daca am un xbox modat cu volan original merge la jocurile noi,chiar daca este consola modata??
Buna intrebare. Mi-am zis cu ceva timp in urma ca generatia asta voi ramane cu Microsoft, in prezent imi mentin decizia. In plus, daca nu reusesc sa-l fac cu un heat gun, voi da doar consola, astfel pot face o economie la o viitoare achizitie (jasper, sau slim, ofcors). In plus, chiar daca-i probabil o parere subiectiva, mi se pare ca si ps3-urile cam crapa. Deci, n-am chef sa dau pe pere ce iau pe mere. Mai bine un slim curat decat un ps3 phat uzat. Cand oi avea bani...
Amuzant insa, chiar inainte sa se blocheze aruncasem cu o grenada EMP in Deus ExDeodata, fara alte simptome.
�XBOX Support� On Steam | Gaming News and Opinion at TheSixthAxis.comIf you head over to the Steam Support area that Valve provides for users to resolve issues with their account, you�ll notice a very inconspicuous reference to �XBOX Support� as an option in one of the initial drop down boxes.
@Ike Am si eu un falcon care a dat RROD si l-am facut cu heat gun de 2 ori,dar nu a rezistat mai mult de 3 spatamani,chiar daca jocurile le instalam sa nu se supraincalzeasca placa de baza.
Cel mai probabil nu o sa tina reparatiasorry to dissapoint.
Consola XBOX 360 Premium System 250GB + Halo Reach + Fable III R9G-00034 - eMAG.ro
...asa mai discutam! Super pret.
Am downloadat de vreo 4 ori Skate 2. Cate 6gb de fiecare data. Cand il ia... imi apare iN System Settings la Memory... "Corrupted Game" sau ceva de genu.
Ati mai avut jocuri de genu? ce pot sa fac? Jocul e luat de la "Games on Demand".
Salut la toti!!!am o problema cu conectarea la live:am un pc cu o singura placa de retea am un router care nu este wireles si vreau sa conectez xbox prin router (wired) si nu stiu ce ip sa pun la pc ip este manual si dns deci cine ma poare ajuta si pe mine cu solutii multumesc anticipat!
Pai..
Cablul de net intra in router, iar router-ul va avea setarile necesare pentru net (cele pe care le ai acum la PC daca deocamdata tii PC-ul conectat direct la net).
PC-ul si Xbox-ul sunt legate la router si poti lasa IP-urile pe automat.
Nu ne-ai spus ce net ai. RDS/Clicknet/.. sau net de cartier?
hey
la kinect sports Demo, am observat ca jocul necesita ceva mai mult spatiu pt un singur jucator fata de Kinect Adventures.
chestia asta e doar la demo , ca un fel de bug?
cu jocul full o sa faca tot asa?
in locul perfect unde stau pentru Kinect Adventures pt 1 player, mie la Kinect Sports, imi zice ca trebuie sa ma dau si mai in spate, imi si arata pe televizor si de cele mai multe ori nu recunoaste miscarea mainii deci practic mi se intampla sa nu am control.
nu vreau sa cumpar jocul ca sa aflu apoi ca nu am spatiu asa ca am luat demo ul
cred ca e un caz izolat![]()
Bookmarks