2 ani
Tu vezi campanie de promovare de doar c�teva luni?
Cel mai probabil anunță la E3 și lansează �n 2014.
2013 e plin de jocuri.
Da zilele astea a fost un val de ban-uri cu dedicatie pentru cei care au jucat Halo4 inainte de lansarea oficiala. Si ca BONUS s-a acordat ban si la console si la profiluri (inclusiv cele cu GOLD platit ).
Oare cum e sa ai un an platit de GOLD + ceva M$ points + achievements si sa ramai fara ele
Cred ca e misto rau, faci oleaca infart, dar in afara de asta ....![]()
Eu am auzit altceva din partea celor de la MS, pe ce te bazezi cand zici ca au banat?
@Oice, nu il crede pe userul de mai sus, e flamer.Astea cu ban hammer sunt doar zvonuri.
Da, oare pe ce ma bazez ? Poate pe : Who Is Stealing Halo 4?
si pe : Xbox News: Halo 4 leak: Microsoft perma-banning early players - ComputerAndVideoGames.com
poate si pe : Following Halo 4 leak, Microsoft bans pirates from Xbox Live | Digital Trends
Dar cine stie, poate sunt eu paranoic![]()
Instalarea unui joc prelungeste doar durata de viata a discului sau si a unitatii optice ?
Am si eu o intrebare: In curand o sa imi iau un Xbox ( chiar zilele astea, cand am timp ) si vreau sa imi iau Modern Warfare 3 si sa joc Survival si Chaos Mode de pe un singur ecran ( stiu ca imi trebuie 2 controllere ).Intrebarea era daca am nevoie de doua conturi sau gamertaguri pe live, si daca costa.Nu o sa imi iau Gold inca.
EDIT: Stiu ca si DLC-u cu Chaos Mode costa.
Dupa ce cumperi consola, iti faci un cont pe Live si joci de pe el. Ca sa joci in split screen, nu ai nevoie de doua conturi de Live, cealalta persoana poate juca ca si Guest.
Oameni buni, dar ce va apucat pe atatia cu fifa 013?
Lasand la o parte pretul, am "auzit" ca mai are si multe bug'uri, adica mai multe decat are fifa in mod norma .![]()
Cum, nu stiai??
Esti roman? daca da, e un MUST sa joci CoD si FIFA( toate cele care apar anual).
Sa inteleg ca ai cetatenie dubla?
Mamaie mea e ungur insa nu am cetatenie dubla.
Iar fifa joc doar ocazional mai fac cate un meci cu fratemiu.
I'm gonna have a nerves breakdown or... something.
Am facut greseala sa incep sa joc seria GearsOfWar (solo campaign) cu Gow 2 si abea acuma Gow 1, partea buna e ca in mare parte grafica si game play-ul is cam la fel insa ma enerveaza la culme ca in gow 1 nu poti fi resuscitat iar eu sunt obisnuit cu un stil de joc mai agresiv![]()
Bookmarks