am un dvd-rw compatibil cu burnermax(acel soft)la ce viteza sa ard jocurile? 2.4x sau 4x?si ce alte setari sa mai fac?
am un dvd-rw compatibil cu burnermax(acel soft)la ce viteza sa ard jocurile? 2.4x sau 4x?si ce alte setari sa mai fac?
Probabil 2.4x ! In schimb nu cred ca ai ales cel mai bun forum pentru a pune asemenea intrebari ! Setarile le gasesti pe google cautand dupa burner max.
Fain.. Si eu o am de cateva luni si i-am zis unui prieten sa o downloadeze si cand ne-am uitat, la fel. Nu era buton de download. Ciudata chestia..
---------- Post added 28-12-2012 at 06:51 PM ----------
Okay.. se pare ca a sters postarea cel de dinaintea mea..
Tocmai am incercat sa cumpar un cod de pe cheapxboxlivecodes.com, dar imi da eroarea: Return to merchant and try a different payment method
We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available).
Ce as putea face?
/off De ce toata lumea recomanda cablurile hmdi cu "capete aurite"? Eu am avut la ps3 cablul care a venit odata cu consola , care nu avea nici un fel de metal pretios la capete , si totusi nu am avut nici cea mai mica problema cu consola / imaginea timp de 2 ani , cat am avut ps3-ul.
ce mai conteaza, poate ale tale erau argintate)
Aurul este un conductor foarte bun iar o conectica aurita fie ea si foarte subtire folia respectiva, teoretic ar trebui sa fie de o calitate mai buna.
Nici eu nu am HDMI cu capete aurite insa a costat vreo 50 de lei cablul dar este de o calitate mai buna.
Am si cablu HDMI aurit de caliate superioara pe care il folosesc la mediaplayer...dar pt un PS3 un cablu mediu este suficient
eu vreau ca sa descarc cateva demouri ca am primit o consola cadou si nam ce face cu ea.si vreau sa vad cum e.
care e faza cu goldu asta? adik am cont pe xbox live da nu m-am jukt niciodata in multiplayer, nu stiu dc. Am doar jocul gta 4 si kinect adventures si cand intru in gta 4 zice ca dak nu fac nuj ce update la joc ma scoate dupa live si mie sila sa fac ujpdate-u. Ce avantaje primesti dak ai cont gold?
Cu Gold ai acces la jocurile multiplayer (cand le joci prin live, nu co-op pe acceasi consola sau system link). Si poti download-a unele demo-uri mai repede ca cei cu silver. Sincer ai dretul la o luna de Gold la orice cont nou creat pe consola, de ce nu incerci sa vezi cum e ?
Aici Xbox LIVE Countries | Xbox LIVE International - Xbox.com nu apare ROMANIA![]()
Bookmarks