Salut, singura solutie este sa le vinzi si sa cumperi de aici de la noi aceleasi jocuri doar ca PAL.
Nu stiu sigur dar cred ca si cu modare tot nu o sa mearga cele NTSC.
Salut, singura solutie este sa le vinzi si sa cumperi de aici de la noi aceleasi jocuri doar ca PAL.
Nu stiu sigur dar cred ca si cu modare tot nu o sa mearga cele NTSC.
Vor sponsoriza probabil cu Bundle-uri Xbox 4Gb + Kinect + Dance Central.
Si uite asa vor creste vanzarile la Kinect si impreuna cu ele axarea si mai mult pentru acest device.
Nici cu modarea nu vor merge cele NTSC care nu sunt region-free.
---------- Post added 16-06-2012 at 01:00 AM ----------
Pentru orice game-on-demand iti trebuie vpn pentru a-l descarca/juca? Desi jocul este valabil in toate regiunile si eu il vreau din uk (asa am contul setat).
Cred ca poti sa le incerci mai intai daca nu ai facut-o deja, poate sunt REGION FREE ( Nu scrie pe ele...asa ca trebuie sa le incerci)
Ce jocuri ai de NTSC? (Am consola NTSC....poate ma intereseaza ceva si negociem)
In afara subiectului,
Pentru cei interesati: Eu am consola XBox360 S NTSC si pana acum am incercat jocurile de Kinect Zumba Fitness Rush si Dance Central (1) si au mers amandoua fara probleme desi erau PAL.
Am trecut recent la RDS ca furnizor de internet si am inceput sa am probleme cu xbox live. Din cand in cand se delogheaza de pe live si se blocheaza toata conexiunea la internet pe xbox. Remediul este inchiderea consolei si eventual reset la router.
Am port forward facut pe router, am ip static alocat la xbox, am incercat 2 routere diferite (SMC, TPLINK). Tot se blocheaza.
A mai experimentat cineva aceste probleme ?
Eu n-am avut pana acum probleme cu RDS-ul doar pe xbox. Ori imi pica netul in toata casa, vina fiind a unor lucrari de mentenanta in cartier (cica), ori pica serverele EA si nu mai puteam juca live jocurile de la EA, dar xbox live-ul mergea in continuare.
Mda...cred ca tableta asta este succesorul lui Xbox 360.Si daca este asa sa fie sanatosi,ca mai bine iau Nintendo decat o tableta pentru jocuri.
Au anuntat tableta Microsoft Surface.
What Is the Microsoft Surface Tablet? - GizmodoWindows RT model:
Windows 8 Pro model:
- 676g
- 9.33 mm thick
- 10.6" ClearType HD DIsplay
- 31.5 Wh battery
- microSD, USB 2.0, Micro HD Video
- Office Home & Student 2013 RT, Touch Cover, Type Cover
- 32 GB, 64 GB
- 903 g
- 13.5 mm thick
- 10.6" ClearType Full HD Display
- 42 Wh battery
- microSDXC, USB 3.0, Mini DisplayPort Video,
- Touch Cover, Type Cover, Pen with Palm Block
- 64 GB, 128 GB
...ce legatura are cu xbox ?...
...si pretul va fi unul competitiv asa cum au spus ...la nivelul tabletelor si a ultrabook urilor ...
...cred ca ar trebui deschis un thread separat pentru cei interesati de tablete ...nu de alta dar sa se poata "raz...boii" in liniste "fan...boii"...
---------- Post added 19-06-2012 at 06:08 PM ----------
summer of arcade dates and prices
Date Title Price (MS Points) July 18 Tony Hawk’s Pro Skater HD 1200 July 25 Wreckateer 800 August 1 Deadlight 1200 August 8 Hybrid 1200 August 15 Dust: An Elysian Tail 1200
Din toamna vom putea obtine microsoft points (prin programul xbox live rewards) datorita gamescore-ului nostru!
Sursa
Am si eu o intrebare kinect-ul de la xbox360 slim de 4gb merge pus pe un xbox360 slim de 250gb ?? sau nu conteaza kinect-ul si merge pe toate consolele xbox360
Bookmarks