sports Demo, am observat ca jocul necesita ceva mai mult spatiu pt un singur jucator fata de Kinect Adventures.
    chestia asta e doar la demo , ca un fel de bug?
    cu jocul full o sa faca tot asa?
    Mie imi cere la fel ca la Kinect Adventures, sau nu am observat eu... dar cum adica cere mai mult spatiu? Iti zice jocul clar ca trebe mai mult sau nu poti tu sa te destinzi?

19. #10959 SP
    Member Harilip's Avatar
    in locul perfect unde stau pentru Kinect Adventures pt 1 player, mie la Kinect Sports, imi zice ca trebuie sa ma dau si mai in spate, imi si arata pe televizor si de cele mai multe ori nu recunoaste miscarea mainii deci practic mi se intampla sa nu am control.
    nu vreau sa cumpar jocul ca sa aflu apoi ca nu am spatiu asa ca am luat demo ul
    cred ca e un caz izolat

20. #10960 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    A iesit Nyko Zoom, pentru toti cei care stau la bloc

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.