Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 625 of 788 FirstFirst ... 125 525 575 615 623 624 625 626 627 635 675 725 ... LastLast
Results 12,481 to 12,500 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #12481 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Salut, singura solutie este sa le vinzi si sa cumperi de aici de la noi aceleasi jocuri doar ca PAL.
    Nu stiu sigur dar cred ca si cu modare tot nu o sa mearga cele NTSC.

2. #12482 SP
    Manager paul's Avatar
    Cauta pe internet si vezi daca jocurile alea sunt region-free.

3. #12483 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Vor sponsoriza probabil cu Bundle-uri Xbox 4Gb + Kinect + Dance Central.
    Si uite asa vor creste vanzarile la Kinect si impreuna cu ele axarea si mai mult pentru acest device.

4. #12484 SP
    Nici cu modarea nu vor merge cele NTSC care nu sunt region-free.

---------- Post added 16-06-2012 at 01:00 AM ----------

Pentru orice game-on-demand iti trebuie vpn pentru a-l descarca/juca? Desi jocul este valabil in toate regiunile si eu il vreau din uk (asa am contul setat).

5. #12485 SP
    Junior Member Christinne's Avatar
    Quote Originally Posted by acbrascu View Post
    Am luat un xbox 360/pal pt baiatul meu si cineva mi-a trimis niste jocuri care sunt ntsc.Cum as putea sa fac ca sa le joc pe aceasta consola (pal )?

---------- Post added 15-06-2012 at 03:30 PM ----------

se poate face vreo modare sau decodare ? multumesc

Cred ca poti sa le incerci mai intai daca nu ai facut-o deja, poate sunt REGION FREE ( Nu scrie pe ele...asa ca trebuie sa le incerci)
    Ce jocuri ai de NTSC? (Am consola NTSC....poate ma intereseaza ceva si negociem )

In afara subiectului,
    Pentru cei interesati: Eu am consola XBox360 S NTSC si pana acum am incercat jocurile de Kinect Zumba Fitness Rush si Dance Central (1) si au mers amandoua fara probleme desi erau PAL.

6. #12486 SP
    Junior Member gryg's Avatar
    Incearca sa iei jocuri numai pal sau region free

7. #12487 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Am trecut recent la RDS ca furnizor de internet si am inceput sa am probleme cu xbox live. Din cand in cand se delogheaza de pe live si se blocheaza toata conexiunea la internet pe xbox. Remediul este inchiderea consolei si eventual reset la router.

Am port forward facut pe router, am ip static alocat la xbox, am incercat 2 routere diferite (SMC, TPLINK). Tot se blocheaza.

A mai experimentat cineva aceste probleme ?

8. #12488 SP
    Eu n-am avut pana acum probleme cu RDS-ul doar pe xbox. Ori imi pica netul in toata casa, vina fiind a unor lucrari de mentenanta in cartier (cica), ori pica serverele EA si nu mai puteam juca live jocurile de la EA, dar xbox live-ul mergea in continuare.

9. #12489 SP
    Manager paul's Avatar
    Mai exact ce modele ?

10. #12490 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by the_fool2k View Post
    Am trecut recent la RDS ca furnizor de internet si am inceput sa am probleme cu xbox live. Din cand in cand se delogheaza de pe live si se blocheaza toata conexiunea la internet pe xbox. Remediul este inchiderea consolei si eventual reset la router.

Am port forward facut pe router, am ip static alocat la xbox, am incercat 2 routere diferite (SMC, TPLINK). Tot se blocheaza.

Cred ca e din cauza UPnP-ului. Intra in setarile router-ului si baga UPnP OFF.

Mie nu mi se deconecta, dar aveam probleme mari cu viteza de download. Dupa setarea asta merge brici netul/XBL (net tot RDS).

11. #12491 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

12. #12492 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Mda...cred ca tableta asta este succesorul lui Xbox 360.Si daca este asa sa fie sanatosi,ca mai bine iau Nintendo decat o tableta pentru jocuri.

13. #12493 SP
    Manager paul's Avatar
    Au anuntat tableta Microsoft Surface.

Windows RT model:
    • 676g
    • 9.33 mm thick
    • 10.6" ClearType HD DIsplay
    • 31.5 Wh battery
    • microSD, USB 2.0, Micro HD Video
    • Office Home & Student 2013 RT, Touch Cover, Type Cover
    • 32 GB, 64 GB
    Windows 8 Pro model:
    • 903 g
    • 13.5 mm thick
    • 10.6" ClearType Full HD Display
    • 42 Wh battery
    • microSDXC, USB 3.0, Mini DisplayPort Video,
    • Touch Cover, Type Cover, Pen with Palm Block
    • 64 GB, 128 GB
    What Is the Microsoft Surface Tablet? - Gizmodo
    Attached Images Attached Images surface_01.jpg surface_02.jpg surface_03.jpg surface_04.jpg

14. #12494 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Ce preturi are 8000 + USD

---------- Post added 19-06-2012 at 08:53 AM ----------

Quote Originally Posted by ZeroSkillNoob View Post
    Ce preturi are 8000 + USD
    Defapt am gresit...modelul tip masa este atat.

15. #12495 SP
    Member angloma's Avatar
    Quote Originally Posted by the_fool2k View Post

cum ai setat Ipul sa fie static?

16. #12496 SP
    Member momi's Avatar
    Quote Originally Posted by ZeroSkillNoob View Post
    Mda...cred ca tableta asta este succesorul lui Xbox 360.Si daca este asa sa fie sanatosi,ca mai bine iau Nintendo decat o tableta pentru jocuri.
    ...ce legatura are cu xbox ?...

...si pretul va fi unul competitiv asa cum au spus ...la nivelul tabletelor si a ultrabook urilor ...

...cred ca ar trebui deschis un thread separat pentru cei interesati de tablete ...nu de alta dar sa se poata "raz...boii" in liniste "fan...boii"...

---------- Post added 19-06-2012 at 06:08 PM ----------

summer of arcade dates and prices

Date Title Price (MS Points) July 18 Tony Hawk’s Pro Skater HD 1200 July 25 Wreckateer 800 August 1 Deadlight 1200 August 8 Hybrid 1200 August 15 Dust: An Elysian Tail 1200

17. #12497 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Probabil vorbeste de IP static in cadrul retelei, nu pt Internet.

18. #12498 SP
    Din toamna vom putea obtine microsoft points (prin programul xbox live rewards) datorita gamescore-ului nostru!
    Sursa

19. #12499 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    stai sa auda Ronan..

20. #12500 SP
    Junior Member gryg's Avatar
    Am si eu o intrebare kinect-ul de la xbox360 slim de 4gb merge pus pe un xbox360 slim de 250gb ?? sau nu conteaza kinect-ul si merge pe toate consolele xbox360

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.