Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 674 of 788 FirstFirst ... 174 574 624 664 672 673 674 675 676 684 724 774 ... LastLast
Results 13,461 to 13,480 of 15757

Thread: Clubul Xbox 360

1. #13461 SP
    Junior Member Castor's Avatar
    am un dvd-rw compatibil cu burnermax(acel soft)la ce viteza sa ard jocurile? 2.4x sau 4x?si ce alte setari sa mai fac?

2. #13462 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Probabil 2.4x ! In schimb nu cred ca ai ales cel mai bun forum pentru a pune asemenea intrebari ! Setarile le gasesti pe google cautand dupa burner max.

3. #13463 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    ale noastre vin direct arse! ciudat a?

4. #13464 SP
    Member DobaiSzilard's Avatar
    Fain.. Si eu o am de cateva luni si i-am zis unui prieten sa o downloadeze si cand ne-am uitat, la fel. Nu era buton de download. Ciudata chestia..

---------- Post added 28-12-2012 at 06:51 PM ----------

Okay.. se pare ca a sters postarea cel de dinaintea mea..

5. #13465 SP
    Member ymess's Avatar
    Tocmai am incercat sa cumpar un cod de pe cheapxboxlivecodes.com, dar imi da eroarea: Return to merchant and try a different payment method
    We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available).
    Ce as putea face?

6. #13466 SP
    Junior Member royal3d6's Avatar
    Quote Originally Posted by ymess View Post
    Tocmai am incercat sa cumpar un cod de pe cheapxboxlivecodes.com, dar imi da eroarea: Return to merchant and try a different payment method
    We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available).
    Ce as putea face?
    Cumpara direct cu cardul in cazul in care ai un card international, asa va functiona!

7. #13467 SP
    Member ymess's Avatar
    Quote Originally Posted by royal3d6 View Post
    Cumpara direct cu cardul in cazul in care ai un card international, asa va functiona!
    Aici se poate plati doar cu paypal. Mai sunt si alte site-uri care vand coduri instant la acelasi pret fara paypal?

8. #13468 SP
    Junior Member lddman25's Avatar
    Quote Originally Posted by royal3d6 View Post
    Oricare din ele este bun insa iti recomand unul cu capetele aurite care sa nu fie mai lung decat iti este necesar sa ajunga de la consola la TV. Pretul corect pentru un cablu HDMI de calitate variaza intre 25 lei si 50 de lei. Sa nu faci rabat de la calitate! Ti-as recomanda ceva in acest gen MEDIA GALAXY: tv, audio, laptop, foto, video, electrocasnice, comunicatii, accesorii
    Multumesc! Astazi me-am achizitionat unul cu capete aurite si e o diferenta de la cer la pamant, merita 50 de lei.

9. #13469 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    /off De ce toata lumea recomanda cablurile hmdi cu "capete aurite"? Eu am avut la ps3 cablul care a venit odata cu consola , care nu avea nici un fel de metal pretios la capete , si totusi nu am avut nici cea mai mica problema cu consola / imaginea timp de 2 ani , cat am avut ps3-ul.

10. #13470 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    ce mai conteaza, poate ale tale erau argintate )
    Aurul este un conductor foarte bun iar o conectica aurita fie ea si foarte subtire folia respectiva, teoretic ar trebui sa fie de o calitate mai buna.
    Nici eu nu am HDMI cu capete aurite insa a costat vreo 50 de lei cablul dar este de o calitate mai buna.
    Am si cablu HDMI aurit de caliate superioara pe care il folosesc la mediaplayer...dar pt un PS3 un cablu mediu este suficient

11. #13471 SP
    Quote Originally Posted by gabytzu16 View Post
    /off De ce toata lumea recomanda cablurile hmdi cu "capete aurite"? Eu am avut la ps3 cablul care a venit odata cu consola , care nu avea nici un fel de metal pretios la capete , si totusi nu am avut nici cea mai mica problema cu consola / imaginea timp de 2 ani , cat am avut ps3-ul.
    Retine totusi ca eu pana la acest cablu hdmi cu capete aurite nu am mai avut nici un hdmi am avut cablul AV din cutie, deci mi se pare o diferenta foarte mare.

12. #13472 SP
    de unde pot face rost de un cod pentru 48h live gold?

13. #13473 SP
    Member angloma's Avatar
    s-a imprastiat vorba ca pe aici se dau coduri moca

14. #13474 SP
    eu vreau ca sa descarc cateva demouri ca am primit o consola cadou si nam ce face cu ea.si vreau sa vad cum e.

15. #13475 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Nu-ți trebuie abonament ca să descarci demo-uri.

16. #13476 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    >_<
    Attached Images Attached Images 803_10151337358189863_38719613_n.jpg

17. #13477 SP
    care e faza cu goldu asta? adik am cont pe xbox live da nu m-am jukt niciodata in multiplayer, nu stiu dc. Am doar jocul gta 4 si kinect adventures si cand intru in gta 4 zice ca dak nu fac nuj ce update la joc ma scoate dupa live si mie sila sa fac ujpdate-u. Ce avantaje primesti dak ai cont gold?

18. #13478 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Cu Gold ai acces la jocurile multiplayer (cand le joci prin live, nu co-op pe acceasi consola sau system link). Si poti download-a unele demo-uri mai repede ca cei cu silver. Sincer ai dretul la o luna de Gold la orice cont nou creat pe consola, de ce nu incerci sa vezi cum e ?

19. #13479 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Chiar acuma vb. cu cineva de la ei brb

*later edit*

No, s-a rezolvat

Asa da
    Tocmai am primit mail cum ca pot sa-mi schimb regiunea evident voi alege UK dar am ramas placut surprins sa vad ROMANIA in lista de tari disponibile

*p.s.

Microsoft customer support, nota ZC (pentru a 7-a oara)
    Attached Images Attached Images screenshot008.jpg

20. #13480 SP
    Junior Member SiLl3nTKiLl's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.